Witcher1st Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Πρωτον, θα ηθελα να ρωτησω σχετικα με την εγγυηση. Οταν λενε 2 χρονια επισημη εγγυηση κατασκευαστη, εστω για κινητο Samsung, εαν κατι παθει και χρειαστουμε την επισκευη, το στελνουμε αναγκαστικα στο καταστημα απο το οποιο το αγορασαμε ή μπορουμε να το στειλουμε και στο service της Samsung. Δευτερον, σχετικα με τις τιμες. Οπως ολοι ξερουμε σχεδον τα παντα σε Bestprice/Skroutz ειναι φθηνοτερα σε σχεση με το να τα αγορασεις απο το επισημο σαϊτ. Αυτο συμβαινει επειδη ειναι παραεισαγωγης ή υπαρχουν αλλοι λογοι; Τριτον, επειδη κοιτουσα Bestprice και εβλεπα οτι οι τιμες ειναι πιο κατω απο Skroutz, παρατηρω αρκετα καταστηματα, που εχουν ιδια εμφανιση, ειναι σχετικα διπλα το ενα στο αλλο, ιδιες τιμες και ιδιους κωδικους προϊοντος. Πως γινεται αυτο; Επισης ενα αλλο παραξενο ειναι και το παρακατω παραδειγμα για το Samsung A52s, το οποιο σε δυο "διαφορετικα" σαϊτ, εχει διαφορετικη τιμη. Τα σαϊτ εχουν την ιδια διευθυνση. Samsung Galaxy A52s 5G A528 6GB/128GB Black Dual Sim EU (arena777.gr) Samsung Galaxy A52s 5G A528 Black 6GB/128GB Dual Sim EU (mi.gr) Samsung Galaxy A52s 5G A528 Black 6GB/128GB Dual Sim EU (arena77.gr) Εχω καει..
GATE123 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Στο πρώτο από την στιγμή που υπάρχει διετή επίσημη εγγύηση αντιπροσωπείας το πας όπου θες. Ας πούμε εγώ είχα πάρει πριν χρόνια Samsung από σκρουτζαδικο και το πήγα στον Γερμανό με την απόδειξη και την ταυτότητα και μου το έστειλαν στην αντιπροσωπεία κανονικά. Για το δεύτερο και τρίτο μπορείς να δεις εδώ
Witcher1st Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 12 ώρες πριν, GATE123 είπε Στο πρώτο από την στιγμή που υπάρχει διετή επίσημη εγγύηση αντιπροσωπείας το πας όπου θες. Ας πούμε εγώ είχα πάρει πριν χρόνια Samsung από σκρουτζαδικο και το πήγα στον Γερμανό με την απόδειξη και την ταυτότητα και μου το έστειλαν στην αντιπροσωπεία κανονικά. Για το δεύτερο και τρίτο μπορείς να δεις εδώ Πως γινεται να το αγορασες απο σκρουτζ και να το πηγες στον Γερμανο;
GATE123 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 8 λεπτά πριν, Witcher1st είπε Πως γινεται να το αγορασες απο σκρουτζ και να το πηγες στον Γερμανο; Και όμως γίνεται. Εμένα μου το δέχτηκαν κανονικά. Τουλάχιστον σε Samsung. Δεν έχει σημασία από πού το πήρα. Το μόνο που μου ζήτησαν ήταν την απόδειξη και την ταυτότητα μου.
Witcher1st Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Μόλις τώρα, GATE123 είπε Και όμως γίνεται. Εμένα μου το δέχτηκαν κανονικά. Τουλάχιστον σε Samsung. Δεν έχει σημασία από πού το πήρα. Το μόνο που μου ζήτησαν ήταν την απόδειξη και την ταυτότητα μου. Παντως στο λινκ που εβαλες δεν εξηγει αυτο που ρωταω σχετικα με τα καταστηματα που εχουν ιδια εμφανιση ακριβως και ιδια διευθυνση. Δες τα λινκ.
frostyfrosty Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 7 λεπτά πριν, Witcher1st είπε Παντως στο λινκ που εβαλες δεν εξηγει αυτο που ρωταω σχετικα με τα καταστηματα που εχουν ιδια εμφανιση ακριβως και ιδια διευθυνση. Δες τα λινκ. 1
Kag1ante Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας παιδιά, Επειδή είμαι σε έρευνα για κάποιο καλό μαγαζί (skroutz/bestprice κτλ) για να αγοράσω το A52s έπεσα στο dr.tech. Έχουμε κάποια εικόνα για το συγκεκριμένο μαγαζί ή κάποια αξιόπιστα εναλλακτικά μαγαζιά; Ευχαριστώ Επεξ/σία 13 Απριλίου 2022 από Kag1ante
GATE123 Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 4 ώρες πριν, Kag1ante είπε Καλησπέρα σας παιδιά, Επειδή είμαι σε έρευνα για κάποιο καλό μαγαζί (skroutz/bestprice κτλ) για να αγοράσω το A52s έπεσα στο dr.tech. Έχουμε κάποια εικόνα για το συγκεκριμένο μαγαζί ή κάποια αξιόπιστα εναλλακτικά μαγαζιά; Ευχαριστώ https://www.scamadviser.com/check-website/drtech.gr
alan boy Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Στις 13/4/2022 στις 3:49 ΠΜ, Kag1ante είπε Καλησπέρα σας παιδιά, Επειδή είμαι σε έρευνα για κάποιο καλό μαγαζί (skroutz/bestprice κτλ) για να αγοράσω το A52s έπεσα στο dr.tech. Έχουμε κάποια εικόνα για το συγκεκριμένο μαγαζί ή κάποια αξιόπιστα εναλλακτικά μαγαζιά; Ευχαριστώ Εγω πήρα το Α52s από το arena777 Εχτές το παρέλαβα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το κατάστημα
Witcher1st Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 16/4/2022 στις 7:46 ΠΜ, alan boy είπε Εγω πήρα το Α52s από το arena777 Εχτές το παρέλαβα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το κατάστημα Ολοι παραλαμβανουν. Το θεμα ειναι τι γινεται οταν χρειαστουν την εγγυηση για καποιο λογο. Επεξ/σία 20 Απριλίου 2022 από Witcher1st
Fulgore Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 2 ώρες πριν, Witcher1st είπε Ολοι παραλαμβανουν. Το θεμα ειναι τι γινεται οταν χρειαστουν την εγγυηση για καποιο λογο. Παιρνεις ο ίδιος την απόδειξη αγοράς και το πας(ή στέλνεις αν εισαι απο επαρχία)στην Smartec. Στις 13/4/2022 στις 3:49 ΠΜ, Kag1ante είπε Καλησπέρα σας παιδιά, Επειδή είμαι σε έρευνα για κάποιο καλό μαγαζί (skroutz/bestprice κτλ) για να αγοράσω το A52s έπεσα στο dr.tech. Έχουμε κάποια εικόνα για το συγκεκριμένο μαγαζί ή κάποια αξιόπιστα εναλλακτικά μαγαζιά; Ευχαριστώ Εαν εισαι από Αθήνα, ανοίγεις το bestprice που αναφέρεις βλέπεις ποια καταστήματα έχουν φυσική έδρα/κατάστημα για παραλαβή,κανεις την παραγγελια και βάζεις πληρωμή στο κατάστημα. https://www.bestprice.gr/item/2156947853/samsung-galaxy-a52s-5g-6gb-128gb-dual.html?qid=9TehqNLYDxn_1f80b&seq=1&qo=a52s Βλέπε πχ Global,arena77,migr. Μια από τα ίδια και σε skroutz Στο skroutz ειναι ακόμα καλύτερα τα πράγματα γιατί υπάρχει το καλάθι του skroutz σαν επιπλέον επιλογή. 1
Witcher1st Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 5 ώρες πριν, Fulgore είπε Παιρνεις ο ίδιος την απόδειξη αγοράς και το πας(ή στέλνεις αν εισαι απο επαρχία)στην Smartec. Για Samsung ναι, για τιποτα realme και λοιπες μαρκες;
GATE123 Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 41 λεπτά πριν, Witcher1st είπε Για Samsung ναι, για τιποτα realme και λοιπες μαρκες; Το πας και σε Γερμανό και το στέλνουν οι ίδιοι στην αντιπροσωπεία.
Witcher1st Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 1 λεπτό πριν, GATE123 είπε Το πας και σε Γερμανό και το στέλνουν οι ίδιοι στην αντιπροσωπεία. Αφου δεν εχει αντιπροσωπεια η Ελλαδα. Και που κολλαει ο Γερμανος; Χρεωνουν κατι επιπλεον; Αν οχι, τι εχουν να κερδισουν;
GATE123 Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 2 λεπτά πριν, Witcher1st είπε Αφου δεν εχει αντιπροσωπεια η Ελλαδα. Και που κολλαει ο Γερμανος; Χρεωνουν κατι επιπλεον; Αν οχι, τι εχουν να κερδισουν; Όχι δεν χρεώνουν. Τα Realme έχουν επίσημο service στο Ελληνικό. Στο iPhone X που είχα ήθελα να αλλάξω οθόνη και μου είπαν αν θέλουν να το στείλουν στην αντιπροσωπεία ή να το φτιάξουν η ίδιοι με τα ίδια λεφτά. Τελικά το πούλησα γιατί η τιμή ήταν δυσβάσταχτη 😁
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα