Προς το περιεχόμενο

ftina star trek....

Storm Shadow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

xerei kaneis giati ta metropolis exoun toso ftina tis agglikes ekdoseis ton ds9 kai tng ??? mipos ta poulaei kana online shop pou den xero? kapou akousa oti ta fernei i odeon alla pos kai toso ftina ? mipos epeidi den yparoun ellinikoi ypotitloi ?... oxi oti me noiazei dld..... 8)

Δημοσ.

37,5 ευρώ την σαιζόν. TNG, DS9, Voyager. Προφανώς τις έχουν τόσο φτηνά γιατί με 100++++ ευρώ που τις είχαν κανένας δεν τα αγόραζε.

Δημοσ.

να υποθεσω οτι ειναι περιοχης 2;

αν ναι εχουν ελληνικου υποτιτλους;

αληθια ποσες χρονιες ηταν το Next Generation

Δημοσ.

more kai ego pou sa malaka edosa 80 eyro ti season gia ta prota 4 ds9? tha mou peis tora tha pareis ta ypoloipa ftinoteara

tespa... bgalane kai season 1 voyager.... pou den tha paro.... exo kai tis 7 season se divx kai den exo dei tipota.... 8)

Δημοσ.

οκ ξερω αγγλικα

αλλα οταν εβλεπα το ng στην tv ειχε ελληνικους υποτιτλους και δεν προσεχα καθολου τους αγγλικους διαλογους

το θεμα ειναι οτι χωρις υποτιτλους καταλαβαινεις τι παιζει;

εχει και αρκετες περιεργες λεξεις

Δημοσ.
οκ ξερω αγγλικα

αλλα οταν εβλεπα το ng στην tv ειχε ελληνικους υποτιτλους και δεν προσεχα καθολου τους αγγλικους διαλογους

το θεμα ειναι οτι χωρις υποτιτλους καταλαβαινεις τι παιζει;

εχει και αρκετες περιεργες λεξεις

βασικά πιο καλό είναι να τα βλέπεις χωρίς υπότιτλους. Λες και αυτές οι "περίεργες" λέξεις μεταφράζονται σωστά.

Γαμώτο, θέλω πολύ να τα αγοράσω αλλα αυτή τη στιγμή δεν έχω. Αμα πάρω 2 season για παράδειγμα από tng θα θέλω και τις άλλες...

α ρε καραφλέ τι έχεις κάνει...

Δημοσ.
α ρε καραφλέ τι έχεις κάνει...

Ποιος απο τους δυο? :wink: Γιατι εμενα με επηρεασαν εξισου και οι 2 :P

Αυτο το Metropolis τι ειναι? Παιζει κανα link? Θεσσαλονικη πως μπορει κανεις να παρει?

Συμφωνω πως κανεις δε σταματαει σε μια σεζον ...μιλαμε για συνολικο πακετο των 525 € οποτε επι του παροντος δεν μπορω ουτε εγω. Αλλα που θα μου παει, δε μπορω να μην τα εχω για τη συλλογη μου!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...