Rebel21 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Πολύ καλό deal σε αυτή την τιμή, μετά και το τελευταίο update,το παιχνίδι αξίζει μία ευκαιρία σε ps5. Η έκδοση που βρήκα εγώ ήταν η d1 που περιέχει το sleeve και τα υπόλοιπα πρόσθετα. 1
bad_freddy Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Να ρωτήσω, μήπως ξέρετε αν η Xbox έκδοση έχει, εκτός απο το δισκάκι, online κωδικό για το store όπως ή PC έκδοση? Για εμάς που είμαστε με τα All Digital...
RocknRolla Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 18 ώρες πριν, NickTG είπε Έκανα την παραγγελία στα 20€ αλλά δεν έχω παραλάβει ακόμα. Άραγε θα τους πείσω να μου το αφήσουν στα 15€? Ακριβώς το ίδιο έκανα και εγώ φίλε μου. Πήγα από το Public και μου το δώσανε στα 15Ε. Όχι πως θα έδινα και τα 20 όμως, είχε μπόλικα στο ράφι με τα 15Ε έτσι και αλλιώς. 1
NickTG Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 10 hours ago, morfeas-dsl- said: Ποτε δεν κανουν εκπτωση αν το εχεις παραγγειλει σε μια τιμη online. Μονο αν το παρεις εκεινη τη στιγμη απο καταστημα και εχει πεσει ( χωρις παραγγελια απο site ). Η ηλεκτρονικη αγορα καβατζωνει την τιμη ειτε πιο υψηλη ειτε πιο χαμηλη απο οτι υπαρχει αργοτερα online. Μιας και το παρέλαβα σήμερα ενώ το είχα κλείσει στα 20€ απλά ακύρωσε την παραγγελία και μου το πέρασε στα 15€. 43 minutes ago, bad_freddy said: Να ρωτήσω, μήπως ξέρετε αν η Xbox έκδοση έχει, εκτός απο το δισκάκι, online κωδικό για το store όπως ή PC έκδοση? Για εμάς που είμαστε με τα All Digital... Δεν έχει. 1
The_Judas Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Στις 17/2/2022 στις 3:54 ΜΜ, grmaster2 είπε μάλλον θα βγει gamepass όποτε κρατηθείτε.. απ ότι ακούγεται θα έρθει free trial μάλλον επίσης και σε Γερμανο και πλαίσιο πλέον στα 14.90 1
privateer Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 παρελαβε κανενας απο γερμανο? Εγω απο 19/2 που το παρηγγειλα ακομη τπτ. Δεν περιμενα κατι αλλο βεβαια απο γερμανο.
vegeta1983 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 28 λεπτά πριν, privateer είπε παρελαβε κανενας απο γερμανο? Εγω απο 19/2 που το παρηγγειλα ακομη τπτ. Δεν περιμενα κατι αλλο βεβαια απο γερμανο. Παρελαβα εγω την περασμενη Παρασκευη για το ps4 (καταστημα Κερατεας απο Online παραγγελια που την εκανα πριν 2 Δευτερες)!
thanasis00 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, privateer είπε παρελαβε κανενας απο γερμανο? Εγω απο 19/2 που το παρηγγειλα ακομη τπτ. Δεν περιμενα κατι αλλο βεβαια απο γερμανο. Είχα παραγγείλει και εγώ για Xbox One, και 4 μέρες μετά, αφού είδα ότι δεν άλλαξε το status της παραγγελίας, πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι τελικά δε το χουν καν στην αποθήκη, και είναι μόνο με παραγγελία, αλλά και πάλι δεν είναι σίγουροι ότι ο προμηθευτής τους θα φέρει παλι, οπότε μου την ακύρωσαν. Επί τόπου στο site μετά την ακύρωση το έδειχνε κατόπιν παραγγελίας, και την επόμενη μέρα το έδειχνε πάλι διαθέσιμο. Πήρα πάλι τηλέφωνο, αλλά 25 λεπτά αναμονής και διασύνδεσης με 2-3 τμήματα, μου κόψανε τη κλήση και εκνευρίστηκα. Πήγα εν τέλει στο πλαίσιο Πειραιά, που είχε ακόμα 2 σε στοκ, οι τύποι έψαχναν σε όλες τις ντουλάπες να τα βρουν 🤣, και απόρησαν όταν είδαν ότι η τιμή πάνω έγραφε 39,99 αλλά τελικά ήταν 14,99 😀
privateer Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 12 minutes ago, thanasis00 said: Είχα παραγγείλει και εγώ για Xbox One, και 4 μέρες μετά, αφού είδα ότι δεν άλλαξε το status της παραγγελίας, πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι τελικά δε το χουν καν στην αποθήκη, και είναι μόνο με παραγγελία, αλλά και πάλι δεν είναι σίγουροι ότι ο προμηθευτής τους θα φέρει παλι, οπότε μου την ακύρωσαν. Επί τόπου στο site μετά την ακύρωση το έδειχνε κατόπιν παραγγελίας, και την επόμενη μέρα το έδειχνε πάλι διαθέσιμο. Πήρα πάλι τηλέφωνο, αλλά 25 λεπτά αναμονής και διασύνδεσης με 2-3 τμήματα, μου κόψανε τη κλήση και εκνευρίστηκα. Πήγα εν τέλει στο πλαίσιο Πειραιά, που είχε ακόμα 2 σε στοκ, οι τύποι έψαχναν σε όλες τις ντουλάπες να τα βρουν 🤣, και απόρησαν όταν είδαν ότι η τιμή πάνω έγραφε 39,99 αλλά τελικά ήταν 14,99 😀 καλα απατη σιγουρα. Αφου και τωρα διαθεσιμο το δειχνει. Πως το βαζεις διαθεσιμο και δεν το στελνεις τοσο καιρο?
ipal Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Μου ήρθε μνμ χτες από Public Χαλανδριου πως έφτασε παραγγελία που είχα κάνει για φίλο. Είναι για το XBOX one και δε θα παραλάβω. Αν ενδιαφέρεται κάποιος, πμ να του δώσω τα στοιχεία. (Φυσικά με την κατάσταση στα public δεν παίρνω και όρκο πως έχει φτάσει κάτι στο κατάστημα, οπότε καλύτερα ας μην τραβηχτεί κάποιος από την άλλη άκρη της Αθήνας)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα