jgeorgiou Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 βγήκε το v1.5 και ζητάει 60ευρώ , το αναβαθμίζουμε δωρεάν ή πρέπει να το ξαναγοράσουμε?
mp44christos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 https://www.windowscentral.com/cyberpunk-2077-xbox-game-pass-appears-xbox-store
ipal Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, mp44christos είπε https://www.windowscentral.com/cyberpunk-2077-xbox-game-pass-appears-xbox-store Trial θα είναι μαλλον αλλά θα δούμε. Εγώ θα πρότεινα οποίος "καίγεται" για την Xbox version να το χτυπήσει γιατί δεν υπάρχει πολύ στοκ για ΧΒΟΧ. Ήδη εξαντληθηκε Public/ΜΜ. 1
IcemanGr71 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Για 15€ το τσίμπησα και εγώ για το PS4 Pro.... Όταν βρω λίγο χρόνο θα το παίξω... Θα δείξει.... 😀😀 1
katsikoula Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Και εγώ ακύρωσα από Πλαίσιο στα 20 ευρώ και το πήρα από Public στα 15 μαζί με Far Cry 6 και Disney Tsum Tsum 😅
IcemanGr71 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Και το Immortals Fenyx Rising Shadowmaster Edition στα 20€ είναι καλή τιμή..... 😀
Konsmal Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Δεν το πρόλαβα για Xbox και δεν ξέρω αν είχε νόημα, αλλά να κάνω μια ερώτηση αν ξέρετε; Εγώ έχω το Xbox Series S για gamepass( δηλαδή χωρίς δίσκο) θα είχε νόημα να το αγοράσω από εδω; Μπορεί να κατέβει ηλεκτρονικα; Σαν να έχω κλειδί και ας εχώ το δισκάκι ανενεργό; Ευχαριστώ Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2022 από Konsmal
NickTG Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Έκανα την παραγγελία στα 20€ αλλά δεν έχω παραλάβει ακόμα. Άραγε θα τους πείσω να μου το αφήσουν στα 15€?
safridia Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 11 ώρες πριν, Alastor192 είπε Οχι οτι θα τα κλαψω τα 5€ , αλλα εχτες να πουμε το πηρα στα 20 και καναν εκπτωσεις στις εκπτωσεις και το ριξαν 15€ , wtf δλδ Κανε παραγγελια αυτο με τα 15 (εαν το βρεις) απο το ιδιο καταστημα που το πηρες με 20, μολις παραλαβεις το σφραγισμενο παιχνιδι, πηγαινε ξανα ταμειο με την αποδειξη των 20ευρω και ζητα να κανεις επιστροφη. Το παιχνιδι σφραγισμενο θα ειναι και δεν εχουν σειριακο. 5 ώρες πριν, NickTG είπε Έκανα την παραγγελία στα 20€ αλλά δεν έχω παραλάβει ακόμα. Άραγε θα τους πείσω να μου το αφήσουν στα 15€? Στο public οταν εδιναν τα mario kart mario και luigi (τα αυτοκινητακια) στα 40 φυσικα εξαφανιστηκαν ΑΜΕΣΩΣ και πηγε στα 60, οποτε παραγγειλα το Mario στα 60 και το luigi το προλαβα στα 40. Στο ταμειο του public μου λεει ο υπαλληλος "εχετε μια εκπτωση σε αυτο και κοστιζει 40" οποτε πληρωσα 40 το καθε ενα. Λογικα και οσοι παραγγειλαν στα 20 θα τους το δωσουν στα 15 1
morfeas-dsl- Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 2 ώρες πριν, safridia είπε Κανε παραγγελια αυτο με τα 15 (εαν το βρεις) απο το ιδιο καταστημα που το πηρες με 20, μολις παραλαβεις το σφραγισμενο παιχνιδι, πηγαινε ξανα ταμειο με την αποδειξη των 20ευρω και ζητα να κανεις επιστροφη. Το παιχνιδι σφραγισμενο θα ειναι και δεν εχουν σειριακο. Στο public οταν εδιναν τα mario kart mario και luigi (τα αυτοκινητακια) στα 40 φυσικα εξαφανιστηκαν ΑΜΕΣΩΣ και πηγε στα 60, οποτε παραγγειλα το Mario στα 60 και το luigi το προλαβα στα 40. Στο ταμειο του public μου λεει ο υπαλληλος "εχετε μια εκπτωση σε αυτο και κοστιζει 40" οποτε πληρωσα 40 το καθε ενα. Λογικα και οσοι παραγγειλαν στα 20 θα τους το δωσουν στα 15 Ποτε δεν κανουν εκπτωση αν το εχεις παραγγειλει σε μια τιμη online. Μονο αν το παρεις εκεινη τη στιγμη απο καταστημα και εχει πεσει ( χωρις παραγγελια απο site ). Η ηλεκτρονικη αγορα καβατζωνει την τιμη ειτε πιο υψηλη ειτε πιο χαμηλη απο οτι υπαρχει αργοτερα online.
safridia Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 3 ώρες πριν, morfeas-dsl- είπε Ποτε δεν κανουν εκπτωση αν το εχεις παραγγειλει σε μια τιμη online. Μονο αν το παρεις εκεινη τη στιγμη απο καταστημα και εχει πεσει ( χωρις παραγγελια απο site ). Η ηλεκτρονικη αγορα καβατζωνει την τιμη ειτε πιο υψηλη ειτε πιο χαμηλη απο οτι υπαρχει αργοτερα online. Όχι δεν έχεις δίκιο. Το θύμαμαι χαρακτηριστικά γιατί πήρα τηλέφωνο και τους είπα ότι η τιμή πήγε στα 40 αλλά φυσικά εξαντλήθηκε αμέσως. Μου είπαν στο τηλέφωνο ότι θα το πάρω στην τιμή που το παραγγειλα στα 60. Στο κατάστημα μου είπαν ότι έχω έκπτωση και το πήρα το Mario kart live με τον Μάριο στα 40ευρω. Δεν ζήτησα κάτι στο ταμείο, μόνος του μου το είπε Τώρα έχω δύο παραγγελίες το ίδιο παιχνίδι μια με 20 και μια με 15. Θα πάω να ζητήσω αυτήν με το 20αρικο να δω τι θα μου ζητήσουν
JLEE Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Πήρα ένα για να υπάρχει. Για να καταλάβω το upgrade είναι δωρεάν? Γιατί το παίρνω τώρα για να το βάλω στο ps5 σε κανένα χρόνο που θα αγοράσω. Σε ps4 λέω να μην το εγκαταστήσω καν! Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2022 από JLEE
elessar86 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Παιδιά επειδή έχω και τις δύο κονσόλες που λέτε να το πάρω καλύτερα?
tselakosss Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Έβαλα παραγγελία ένα για μένα για το x1x κι ένα για φιλαράκι για το PS. Θα κάνουμε και συγκριτικό που έχει τα λιγότερα bugs 😄 Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2022 από tselakosss
nek4d Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 32 λεπτά πριν, JLEE είπε Πήρα ένα για να υπάρχει. Για να καταλάβω το upgrade είναι δωρεάν? Γιατί το παίρνω τώρα για να το βάλω στο ps5 σε κανένα χρόνο που θα αγοράσω. Σε ps4 λέω να μην το εγκαταστήσω καν! Βαλτο τωρα σε αυτην που εχεις, να το χαρεις και μετα το βαζεις και στην νεα οποτε προκυψει. 21 λεπτά πριν, elessar86 είπε Παιδιά επειδή έχω και τις δύο κονσόλες που λέτε να το πάρω καλύτερα? Βαλτο στην καλυτερη φυσικα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα