satafaka Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Χαιρετώ την παρέα. Η μητέρα μου θέλει να αγοράσει κινητό και λέμε να κοιτάξουμε για smartphone αυτή τη φορά. Τόσο καιρό είχε ένα από τα παλιά κλασικά με κουμπιά αλλά λέμε να κάνουμε το next step. Δεν το έχει και πολύ με την τεχνολογία φυσικά, έχει ένα tablet τώρα που μιλάει μαζί μου μέσω skype αλλά μέχρι εκεί. Τι προτείνεται για αγορά σε τέτοια περίπτωση? Μέχρι 100 ευρώ το πολύ! Στην ουσία μας ενδιαφέρει ένα ανθεκτικό κινητό με εύχρηστο λειτουργικό και χωρίς πολλά πολλά.
GATE123 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 20 λεπτά πριν, satafaka είπε Χαιρετώ την παρέα. Η μητέρα μου θέλει να αγοράσει κινητό και λέμε να κοιτάξουμε για smartphone αυτή τη φορά. Τόσο καιρό είχε ένα από τα παλιά κλασικά με κουμπιά αλλά λέμε να κάνουμε το next step. Δεν το έχει και πολύ με την τεχνολογία φυσικά, έχει ένα tablet τώρα που μιλάει μαζί μου μέσω skype αλλά μέχρι εκεί. Τι προτείνεται για αγορά σε τέτοια περίπτωση? Μέχρι 100 ευρώ το πολύ! Στην ουσία μας ενδιαφέρει ένα ανθεκτικό κινητό με εύχρηστο λειτουργικό και χωρίς πολλά πολλά. https://e-karavasilis.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=9048&virtuemart_category_id=47&Itemid=120&lang=el&ref=bestprice.gr&__bpgid=MXBgclBxSmtpYTQsMmVQbTchdnVWR1Q= Το συγκεκριμένο κατάστημα το στέλνει σε 2 μέρες. Εγγύηση και service έχει κανονικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα