Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, harpwood είπε

Ας περάσει τουλάχιστον 1 χρόνος από την κυκλοφορία τους και βλέπουμε αν θα τα βάλουμε... Άσε που για να γίνει το pc μου TPM2 compliant πρέπει να κάνω update το bios και δεν ψήνομαι καθόλου... Μάλλον σε 4 χρόνια που θα σταματήσει το support των win10 θα το κάνω και αυτό με το ζόρι... 

Δεν ψήνεσαι να κάνεις update το bios; Είμαστε σοβαροί; Καλή τύχη

Επεξ/σία από KostasKri
  • Like 1
  • Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Προσωπικά νομίζω η αλήθεια είναι κάπου στην μέση.

Τα 11 σε καμία περίπτωση δεν είναι 8 αλλά και σε καμία περίπτωση δεν ήταν έτοιμα όταν κυκλοφόρησαν.

- Μερικές φορές μου δίνουν την αίσθηση ότι είναι λίγο πιο αργά από τα 10 αλλά όχι ενοχλητικά (αυτό ίσως και να μην ισχύει).

- Το Taskbar είναι χειρότερο ειδικά όταν έχουν κόψει το δεξί κλικ context menu. Δεν μπορώ να πάω γρήγορα στον Task Manager. Επίσης κουλό που δεν έχει δευτερόλεπτα το ρολόι.

- Το Start menu  είναι πιο όμορφο αλλά πιο δύσχρηστο.

Σε κάθε περίπτωση αν στην συνείδηση των πολλών είναι αποτυχημένα θα είναι και αποτυχημένα. και τα Vista & 8 μετά τα Service Packs είχαν στρώσει αρκετά αλλά είχαν ήδη καεί στην κοινή γνώμη.

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Dimitris_1981 είπε

Προσωπικά νομίζω η αλήθεια είναι κάπου στην μέση.

Τα 11 σε καμία περίπτωση δεν είναι 8 αλλά και σε καμία περίπτωση δεν ήταν έτοιμα όταν κυκλοφόρησαν.

- Μερικές φορές μου δίνουν την αίσθηση ότι είναι λίγο πιο αργά από τα 10 αλλά όχι ενοχλητικά (αυτό ίσως και να μην ισχύει).

- Το Taskbar είναι χειρότερο ειδικά όταν έχουν κόψει το δεξί κλικ context menu. Δεν μπορώ να πάω γρήγορα στον Task Manager. Επίσης κουλό που δεν έχει δευτερόλεπτα το ρολόι.

- Το Start menu  είναι πιο όμορφο αλλά πιο δύσχρηστο.

Σε κάθε περίπτωση αν στην συνείδηση των πολλών είναι αποτυχημένα θα είναι και αποτυχημένα. και τα Vista & 8 μετά τα Service Packs είχαν στρώσει αρκετά αλλά είχαν ήδη καεί στην κοινή γνώμη.

Πραγματικά έχω windows 11 από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας στο laptop της δουλειάς (δουλεύω IT) και ποτέ δεν είχα θέμα. Αν κάνεις δεξί κλικ στο windows logo βρίσκεις τις λειτουργίες του δεξιού κλικ στο taskbar. Γενικά έχει νόημα η αλλαγή δεδομένου ότι πολύς κόσμος γεμίζει το taskbar και σε κάποιο σημείο φτάνεις να μην έχεις άδειο χώρο να κάνεις κλικ 😛

Επεξ/σία από KostasKri
  • Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, KostasKri είπε

Δεν ψήνεσαι να κάνεις update το bios; Είμαστε σοβαροί; Καλή τύχη

Είμαι παλαιοδεινόσαυρος, που πρόλαβα την εποχή, τότε που ένα αποτυχημένο bios update αχρήστευε την μητρική. Ξέρω ότι έχει αλλάξει αυτό, άλλα την φοβία την έχω ακόμα και δεν νομίζω να την ξεπεράσω ποτέ... 

Δημοσ.
11 ώρες πριν, kata_tixi είπε

day 1 insider και συνεχιζω μεχρι τωρα χωρις μαυρες/μπλε οθονες.

Υ.Γ. με PC του 2018

Απλά είσαι τυχερός. Και btw, ακόμη δεν έχουν κυκλοφορήσει κανένα driver για να το λύσουν στο Dell. Μπλε οθόνη και αν ξεχαστείς και την αφήσεις, τα fans της 3060 χτυπάνε 18.000 στροφές sort of saying...

Δημοσ.
3 ώρες πριν, teodoreh είπε

Απλά είσαι τυχερός. Και btw, ακόμη δεν έχουν κυκλοφορήσει κανένα driver για να το λύσουν στο Dell. Μπλε οθόνη και αν ξεχαστείς και την αφήσεις, τα fans της 3060 χτυπάνε 18.000 στροφές sort of saying...

Σε Dell XPS 13 9310  δεν έχω θέματα. Δεν ξέρω ποια συσκευή σου βαράει (η 3060???) και αν η ίδια συσκευή χτυπάει σε Laptop άλλων κατασκευαστών ή ακόμα και σε άλλα μοντέλα της Dell.

Επίσης είναι κάτι που το έχουν πολλοί με αυτό το μοντέλο που έχεις;

Ειλικρινά ρωτάω. Θέλω να ξέρω, αν μπορείς πες μας γιατί θα παίξει ρόλο στο μέλλον πως το χειρίζεται το support της Dell. Αν μας γράφει σαν καταναλωτές θα χάσει πόντους από μένα και μπορεί να κοιτάξω αλλού στο μέλλον.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Device name    MarkosPc
Processor    Intel(R) Core(TM) i7-6700K CPU @ 4.00GHz   4.01 GHz
Installed RAM    16,0 GB (15,8 GB usable)

Δουλεύουν τα πάντα μια χαρά, τα 11 θα μπορούσαν να είναι μια απλή αναβάθμιση των 10. Μου την σπάει λίγο που φεύγει όλο και περισσότερο από το control panel η διαχείριση του συστήματος, αλλά οκ θα τα βρούμε και τα καινούργια. Το έχω περάσει και στο Dell μου και παίζει μια χαρά. Το να συγκρίνει κανείς τα 11 με τα vista είναι μάλλον αστείο, αφού από την μία καμία σχέση δεν έχουν, από την άλλη αν δεν έχεις δουλέψει millennium δεν ξέρεις τι θα πει κακό λειτουργικό. Βασικά τα ΜΕ δεν ήταν λειτουργικό ήταν ένας τρόπος να νομίζεις ότι έχεις pc και να μην έχεις. 

Υ.Γ φήμες λένε πως η Microsoft έδωσε παράσιμο σε όσους κατάφεραν να δουλέψουν τα ME χωρίς να έχουν τουλάχιστον μια BSOD την ημέρα. 

Επεξ/σία από fmarkos
  • Like 1
Δημοσ.

Απορώ πως μπορεί κάποιος να βρει κάτι ουσιαστικά θετικό σε αυτό το λειτουργικό ειδικά μετά τα πραγματικά καλά 10αρια

Δημοσ.
17 ώρες πριν, mordred είπε

Αν έχεις υπολογιστή για να μπαίνεις στο facebook, στο YouTube και γενικά, ας το πούμε, για casual χρήση μια χαρά είναι. Είναι γρήγορα και ευχάριστα στο μάτι. Αν είναι να κάνεις κάτι παραγωγικό είναι για τα τρένα. Σου σπάνε τα νεύρα στο λεπτό με τις "λειτουργικές" αποφάσεις που έχουν πάρει. Αχρηστευμένο taskbar που είναι πλέον ένα υποβαθμισμένο app drawer σε στυλ ios (οι λογιστές με 5 excelόφυλλα ανοιχτά, με μόνη επιλογή grouped icons, θα το λατρέψουν) . Υπεραπλουστευμένο και αχρηστευμένο Start menu για άτομα 3ης ηλικίας (ακόμα δεν έχω καταλάβει τι τους ενόχλησε να μπορείς να κάνεις grouped τα apps που κάνεις pin).. Μενού κάτω από παραμενού, πράγματα που έκανες με ένα κλικ πλέον θέλεις 2-3 (οταν πήγα να αλλάξω το volume, ή να συνδεθώ σε wifi και είδα ότι πατώντας πάνω στο icon πετάγεται pop up με όλες τις λειτουργίες μου έφυγε καφές από τη μύτη), και άλλα πολλά, με μηδαμινή δυνατότητα παραμετροποίησης βγαλμένα από τα πιο υγρά όνειρα ενός fanboy της σχολής apple. Εύχομαι να επαναληφθεί η ιστορία, όπως και στα 8άρια, να καταλάβουν πως δεν μπορείς να παντρέψεις όλες τις συσκευές κάτω από ένα αυτούσιο λειτουργικό και να σου επιτρέπουν να κάνεις τις αλλαγές που πρέπει για να το φέρεις στα μέτρα σου.

Μας τρολάρουν δεν εξηγείται αλλιώς...

Ευχαριστώ για την αναλυτική απάντηση σού. Κάτι παρόμοιο με αυτό που περιγράφεις μου θυμίζουν τα "ξεχασμένα" win 8 που βελτιώθηκαν αρκετά με τα 8.1.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, SkaL- είπε

Ευχαριστώ για την αναλυτική απάντηση σού. Κάτι παρόμοιο με αυτό που περιγράφεις μου θυμίζουν τα "ξεχασμένα" win 8 που βελτιώθηκαν αρκετά με τα 8.1.

You got the point!

Δημοσ.

Εχω πραγματικα μια απορια>

Ολοι εσεις που γραφετε <<δεν τα βαζω>>, σας εχει πιασει κανενας απο τον λαιμο να τα <<βαλετε>>?

Θυμιζετε λιγο την φαση απεργια οι ελευθεροι επαγγελματιες, π.χ οι περιπτεραδες.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, teodoreh είπε

οταν το λενε πολλα ατομα και απλα ενας οπως εσυ λεει οτι δεν του παιζουν δεν ειναι τυχη το οτι παιζουν σωστα αλλα το οτι δεν παιζουν. παρολα αυτα κανεις δεν υποχρεώνει κανεναν να βαλει 11. Δοξα το θεο θα υποστηρίζονται τα 10 για πολυ ακομα.

προσωπικά δεν βλεπω καποια τρελη διαφορα απο το 10 στα 11, υπαρχουν καποιες λειτουργίες απλες που εμενα προσωπικα με βολεψαν και αυτες που ερχονται τις χρειαζομαι και ελπιζω να ερθουν γρηγορα, εχω λογαριασμο microsoft απο τα windows 8 (οπως εχω και λογαριασμο ειτε σε android ,ειτε σε ios που κατα καιρους ειχα) οποτε δεν με ενοχλει ουτε αυτο . 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, kata_tixi είπε

οταν το λενε πολλα ατομα και απλα ενας οπως εσυ λεει οτι δεν του παιζουν δεν ειναι τυχη το οτι παιζουν σωστα αλλα το οτι δεν παιζουν. παρολα αυτα κανεις δεν υποχρεώνει κανεναν να βαλει 11. Δοξα το θεο θα υποστηρίζονται τα 10 για πολυ ακομα.

προσωπικά δεν βλεπω καποια τρελη διαφορα απο το 10 στα 11, υπαρχουν καποιες λειτουργίες απλες που εμενα προσωπικα με βολεψαν και αυτες που ερχονται τις χρειαζομαι και ελπιζω να ερθουν γρηγορα, εχω λογαριασμο microsoft απο τα windows 8 (οπως εχω και λογαριασμο ειτε σε android ,ειτε σε ios που κατα καιρους ειχα) οποτε δεν με ενοχλει ουτε αυτο . 

Εγώ παραθέτω μια προσωπική εμπειρία σε καινούργιο επώνυμο ακριβό λάπτοπ που μετά την αναβάθμιση λιώνει στις μπλε οθονες Και btw, έχουν περάσει μήνες από την επίσημη παρουσίαση των w11.

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, teodoreh είπε

Εγώ παραθέτω μια προσωπική εμπειρία σε καινούργιο επώνυμο ακριβό λάπτοπ που μετά την αναβάθμιση λιώνει στις μπλε οθονες Και btw, έχουν περάσει μήνες από την επίσημη παρουσίαση των w11.

δεκτο αλλα λες οτι ετυχε εμενα και παιζουν σωστα ενω αρκετοι λενε οτι δεν εχουν κανενα προβλημα. για αυτο σου λεω οτι ετυχε σε εσενα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...