Προς το περιεχόμενο

Διαθέσιμο το next-gen update για τα PS5 και Xbox Series X|S του Cyberpunk 2077

polemikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το αγόρασα χθες σε Series X με την έλευση του 1.5 patch! Το παιχνίδι ρίχνει σαγόνια στη τωρινή του μορφή, σε performance mode τα 60 fps είναι σχεδόν παντού, τα γραφικά είναι καταπληκτικά, οι λεπτομέρειες στα πρόσωπα-σώματα είναι λες και τα βλέπεις στην πραγματικότητα, φανταστική πόλη, ο εσωτερικός διάκοσμος στα κτίρια που μπαίνεις είναι άντε γεια, και γενικά σε βάζει πολύ στο κλίμα του παιχνιδιού. Τα αυτοκίνητα θα μπορούσαν να έχουν λίγο καλύτερη συμπεριφορά (είναι κάπως floaty) αλλά είναι πταίσμα.

• Like 1
  • Confused 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

37 λεπτά πριν, bill_viper είπε

Το αγόρασα χθες σε Series X με την έλευση του 1.5 patch! Το παιχνίδι ρίχνει σαγόνια στη τωρινή του μορφή, σε performance mode τα 60 fps είναι σχεδόν παντού, τα γραφικά είναι καταπληκτικά, οι λεπτομέρειες στα πρόσωπα-σώματα είναι λες και τα βλέπεις στην πραγματικότητα, φανταστική πόλη, ο εσωτερικός διάκοσμος στα κτίρια που μπαίνεις είναι άντε γεια, και γενικά σε βάζει πολύ στο κλίμα του παιχνιδιού. Τα αυτοκίνητα θα μπορούσαν να έχουν λίγο καλύτερη συμπεριφορά (είναι κάπως floaty) αλλά είναι πταίσμα.

Εντωμεταξύ επειδή πατάς πολύ X button για τους διαλόγους, έχω την εντύπωση ότι χάνει και αυτό ένα ποσοστό πατημάτων (μέχρι τώρα νόμιζα ότι είναι θέμα του A button μόνο).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δυστυχώς το Cyberpunk 2077 ακόμα και με το Ρatch 1.5, απέχει πάρα πολύ από ενα 100% ολοκληρωμένο Game. 

Σε PS5 (δικό μου) και XSX (φίλου μου) που το δοκίμασα, έχει ακόμα πολλαπλά bugs / glitches και πάρα μα πάρα πολύ μεγάλο θέμα με γραφικά που εμφανίζονται ξαφνικά μπροστά σου ενώ οδηγείς ένα οποιοδήποτε όχημα!

Π.χ οδηγούσα μέσα στην πόλη ένα γρήγορο αμάξι, και κάπια στιγμή το αμάξι χάθηκε δίχως κανένα λόγο μέσα στα γραφικά......δηλαδή εντάξει τώρα ρε παιδιά, μιλάμε ''ΑΚΟΜΑ'' για κωμικοτραγικές καταστάσεις με το Game αυτό.🤷‍♂️ 

Επεξ/σία από Makis101

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 hours ago, omghi2u said:

Το game το αγόρασα day 1 σε pc. Δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα, το γουσταρα εγραψα πανω απο 100 ωρες. Καποια graphic bugs absolutely minor μονο συναντησα σε 2 playthroughs.

Το προβλημα μου ειναι πως αλλο παιχνιδι περιμεναμε και αλλο πηραμε. Οι αποφασεις σου δεν μετρανε σχεδον καθολου. Αλλαζεις lifepath απο nomad σε street kid ή corpo και περαν του αρχικου μισαωρου δεν υπαρχει καμια αλλαγη στο παιχνιδι, περαν απο μερικα options στο dialogue που σου ανοιγουν.

Αστυνομια κτλ για γελια. Wanted system... npcs with unique routines, day night cycle που παιζει ρολο στις αποστολες και στην ροη των πραγματων γενικα, character customization περιμεναμε τον ουρανο με τ'αστρα πηραμε μετρια πραγματα,  το braindance το περιμενα πως και πως και τελικα απλα ειναι επαναλαμβανομενο καθε μα καθε φορα.

+1, ελάχιστα bugs σε PC day 1 (GOG), πολύ καλό campaign για μένα αλλά σαν RPG θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερο, σε σύγκριση πχ με το Fallout New Vegas 10 χρόνια νωρίτερα είναι πολύ πίσω σαν RPG. Η ουσία είναι που είναι λιγότερη του αναμενόμενου, όχι τα γραφικά ή τα bugs που δεν τα είδα ποτέ σε ~120 ώρες σε PC και frankly ούτε με νοιάζει τι γίνεται στις κονσόλες του 2013, πάρτε PC ρε peasants :D

Επεξ/σία από Hacker?pcs
  • Like 1

Στο PS5 η ενσωμάτωση των adaptive triggers είναι όλα τα λεφτά, λόγος αγοράς της PS5 έκδοσης άνετα. Ενώ έχω την PC έκδοση που έχω παίξει λίγο, αφού δοκίμασα το demo στο PS5 θα το αγοράσω και συνεχίσω εκεί, γραφικάρες που τρέχουν ομαλότατα και φυσικά adaptive triggers, χεχε!

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιχνιδάρα παίδες. Μην μασάτε παιξτε το. Ήμουν προκατελλειμενος μεχρι αηδιας αλλά έχω φτάσει τις 80 ώρες και ακόμα ασχολούμαι μαζί του. Παίζω σε Series X

Επεξ/σία από rocco84

13 ώρες πριν, skiabox είπε

Εγώ το αγόρασα για να το παίξω στο series x μόλις χθες και εχω πάθει πλάκα.

Παιχνιδάρα!

Γλίτωσες και εσύ από το S series ε; Αναβαθμιστηκαμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...