thanasis5 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπέρα σας. Ψάχνω ηλεκτρική σκούπα που να έχει ειδικό πέλμα για να καθαρίζει εύκολα και τα χαλιά απο τρίχες, κλωστές κτλ. Εχω βρει 2 μοντέλα σε ίδια σχεδόν τιμή : την Bosch Bgl8pet2 και την Miele complete c3 cat&dog. Η Miele στο skroutz παιρνει πολυ Καλές κριτικές αλλα η bosch ειναι πιο καινούριο μοντέλο και ίσως γι αυτο εχει κινηθεί λιγότερο. Αν εχεις κάποιος οποιαδήποτε εμπειρία με τις συγκεκριμένες σκούπες και μπορεί να με βοηθήσει να επιλέξω θα το εκτιμούσα πολυ. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
Super Moderators Snoob Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Aγόρασα παρόμοιο μοντέλο της Bosch στη Black Friday, παρα πολύ καλή κατασκευή και, γενικά, είμαι ευχαριστημένος. Χωρίς ειδικά εξαρτήματα, τα χαλιά τα καθαρίζει πολύ καλά και από γατότριχες (βέβαια ο δικός μου είναι κοντότριχος και δεν μαδάει ιδιαίτερα, ή έστω δεν δείχνει τόσο, ο γάτος που είχαμε 17 χρόνια στο σπίτι ήταν μακρύτριχος και άφηνε τούφες...) Οι Miele είναι επίσης πολύ καλές σκούπες (για Miele πήγαινα στη BF αλλά το μοντέλο που βγήκε σε προσφορά εξαφανίστηκε σε 1 λεπτό, κυριολεκτικά). Σε αυτά τα χρήματα δεν έχεις φόβο, νομίζω, είναι και οι δύο πολύ καλές εταιρίες. 1
G.bar Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 12 ώρες πριν, thanasis5 είπε Καλησπέρα σας. Ψάχνω ηλεκτρική σκούπα που να έχει ειδικό πέλμα για να καθαρίζει εύκολα και τα χαλιά απο τρίχες, κλωστές κτλ. Εχω βρει 2 μοντέλα σε ίδια σχεδόν τιμή : την Bosch Bgl8pet2 και την Miele complete c3 cat&dog. Η Miele στο skroutz παιρνει πολυ Καλές κριτικές αλλα η bosch ειναι πιο καινούριο μοντέλο και ίσως γι αυτο εχει κινηθεί λιγότερο. Αν εχεις κάποιος οποιαδήποτε εμπειρία με τις συγκεκριμένες σκούπες και μπορεί να με βοηθήσει να επιλέξω θα το εκτιμούσα πολυ. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! Έχουμε την miele με το συγκεκριμένο πέλμα. Σαν σκούπα είναι φοβερή και βοηθάει πάρα πολύ που αποθηκεύονται πάνω της τα διάφορα εξαρτήματα που έχει. Το πέλμα δεν μας τρέλανε ιδιαίτερα, έχουμε γάτα και σκύλο και ρουφάει τα πάντα με το απλο πέλμα, δεν ξέρω αν αξίζει να δώσεις τα παραπάνω χρήματα για το "cat n dog", + οτι κάνει πολύ περισσότερο θόρυβο με αυτο επειδη έχει τις βουρτσες που γυρνανε. Θα έλεγα να την πάρετε χωρίς αυτό, και αν δείτε ότι δεν σας ικανοποιεί αγοράζετε ένα έξτρα πέλμα cat n dog τρίτου κατασκευαστή.
Predatorkill Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Μακρια απο siemens Q, οτι χειροτερο εχει βγει κυριολεκτικα, κλαιω τα 300€. Κακιστης ποιοτητας πλαστικα μερη οπου σπανε πανευκολα, εχω μεινει με ενα μονο πελμα και αυτο με πατεντα καθως ολα εσπαγαν στο σημειο που ενωνεται με το κονταρι. Εχει σπασει ακομα και το πλαστικο που κραταει τον καδο της σακουλας στη θεση του και βαζω χοντρη ταινια γυρω γυρω απο τη σκουπα για να μην ανοιγει ο καδος. Απαραδεκτη συσκευη.
thanasis5 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 3 ώρες πριν, G.bar είπε Έχουμε την miele με το συγκεκριμένο πέλμα. Σαν σκούπα είναι φοβερή και βοηθάει πάρα πολύ που αποθηκεύονται πάνω της τα διάφορα εξαρτήματα που έχει. Το πέλμα δεν μας τρέλανε ιδιαίτερα, έχουμε γάτα και σκύλο και ρουφάει τα πάντα με το απλο πέλμα, δεν ξέρω αν αξίζει να δώσεις τα παραπάνω χρήματα για το "cat n dog", + οτι κάνει πολύ περισσότερο θόρυβο με αυτο επειδη έχει τις βουρτσες που γυρνανε. Θα έλεγα να την πάρετε χωρίς αυτό, και αν δείτε ότι δεν σας ικανοποιεί αγοράζετε ένα έξτρα πέλμα cat n dog τρίτου κατασκευαστή. Καλημερα σας, Αυτην στιγμη εχω μια παλιά απλη τηε siemens 600w, αλλα για να σκουπισω αποτελεσματικα τα χαλια μου βγαινει η ψυχη! Για να τα τραβηξει ολα πρεπει να περασω το καθε χαλί πολλες φορες, κι μετα βλεπω ακομα μπλεγμενες τριχες. Εχω δουλεψει dyson με μπαταρια που ειχε πελμα ειδικο για χαλια και εκει ειδα διαφορα, διοτι και ρολαρε καλυτερα και τραβαγε πιο αποτελεσματικά. Οποτε σκεφτηκα μηπως αυτες οι σκουπες ειναι πιο καλες! Ευχαριστώ 15 ώρες πριν, Snoob είπε Aγόρασα παρόμοιο μοντέλο της Bosch στη Black Friday, παρα πολύ καλή κατασκευή και, γενικά, είμαι ευχαριστημένος. Χωρίς ειδικά εξαρτήματα, τα χαλιά τα καθαρίζει πολύ καλά και από γατότριχες (βέβαια ο δικός μου είναι κοντότριχος και δεν μαδάει ιδιαίτερα, ή έστω δεν δείχνει τόσο, ο γάτος που είχαμε 17 χρόνια στο σπίτι ήταν μακρύτριχος και άφηνε τούφες...) Οι Miele είναι επίσης πολύ καλές σκούπες (για Miele πήγαινα στη BF αλλά το μοντέλο που βγήκε σε προσφορά εξαφανίστηκε σε 1 λεπτό, κυριολεκτικά). Σε αυτά τα χρήματα δεν έχεις φόβο, νομίζω, είναι και οι δύο πολύ καλές εταιρίες. Καλημερα σας, Το συγκεκριμενο πελμα πιστευετε οτι ειναι ικανοποιητικο για χαλια και με μακρια αλλα και κοντη τριχα? Ευχαριστώ
Super Moderators Snoob Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 2 ώρες πριν, thanasis5 είπε [...] Καλημερα σας, Το συγκεκριμενο πελμα πιστευετε οτι ειναι ικανοποιητικο για χαλια και με μακρια αλλα και κοντη τριχα? Ευχαριστώ Από τη δική μου σκούπα είμαι σαφώς ευχαριστημένως, είναι αρκετά ισχυρή αλλά αθόρυβη, με πολύ καλή ποιότητα κατασκευής. Αυτό το μεγάλο εξάρτημα δεν το έχω δει και δεν μπορώ να εκφέρω άποψη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα