Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα εχω ενα προβλημα με την εφαρμογη samsung health σε note 10 plus , την εχω κατεβασει απο το google market εχω κανει ολες τις ενημερωσεις και θελω να την δουλεψω με το ρολοι της samsung αλλα για καποιο λογο δεν μου ανοιγει και μου πεταει οτι "" δεν υπάρχουν εφαρμογές οι οποίες μπορούν να εκτελέσουν αυτή τη δυνατότητα" γνωριζει κανεις τι μπορει να συμβαινει ;

Επεξ/σία από ZELDA
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, Tsilitheo2 είπε

Αν εχεις συνδεσει το ρολοι στο bt της συσκευής σου ,καν'το remove.. Συνδεσε το μονο μεσω του app

Καλησπέρα  τι εννοεις δεν καταλαβα.. , Δεν μου ανοιγει στο κινητο η εφαρμογη, μηπως υπαρχει θεμα ασυμβατοτητας με το note 10, ειναι δυνατων ?

Επεξ/σία από ZELDA
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, ZELDA είπε

Καλησπέρα  τι εννοεις δεν καταλαβα.. , Δεν μου ανοιγει στο κινητο η εφαρμογη, μηπως υπαρχει θεμα ασυμβατοτητας με το note 10, ειναι δυνατων ?

Δεν εχω ουτε το ρολοι ουτε την συσκευή... Αλλα οσα ρολογια συνεδεσα σε κινητα ,οι χρηστες παντα ,κανοντας τα δικα τους ,τα ειχαν συνδεσει με το Bluetooth του κινητου... Και εκει ξεκινουσε το μπερδεμα... Αν το εχεις συνδεσει με το Bluetooth του κινητου σου , κάν το remove... Συνδεσε το μεσω του app ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΟ το Bluetooth

Επισης τσεκαρε τι αδειες εχεις δωσει στην εφαρμογή

Εδωσες αυτες τις αδειες;;;

Screenshot_2022-02-16-22-45-41-54_ab1359306de43320f9557c797b1c4be5.jpg

Screenshot_2022-02-16-22-46-04-69_ab1359306de43320f9557c797b1c4be5.jpg

Screenshot_2022-02-16-22-46-39-15_e940a2b342bdb16663db949e03e5f889.jpg

• Moderators
Δημοσ.
Στις 16/2/2022 στις 7:25 ΜΜ, ZELDA είπε

Καλησπέρα εχω ενα προβλημα με την εφαρμογη samsung health σε note 10 plus , την εχω κατεβασει απο το google market εχω κανει ολες τις ενημερωσεις και θελω να την δουλεψω με το ρολοι της samsung αλλα για καποιο λογο δεν μου ανοιγει και μου πεταει οτι "" δεν υπάρχουν εφαρμογές οι οποίες μπορούν να εκτελέσουν αυτή τη δυνατότητα" γνωριζει κανεις τι μπορει να συμβαινει ;

Μισο. Πατας το εικονιδιο της εφαρμογης και σου πεταει αυτο το μηνυμα? Εν τω μεταξυ πως και την κατεβασες απο το Google Play? Αν θυμαμαι καλα υπαρχει stock μεσα στο κινητο. Απεγκαταστησε την και κατεβασε την παλι απο το Galaxy Store.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...