Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ την παρέα! Κάτοχος xiaomi redmi note 10 περίπου ένα χρόνο τώρα. Με την τελευταία ενημέρωση της xiaomi, το κινητό σέρνεται. Θέλω λοιπόν να περάσω το pixel experience μιας και είναι πιο ελαφρύ και δεν έχει κολλήματα και άλλα bugs. Επειδή όμως δεν το έχω ξανακάνει και δεν ξέρω τη διαδικασία, μπορεί να με βοηθήσει κανείς? 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 16/2/2022 στις 10:22 ΜΜ, jim_p είπε

https://wiki.pixelexperience.org/devices/mojito/install/

Να υποθεσω οτι αυτο εδω το διαβασες?

Μάλιστα, αλλά προτίμησα πριν το δοκιμάσω, να ρωτήσω κάποιον που το έχει κάνει γιατί ξέρω ότι υπάρχει και ένα ρίσκο στην όλη διαδικασία.

Δημοσ.

Δυσκολα θα βρεις καποιον που να εχει περασει την ιδια rom στην ιδια συσκευη με αυτη που εχεις. Γενικα, εινια βατη η ολη διαδικασια και τα βηματα συγκεκριμενα, ασχετως rom και recovery. Αν εχεις εξοικειωση με τη γραμμη εντολων, εινια λιγο πιο ευκολο, γιατι εκει θεωρω οτι ειναι μεγαλυτερο το ρισκο λογω λαθους.

Εμενα περισσοτερο μου τη δινει το οτι θα πρεπει να κανεις mi account για να σου ξεκλειδωσει η xiaomi τον bootloader και να σου δωσει την... ευχη της για να κανεις ολο αυτο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, jim_p είπε

Δυσκολα θα βρεις καποιον που να εχει περασει την ιδια rom στην ιδια συσκευη με αυτη που εχεις. Γενικα, εινια βατη η ολη διαδικασια και τα βηματα συγκεκριμενα, ασχετως rom και recovery. Αν εχεις εξοικειωση με τη γραμμη εντολων, εινια λιγο πιο ευκολο, γιατι εκει θεωρω οτι ειναι μεγαλυτερο το ρισκο λογω λαθους.

Εμενα περισσοτερο μου τη δινει το οτι θα πρεπει να κανεις mi account για να σου ξεκλειδωσει η xiaomi τον bootloader και να σου δωσει την... ευχη της για να κανεις ολο αυτο.

Ναι, το θέμα που αντιμετώπισα εγώ, ήταν όταν προσπαθούσα να συνδεσω το mi account στο λάπτοπ και μου έστελνε η xiaomi έναν κωδικό επιβεβαίωσης, με ισχύ 1 λεπτού. Τον κωδικό όμως τον λάμβανα κανά δυο λεπτά μετά, όταν δηλαδή είχε λήξει. Τώρα έχω μείνει στο παραπάνω βήμα αλλά θέλω να ρωτήσω κάτι ακόμα πριν συνεχίσω, σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά και brickαρει το κινητό, το καλύπτει η εγγύηση ( ξέρω χαζή ερώτηση αλλά...)?

Screenshot_2022-02-27-10-09-03-694_com.miui.gallery.jpg

Επεξ/σία από Giorgos9004
Δημοσ.

Επισήμως η Xiaomi έχει πει ότι όχι, δεν ακυρώνει την εγγύηση το ξεκλείδωμα. Βέβαια λέει ότι αν το κινητό κολλήσει εξαιτίας άλλης ROM και όχι του MIUI, τότε δε θα στο καλύψουν. Από την άλλη ξέρω προσωπικά άτομα με brickαρισμένο κινητό που απλά δεν είπαν τίποτα και πέρασε κανονικά στην εγγύηση. Είναι σίγουρο φυσικά ότι δε μπορείς να βασιστείς στα λεγόμενα κάποιου στο internet, απλώς το αναφέρω σαν εμπειρία.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...