kakos84 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) καλησπέρα θέλω τα φώτα σας λόγο μετακόμισης στο καινούριο σπίτι που παο έχει κακό δίχτυο από 50 που ήμουνα πριν παο σε 5 δεν πιάνει παραπάνω εκεί.σκέφτομαι να πάρο ένα Routers με sim (TL-MR6400 v5) kai μια κεραία (MikroTik MTAO-LTE-5D-SQ) για να ενισχύσω το σήμα γιατί δεν έχει ούτε καλο 4G με το κινητό πιανο μονο μια με δυο γραμμές θέλω την βοήθεια σας να μου πείτε και εσύ την γνώμη σας τι λέτε να κάνω a θέλω να πεζό και να βλέπω και ταινίες 4k netflix Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2022 από kakos84 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
btcminer22 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 δεν υπάρχει vdsl σύνδεση στην περιοχή ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kakos84 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 32 λεπτά πριν, btcminer22 είπε δεν υπάρχει vdsl σύνδεση στην περιοχή ; δυστυχώς όχι για αυτό κοιτώ με το Routers με sim . το κινητό piano 10+ μέχρι 30+ ανάλογα το καιρό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα