tc35 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 SOS! Καλησπέρα σε όλους, έχω το παρακάτω γνωστό πρόβλημα.. Αυτή την φορά όμως δεν με αφήνει να κάνω format και να κάνει reinstall τα windows, να μπει σε safe mode, επίσης δεν μπορώ να κάνω system restore, Uninstall updates. Έχω δοκιμάσει τα πάντα νομίζω και δεν βρίσκω άκρη. Όποιος γνωρίζει είτε κάποιο boot software που να λύσει το πρόβλημα είτε κάποια άλλη λύση πέρα από τα γνωστά commands ας γράψει. Έχω δοκιμάσει επίσης να τεσταρω άλλη ραμ, να βγάλω και να βάλω τον ssd (έχει τα windows) , το hdd μου , την gpu αλλά τίποτα. Θέμα από όσο κατάλαβα έχει ο ssd αλλά δεν είναι ούτε 5 μηνών. Error code: 0xc00002
micos000 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Δηλαδή ακόμα και αν μπουτάρεις από usb για να κάνεις φορμάτ σου πετάει πάλι bsod; Δοκίμασες με άλλο στικάκι ή αν έχεις dvd να κάνεις το φορμάτ από δισκάκι; Επίσης, γιατί κρύβεις τις θερμοκρασίες στο screenshot; Τις θεωρείς προσωπικά δεδομένα; 1
tc35 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 2 ώρες πριν, micos000 είπε Δηλαδή ακόμα και αν μπουτάρεις από usb για να κάνεις φορμάτ σου πετάει πάλι bsod; Δοκίμασες με άλλο στικάκι ή αν έχεις dvd να κάνεις το φορμάτ από δισκάκι; Επίσης, γιατί κρύβεις τις θερμοκρασίες στο screenshot; Τις θεωρείς προσωπικά δεδομένα; Λύθηκε το πρόβλημα θα ανεβάσω update και πως το έλυσα. Τις θερμοκρασίες τις κρύβω λόγω bug του speecy γιατί δείχνει 250 βαθμούς ενώ είναι πιο κρύο και από την καρδιά της πρώην μου 😉
snbblp Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 21a = User mode files corrupt or compromised. https://wintechlab.com/windows-10-stop-code-0xc000021a/ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα