Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 149
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, gousias είπε

Η διαρκής συμπεριφορά που ωθεί σε γενίκευση κατακραυγής, ώστε να συγκαλυφθεί η όποια αντιβαίνουσα ενέργεια του πίσω από το πλήθος... brave & smart!

Είναι δικαίωμα σου και συνάμα αστείο και μαγκιά να κυκλοφορείς με ανασφάλιστο και να σακατέψεις ή στείλεις αδιάβαστο κάποιον;;;

Αυτο κατάλαβες εσύ;την ρουφιανια πολλοί την αγάπησαν τον ρουφιάνο κανεις

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, katchris είπε

Και πολύ καλά θα κάνουν να ρίχνουν κλήση στα ανασφάλστα. Είναι υποχρέωση του καθενός που θέλει να οδηγεί και να έχει αυτοκίνητο να το έχει ασφαλισμένο. Και αν είναι φτωχαδάκια και δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα ας πάρουν ένα παπάκι ή ένα ποδήλατο να κινηθούν. Εγώ που είμαι νόμιμος και πληρώνω κανονικά την ασφάλεια μου και το ΚΤΕΟ μου δεν φταίω σε τίποτα αν έρθει ο ανασφάλιστος και με τρακάρει και μετά δεν υπάρχει η δυνατότητα να επισκευάσω τη ζημιά που θα μου προκαλέσει επειδή ήταν ανασφάλιστος.

Γιατί μωρέ το παπάκι δε θέλει ασφάλεια;

Δημοσ.

Στην Αγγλία απλά με την πινακίδα μπορείς να δεις

1.όλο το ιστορικό κτεο με όλα τα failures και advisories και τα χιλιόμετρα σε κάθε κτεο.

2.Μπορείς να δεις αν το αμάξι έχει τρακαρει και σε τι επίπεδο ζημιάς από το αρχείο της ασφαλιστικής, μπορείς να δεις πόσους ιδιοκτήτες είχε το αμάξι και ποιες ημερομηνίες άλλαξαν.

3. Αν είναι ασφαλισμενο και αν έχει πληρώσει τα τέλη ή είναι σε ακινησία και εννοείται όλα τα τεχνικά στειχεια του αυτοκίνητου. Ελπίζω σύντομα και σε Ελλάδα όλα αυτά...

• Like 15
  • Thanks 2
  • Sad 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, czarjuly είπε

Αυτο κατάλαβες εσύ;την ρουφιανια πολλοί την αγάπησαν τον ρουφιάνο κανεις

Δεν έχω την κατάλληλη ειδικότητα που χρειάζεσαι για να μπορέσω να σε βοηθήσω!

• Sad 1
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, blueakamah είπε

Ας περιμενουμε πρωτα να το φτιαξουν, να λειτουργησει και μετα βλέπουμε!

Μαλλον δεν πατησες καν στο link

Δημοσ.
2 ώρες πριν, thodlp είπε

Να ρωτήσω παιδιά. Εάν λέει πως έχει διαγραφεί, σημαίνει πως είχε κάποιο ατύχημα και βγήκε για ολική η κλάπηκε;

Απόσυρση ;

1 ώρα πριν, jmirko15 είπε

Ας πούμε δεκτό ότι μπορείς να δεις άμα είναι κλεμμένο κτλ κτλ το αμάξι και ίσως βοηθήσει κάποιον (αμφιβάλω but whatever), η διάρκεια ασφάλειας που χρησιμεύει; Χρησιμεύει κάπου σε αγοραπωλησίες πχ; Άμα γίνει ατύχημα θα μάθεις σύντομα άμα ήταν ή όχι..

Ακόμα και ιδιοκτήτες βολευει για να ξέρουν ότι έχουν όντως ασφάλεια και δεν έχει λήξει ή τους έχει φάει κάποιος ασφαλιστής.

• Thanks 2
Δημοσ.
58 λεπτά πριν, margaritagr είπε

Εγώ πήρα το αμάξι Δεκέμβρη του 15 κι η εφαρμογή γραφει πρωτη ασφάλιση Δεκέμβρη του 17 🤨

Μήπως άλλαξες ασφαλιστική το 17;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
55 λεπτά πριν, koutsis είπε

Στην Αγγλία απλά με την πινακίδα μπορείς να δεις

1.όλο το ιστορικό κτεο με όλα τα failures και advisories και τα χιλιόμετρα σε κάθε κτεο.

2.Μπορείς να δεις αν το αμάξι έχει τρακαρει και σε τι επίπεδο ζημιάς από το αρχείο της ασφαλιστικής, μπορείς να δεις πόσους ιδιοκτήτες είχε το αμάξι και ποιες ημερομηνίες άλλαξαν.

3. Αν είναι ασφαλισμενο και αν έχει πληρώσει τα τέλη ή είναι σε ακινησία και εννοείται όλα τα τεχνικά στειχεια του αυτοκίνητου. Ελπίζω σύντομα και σε Ελλάδα όλα αυτά...

Και για ποιον λόγο να μπορεί να βρει ο οποιοδήποτε από μια πινακίδα όλα τα παραπάνω; Μου αρέσει που το υπερασπιζεσαι κιόλας, εγώ ελπίζω αν έρθει και εδώ να προσφύγουν δικαστικως και να πετύχουν την ακύρωση της δημόσιας εμφάνισης όλων αυτών των πληροφοριών. Η άμα είναι μάγκες, να εφαρμόσουν ένα σύστημα παρόμοιο με αυτό που υπήρχε στο taxisnet που άμα έψαχνες σε ποιο άτομο ανήκει ένα ΑΦΜ να βλέπει και ο άλλος ποιος τον έψαξε, αυτό θα ήταν σωστό και δίκαιο. 

Επεξ/σία από Basilhs23___
  • Like 1
  • Confused 3
  • Sad 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, sstratos είπε

Πραγματικά εγω προσωπικά δεν μπορώ να καταλάβω την χρησιμότητα της εφαρμογής. Εντάξει ,πάτησα την δικια μου πινακίδα , ολα εντάξει...

Ο μόνος λόγος που μπορεί να φανεί χρήσιμο , ειναι σε περίπτωση ατυχήματος να ξέρεις επιτόπου εαν είναι ασφαλισμένο το αλλο αυτοκίνητο (αν και ολοι παίρνουμε τηλέφωνο τις ασφαλιστικές μας και στέλνουν άτομα για καταγραφή-γερανο)

Μπορεί να σκεφτεί κάποιος άλλος κατι καλύτερο ??

Άλλη χρησιμότητα είναι να μπορείς να δεις εν το όχημα σου είναι όντως ασφαλισμένο ή δίνεις τα χρήματα στον ασφαλιστή σου και αυτός σου εκτυπώνει ένα μαϊμού χαρτί με αλλαγμένες ημερομηνίες… Αν δεν τρακάρεις δεν το μαθαίνεις ποτέ… Έχει γίνει… 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...