speedy23 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπέρα παιδιά. Ανοίγω τον υπολογιστή, μου δείχνει κανονικά τις επιλογές του bios και όταν αρχίζει αυτός ο κύκλος του loading για να μπει στο desktop έχω μαύρη οθόνη στην οθόνη του υπολογιστή. Όπως λέει ο τίτλος, τα windows φορτώνουν κανονικά και το γνωρίζω διότι έχω συνδεδεμένη και μια τηλεόραση στον υπολογιστή και πάντα βλέπω κανονικά το desktop εκεί. Μου έχει γίνει 4-5 φορές αυτό το πράγμα και το έχω επαναφέρει με διάφορες λύσεις (κουμπί windows +P, αλλάζοντας το refresh rate σε μια από τις δύο οθόνες, αλλάζοντας μεταξύ τους τα καλώδια HDMI τηλεόρασης και οθόνης υπολογιστή, την τελευταία φορά πατώντας συνεχόμενα ένα από τα κουμπιά της οθόνης) οι οποίες δεν πιάνουν την επόμενη φορά που μου ξανά συμβαίνει 😞 Όλα αυτά καταλαβαίνω ότι τυχαία δούλεψαν και κάτι άλλο είναι η αιτία και δεν μπορώ να βρω άκρη ρε γμτ. Δεν βοηθάει και ότι δεν έχω πολλές γνώσεις. Έχω δοκιμάσει να βγάλω όλα τα hardware από τον υπολογιστή και να τον ξεκινήσω με την οθόνη μόνο συνδεδεμένη. Τίποτα, το πρόβλημα παρέμεινε. Έχω δοκιμάσει να το ξεκινήσω χωρίς την τηλεόραση συνδεδεμένη, πάλι τίποτα. Έχω κάνει update στην κάρτα γραφικών, Intel UHD 630 με το tool της Intel, πάλι τίποτα. Έχω δοκιμάσει να κάνω startup χωρίς κάποιες εφαρμογές που είχα διαβάσει πάλι τίποτα. Με safe mode που είχα δοκιμάσει μια φορά η οθόνη λειτουργούσε κανονικά. Η όλη κατάσταση φτιάχνει για κάποιες εβδομάδες μέχρι να ξανά εμφανιστεί το πρόβλημα και να λυθεί μετά από μέρες με random τρόπο.
RTW4ever Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Στις 16/2/2022 στις 2:56 ΜΜ, speedy23 είπε Καλησπέρα παιδιά. Ανοίγω τον υπολογιστή, μου δείχνει κανονικά τις επιλογές του bios και όταν αρχίζει αυτός ο κύκλος του loading για να μπει στο desktop έχω μαύρη οθόνη στην οθόνη του υπολογιστή. Όπως λέει ο τίτλος, τα windows φορτώνουν κανονικά και το γνωρίζω διότι έχω συνδεδεμένη και μια τηλεόραση στον υπολογιστή και πάντα βλέπω κανονικά το desktop εκεί. Μου έχει γίνει 4-5 φορές αυτό το πράγμα και το έχω επαναφέρει με διάφορες λύσεις (κουμπί windows +P, αλλάζοντας το refresh rate σε μια από τις δύο οθόνες, αλλάζοντας μεταξύ τους τα καλώδια HDMI τηλεόρασης και οθόνης υπολογιστή, την τελευταία φορά πατώντας συνεχόμενα ένα από τα κουμπιά της οθόνης) οι οποίες δεν πιάνουν την επόμενη φορά που μου ξανά συμβαίνει 😞 Όλα αυτά καταλαβαίνω ότι τυχαία δούλεψαν και κάτι άλλο είναι η αιτία και δεν μπορώ να βρω άκρη ρε γμτ. Δεν βοηθάει και ότι δεν έχω πολλές γνώσεις. Έχω δοκιμάσει να βγάλω όλα τα hardware από τον υπολογιστή και να τον ξεκινήσω με την οθόνη μόνο συνδεδεμένη. Τίποτα, το πρόβλημα παρέμεινε. Έχω δοκιμάσει να το ξεκινήσω χωρίς την τηλεόραση συνδεδεμένη, πάλι τίποτα. Έχω κάνει update στην κάρτα γραφικών, Intel UHD 630 με το tool της Intel, πάλι τίποτα. Έχω δοκιμάσει να κάνω startup χωρίς κάποιες εφαρμογές που είχα διαβάσει πάλι τίποτα. Με safe mode που είχα δοκιμάσει μια φορά η οθόνη λειτουργούσε κανονικά. Η όλη κατάσταση φτιάχνει για κάποιες εβδομάδες μέχρι να ξανά εμφανιστεί το πρόβλημα και να λυθεί μετά από μέρες με random τρόπο. Κάρτα γραφικών ή οθόνη ελαττωματική, μάλλον το πρώτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα