vasoslt Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπέρα σας ενεπλάκη σε ατύχημα με τρία αυτοκίνητα ! Εγώ έχω το μεσαίο που φυσικά έχει την περισσότερη ζημιά ! Σταμάτησε ο μπροστά σταμάτησα και εγώ και ο τρίτος ήρθε και με χτύπησε με δύναμη με αποτέλεσμα να χτυπήσω τον μπροστά μου ! Η ασφάλεια του τρίτου δε δέχεται ότι είχα σταματήσει Παρόλο που αναφέρεται στη δήλωση της αστυνομίας καθώς και ο μπροστά μου έχει δηλώσει ότι ήμουν σταματημένη ! Η υπόθεση δεν είναι σε φιλικό επεί πεδίο πια και πάμε δικαστικά ! Καμία εμπειρία αν έχω πιθανότητες ! Όλοι μου λένε ότι έτσι κάνουν οι ασφαλιστικές !
Nabuko Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Γιατί άνοιξες νέο θέμα? Ας συνέχιζες στο άλλο
visualizer Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Οποτε ουσιαστικα η ασφαλεια αυτου που προκαλεσε το ατυχημα θελει να πληρωσει μονο για το πισω μερος του δικου σου οχηματος για αυτο και το παει δικαστικα . Η ασφαλιστικη σου δεν δεχεται προφανως γιατι δεν θελει να δωσει μια αφου δεν φερεις ευθυνη ( και καλα κανει ) . Το οτι ο πρωτος οδηγος δηλωνει οτι σταματησες ειναι πολυ θετικο και πιστευω θα βγει ακρη εστω δικαστικα , ουτως η αλλιως εκεινος δεν εχει καποιο οφελος ειτε εγινε ετσι ειτε οχι. Βεβαια με την κοινη λογικη και με τα στοιχεια που υπαρχουν δεν θα πηγαινε δικαστηριο .. οποτε μηπως υπαρχει καποια αλλη λεπτομερεια που μας διαφευγει? Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2022 από visualizer
vasoslt Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 25 λεπτά πριν, Nabuko είπε Γιατί άνοιξες νέο θέμα? Ας συνέχιζες στο άλλο Γτ είπα να μην σας μπερδέψω ! 9 λεπτά πριν, visualizer είπε Οποτε ουσιαστικα η ασφαλεια αυτου που προκαλεσε το ατυχημα θελει να πληρωσει μονο για το πισω μερος του δικου σου οχηματος για αυτο και το παει δικαστικα . Η ασφαλιστικη σου δεν δεχεται προφανως γιατι δεν θελει να δωσει μια αφου δεν φερεις ευθυνη ( και καλα κανει ) . Το οτι ο πρωτος οδηγος δηλωνει οτι σταματησες ειναι πολυ θετικο και πιστευω θα βγει ακρη εστω δικαστικα , ουτως η αλλιως εκεινος δεν εχει καποιο οφελος ειτε εγινε ετσι ειτε οχι. Βεβαια με την κοινη λογικη και με τα στοιχεια που υπαρχουν δεν θα πηγαινε δικαστηριο .. οποτε μηπως υπαρχει καποια αλλη λεπτομερεια που μας διαφευγει? Ναι συμφωνώ μαζί σου! Εγώ τους πάω δικαστικά γιατί δεν έφταιγα και εννοείται δε θέλω να πληρώσω χωρίς να φταίω ! Τι μπορεί να μου διαφεύγει δηλαδή ;
vaggos2586 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, visualizer είπε Οποτε ουσιαστικα η ασφαλεια αυτου που προκαλεσε το ατυχημα θελει να πληρωσει μονο για το πισω μερος του δικου σου οχηματος για αυτο και το παει δικαστικα . Η ασφαλιστικη σου δεν δεχεται προφανως γιατι δεν θελει να δωσει μια αφου δεν φερεις ευθυνη ( και καλα κανει ) . Το οτι ο πρωτος οδηγος δηλωνει οτι σταματησες ειναι πολυ θετικο και πιστευω θα βγει ακρη εστω δικαστικα , ουτως η αλλιως εκεινος δεν εχει καποιο οφελος ειτε εγινε ετσι ειτε οχι. Βεβαια με την κοινη λογικη και με τα στοιχεια που υπαρχουν δεν θα πηγαινε δικαστηριο .. οποτε μηπως υπαρχει καποια αλλη λεπτομερεια που μας διαφευγει? Η ασφάλεια του τελευταίου δεν θέλει να πληρώσει τον πρώτο που θεωρει υπαιτιότητα της ts. Την TS θα την αποζημιώσει για όλη της την ζημιά, αν την είχε στειλει πανω σε μια κολώνα τι θα έλεγε θα σε αποζημιώσω μόνο πίσω, μπροστα φταίς εσυ? Μεγάλη σημασία έχει η καταγραφή της αστυνομίας την ώρα που έγινε το ατύχημα, βρές έναν δικηγόρο που ασχολείται μόνο με τροχαία και θα σε καθοδηγήσει! Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2022 από vaggos2586 1
vasoslt Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 2 ώρες πριν, vaggos2586 είπε Η ασφάλεια του τελευταίου δεν θέλει να πληρώσει τον πρώτο που θεωρει υπαιτιότητα της ts. Την TS θα την αποζημιώσει για όλη της την ζημιά, αν την είχε στειλει πανω σε μια κολώνα τι θα έλεγε θα σε αποζημιώσω μόνο πίσω, μπροστα φταίς εσυ? Μεγάλη σημασία έχει η καταγραφή της αστυνομίας την ώρα που έγινε το ατύχημα, βρές έναν δικηγόρο που ασχολείται μόνο με τροχαία και θα σε καθοδηγήσει! Έχω προσφύγει ήδη σε δικηγόρο ! Ο μπροστά μ κατέθεσε Ότι εγώ σταματήσα και ότι δέχτηκε ένα χτύπημα( αυτό που πραγματικά έγινε δηλαδή ) ! Το θέμα είναι γιατί η ασφάλεια του Τρίτου όχηματος δε δέχεται ολη τη ζημιά αφου έχω την έκθεση της αστυνομίας υπέρ μου και την κατάθεση του πρώτου !
nik0laus Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 18 λεπτά πριν, vasoslt είπε Έχω προσφύγει ήδη σε δικηγόρο ! Ο μπροστά μ κατέθεσε Ότι εγώ σταματήσα και ότι δέχτηκε ένα χτύπημα( αυτό που πραγματικά έγινε δηλαδή ) ! Το θέμα είναι γιατί η ασφάλεια του Τρίτου όχηματος δε δέχεται ολη τη ζημιά αφου έχω την έκθεση της αστυνομίας υπέρ μου και την κατάθεση του πρώτου ! Θα ταλαιπωρηθεις λίγο αλλα στο τελος θα κερδισεις...
cumulus Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 20 λεπτά πριν, vasoslt είπε Έχω προσφύγει ήδη σε δικηγόρο ! Ο μπροστά μ κατέθεσε Ότι εγώ σταματήσα και ότι δέχτηκε ένα χτύπημα( αυτό που πραγματικά έγινε δηλαδή ) ! Το θέμα είναι γιατί η ασφάλεια του Τρίτου όχηματος δε δέχεται ολη τη ζημιά αφου έχω την έκθεση της αστυνομίας υπέρ μου και την κατάθεση του πρώτου ! Γιατι ειναι καραγκιοζηδες. Εμενα πριν 26 χρονια με τρακαρε ενας που βγηκε απο στοπ.Ηρθε η ΤΟΤΑ γιατι υπηρξε τραυματισμος,εγινε σχεδιαγραμμα ,προανακριση (δικαστηριο σε ενα χρονο) και οταν πηγα να ζητησω τα χρηματα που ελεγαν μ..ες.Ευτυχως η συζυγος δουλευε τοτε στον ασφαλιστικο τομεα,βρηκε ενα γνωστο και τα πηραμε τα χρηματα,αλλιως δεν ξερω ποτε θα τα επαιρνα. Το ωραιο ηταν οτι την επομενη μερα παντρευομουνα .Ετσι εμεινα χωρις αμαξι και αναβαλλαμε το ταξιδι ,αφου επρεπε να παω στην τροχαια τη Δευτερα να δωσω καταθεση.
bc00l Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Έτσι ακριβως οπως στα λένε τα παιδια πανω, παει η ασφαλιστική να γλιτώσει λεφτα. Κλασσική περιπτωση, και σε εμενα τα ιδια κανανε πριν καμια 15ετια. Σε ενα ατυχημα με 4 αυτοκινητα, το δικο μου φαντασου ηταν και παρκαρισμενο δεν ειχα καμια εμπλοκη η ευθύνη. Ζημια 2500 ευρω τοτε, καλυψανε μόνο τα 1500. Κυνήγησε το και θα βγεις κερδισμένη , ειδικα με το χαρτι της αστυνομιας Οτι αλλο να σου πουν απλα μπλοφαρουν
vasoslt Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 6 ώρες πριν, bc00l είπε Έτσι ακριβως οπως στα λένε τα παιδια πανω, παει η ασφαλιστική να γλιτώσει λεφτα. Κλασσική περιπτωση, και σε εμενα τα ιδια κανανε πριν καμια 15ετια. Σε ενα ατυχημα με 4 αυτοκινητα, το δικο μου φαντασου ηταν και παρκαρισμενο δεν ειχα καμια εμπλοκη η ευθύνη. Ζημια 2500 ευρω τοτε, καλυψανε μόνο τα 1500. Κυνήγησε το και θα βγεις κερδισμένη , ειδικα με το χαρτι της αστυνομιας Οτι αλλο να σου πουν απλα μπλοφαρουν Μακάρι να βγάλω άκρη αν και πολύ φοβάμαι ότι δε θα βγάλω ! Σκοπός τους είναι να σου σπάσουν τα νεύρα ! 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Παλια που ημουν σε κατι αναλογο ο τελέυταιος πληρωσε εμενα που ημουν στη μεση σταματημενος και τον πρωτο που επεσα πανω του Ειχε Εθνικη ασφαλιστικη.
filip123go Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Αυτόν που ήταν από πίσω σου, έχει κάνει φιλική δήλωση; Γιατί δεν λέει και αυτός ότι ήσουν σταματημένη;
vasoslt Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 58 λεπτά πριν, filip123go είπε Αυτόν που ήταν από πίσω σου, έχει κάνει φιλική δήλωση; Γιατί δεν λέει και αυτός ότι ήσουν σταματημένη; Κάναμε φιλική δήλωση! Στη δήλωση της αστυνομίας υπέγραψε ότι ήμουν σταματημένη αλλα μετα στη φροντίδα της δήλωσε άλλα ! Και εννοείται η ασφάλεια της άλλο που δεν ήθελε ! Βρήκε την ευκαιρία να μη πληρώσει ! Η κυρία καθοδηγήθηκα πολύ καλά από την ασφάλεια της !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα