Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
19 hours ago, me3ikan said:

Δεν φοβάσαι να κοιμάσαι με αυτό το πράγμα αναμμένο; Έχω ακούσει τόσα πολλά με φωτιές από θερμενομενο υπόστρωμα που δεν θέλω ούτε να τα πλησιάσω. Καλύτερα να πεθάνω από το κρύο😄

οχι.αν παρει φωτια οταν κοιμαμαι οκ καλα θα ειναι.το βασικο ειναι μην φυγω και την ξεχασω .χαχα.για την ωρα 3 4 χρονια την εχω και ολα οκ.εχω σωθει απλα.

• Like 1
  • Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, thant είπε

Σύντροφε,:P ακριβώς για τον ίδιο λόγο χρησιμοποιώ θερμοφόρα τα τελευταία 4 χρόνια.

Πριν καταλήξω στη θερμοφόρα χρησιμοποιούσα ηλ. υπόστρωμα, αλλά το ότι δεν το χρειαζόμουνα για όλο μου το σώμα, συν κάποια ατυχήματα που έχουν γίνει, κατέληξα σε θερμοφόρα που είναι σουπερ και μου έχει γίνει απαραίτητη.

Φυσικά και η θερμοφόρα θέλει σωστή χρήση. Να μην είναι εντελώς βραστό το νερό, γέμισμα στα 2/3 και άδειασμα του αέρα.

Εγώ έχω την Fashy με κάλυμμα Fleece (Γερμανική).

Η διαδικασια για το αδειασμα του αερα ειναι οτι το γεμιζεις με το ζεστο νερο, κλεινεις το καπακι, και μετα απο κανενα 5λεπτο ανοιγεις το καπακι να φυγει καποιος αερας;

Παντως το οτι δεν πρεπει να ειναι full γεματη, δεν σημαινει οτι αφηνουμε μεσα και αερα;

Ή τον αφαιρεις ολο, πιεζοντας να φανει το νερο μεχρι πανω στο στομιο;

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, poulinos είπε

οχι.αν παρει φωτια οταν κοιμαμαι οκ καλα θα ειναι.το βασικο ειναι μην φυγω και την ξεχασω .χαχα.για την ωρα 3 4 χρονια την εχω και ολα οκ.εχω σωθει απλα.

χρονοδιακόπτης πρίζας 

• Thanks 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, mindreader είπε

Η διαδικασια για το αδειασμα του αερα ειναι οτι το γεμιζεις με το ζεστο νερο, κλεινεις το καπακι, και μετα απο κανενα 5λεπτο ανοιγεις το καπακι να φυγει καποιος αερας;

Παντως το οτι δεν πρεπει να ειναι full γεματη, δεν σημαινει οτι αφηνουμε μεσα και αερα;

Ή τον αφαιρεις ολο, πιεζοντας να φανει το νερο μεχρι πανω στο στομιο;

Οι οδηγίες του κατασκευαστή λένε...

Γεμίζουμε στα 2/3 και πιέζουμε την θερμοφόρα προς τα κάτω μέχρι να φτάσει το νερό πριν το στόμιο. Εμένα έχει εσωτερικά και ένα μικρό σημάδι. Μετά βιδώνουμε το καπάκι.

Αν δεν το κάνεις αυτό η θερμοφόρα φουσκώνει με κίνδυνο να σκάσει. Πολλοί δεν το γνωρίζουν αυτό, όπως κι εγώ που την έχω πατήσει παλιότερα. Μου είχε σκάσει, ευτυχώς όχι στο κρεβάτι.

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, thant είπε

Οι οδηγίες του κατασκευαστή λένε...

Γεμίζουμε στα 2/3 και πιέζουμε την θερμοφόρα προς τα κάτω μέχρι να φτάσει το νερό πριν το στόμιο. Εμένα έχει εσωτερικά και ένα μικρό σημάδι. Μετά βιδώνουμε το καπάκι.

Αν δεν το κάνεις αυτό η θερμοφόρα φουσκώνει με κίνδυνο να σκάσει. Πολλοί δεν το γνωρίζουν αυτό, όπως κι εγώ που την έχω πατήσει παλιότερα. Μου είχε σκάσει, ευτυχώς όχι στο κρεβάτι.

Αρα δεν πρεπει να μενει μεσα καθολου αερας, μονο το νερο, σωστα;

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
On 17/02/2022 at 22:46, Ukforthemoment said:

χρονοδιακόπτης πρίζας 

σωστος..και αυτο γινεται.ευτυχως ως τωρα τοσα χρονια μια δυο φορες την εχω ξεχασει ανοιχτη/

On 18/02/2022 at 08:24, mindreader said:

Αρα δεν πρεπει να μενει μεσα καθολου αερας, μονο το νερο, σωστα;

σαν τα προφυλακτικα:P

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μετα απο αρκετες εβδομαδες χρησης, δηλωνω εντυπωσιασμενος!
Αποτελεσματικες πολυ!
Και με τα φετινα κρυα, ειναι οτι πρεπει! Απολαυση!
Και οικονομια! Ζεσταινεις νερο, και εισαι οκ για ωρες, οπου ειναι κρυο το σωμα, πχ ποδια.

---------------------------------------------------------

Απορω: πως μπορει και κρατα την θερμοτητα επι ώρες, ενω ταυτοχρονα την μεταδιδει οπου θες, σε οτι εφαπτεται;
Εννοω, δεν μιλαμε για κλασικο δοχειο 'θερμου', οπου ειναι μονωμενο, ωστε να μην εξαγεται η θερμοτητα προς τα εξω.

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Αυτο το χειμωνα, θεωρω οτι ειμαι πολυ πιο ετοιμος, γιατι ειδικα με τα ποδια, οσο και να ντυθω, υπαρχει θεμα.

Οι θερμοφορες που πρωτοδοκιμασα τον χειμωνα που περασε, δεν το πιστευω οταν μου το ελεγαν, αλλα ειναι αποτελεσματικες, κανουν οντως δουλεια!

Θερμαινεις νερο, με γκαζακι ή ενα βραστηρα σε χρονο dt, κοστος....σχεδον μηδεν, και κρατα τα ποδια ζεστα επι ωρες!!!!!

Επρεπε να υπαρχει αντιστοιχη τεχνολογια και για αλλα μερη του σωματος! Μιλαμε για σωτηρία! Μηδεν κοστος, αποτελεσματικοτητα σουπερ! Κι ασε τη δεη να κανει οτι θελει!

• Like 1
Δημοσ.
1 minute ago, mindreader said:

Αυτο το χειμωνα, θεωρω οτι ειμαι πολυ πιο ετοιμος, γιατι ειδικα με τα ποδια, οσο και να ντυθω, υπαρχει θεμα.

Οι θερμοφορες που πρωτοδοκιμασα τον χειμωνα που περασε, δεν το πιστευω οταν μου το ελεγαν, αλλα ειναι αποτελεσματικες, κανουν οντως δουλεια!

Θερμαινεις νερο, με γκαζακι ή ενα βραστηρα σε χρονο dt, κοστος....σχεδον μηδεν, και κρατα τα ποδια ζεστα επι ωρες!!!!!

Επρεπε να υπαρχει αντιστοιχη τεχνολογια και για αλλα μερη του σωματος! Μιλαμε για σωτηρία! Μηδεν κοστος, αποτελεσματικοτητα σουπερ! Κι ασε τη δεη να κανει οτι θελει!

kai to ηλεκτρικο υποστρωμα δεν εχει μεγαλη καταναλωση και κανει πολυ καλη δουλεια.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mindreader είπε

Ηλεκτρικό υπόστρωμα ή παραπάνω απο μία θερμοφόρες.Εγω μια εποχή έβαζα στην μέση μου ,

θερμοφορα

• Like 1
Δημοσ.
1 minute ago, Ukforthemoment said:

Ηλεκτρικό υπόστρωμα ή παραπάνω απο μία θερμοφόρες.Εγω μια εποχή έβαζα στην μέση μου ,

θερμοφορα

εχω κοιμηθει και με θερμοφορα που ηταν με ρευμα αλλα ηταν μικρη δηλαδη την εβαζες σε ενα σημειο.με το ηλεκτρικο υποστρωμα στην σκαλα 1 (δηλαδη την πιο μικρη) δεν εχω κανενα θεμα σε σπιτι που μπαζει απο παντου

• Like 1
  • 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Ακομη ενας χειμωνας, και η ζεστη αισθηση της θερμοφορας ειναι ανεπαναληπτη.

Με μηδενικο κοστος (απο το ζεστο νερο του ηλιακου θερμοσιφωνα), ζεσταινει τα κρυα μελη του σωματος, συνηθεστερα τα ποδια.

Ακομη μου προκαλει απορια, πως διατηρει τη θερμοτητα, επι τοσες ωρες!

Δημοσ.
13 hours ago, mindreader said:

Με μηδενικο κοστος (απο το ζεστο νερο του ηλιακου θερμοσιφωνα), ζεσταινει τα κρυα μελη του σωματος, συνηθεστερα τα ποδια.

ηλεκτρικη κουβερτα.ελαχιστο ρευμα ωραιο υπνο :)

• Like 2
Δημοσ.
14 ώρες πριν, mindreader είπε

Τι είδους θερμοφόρα έχεις; Εμένα μου έχουν μείνει κάποιες από τον πατέρα μου. Έμπαιναν στο στήθος, τις γέμιζες με ζεστό νερό. Δεν τις χρησιμοποίησα ποτέ. 

Δημοσ.
5 hours ago, mariosnik_ said:

Τι είδους θερμοφόρα έχεις; Εμένα μου έχουν μείνει κάποιες από τον πατέρα μου. Έμπαιναν στο στήθος, τις γέμιζες με ζεστό νερό. Δεν τις χρησιμοποίησα ποτέ. 

Εχω παρει μια γερμανικη, μπλε, απο το φαρμακειο, δεν θυμαμαι απεξω τη μαρκα, αλλα οπως καταλαβα, ειναι οντως brand.

Οι νεες που εχω παρει ειναι απο το shein, επισης καλες.

Συνηθως στα ποδια βαζω. Παγωνουν, ακομη και με θερμανση στο σπιτι, και με μαλλινες καλτσες, no matter what, και οσο εισαι ορθιος και κανεις δουλειες καλως, αλλα το να ξαπλωνω, και να μην με παιρνει ο υπνος λογω κρυων ποδιων, ειναι κατι που στοιχιζει σε υπνο, ενω με τη θερμοφορα, σε λιγα λεπτα τα ποδια ειναι ζεστα και ο υπνος ερχεται μια χαρα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...