mindreader Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Υπαρχουν διαφορες χρησεις για τις θερμοφορες. Τις ακουγα χρονια, δεν ειχε χρειαστει να τις χρησιμοποιησω ποτε. Αλλα επειδη εδω και καιρο εχω κρυα ποδια οταν πεφτω για υπνο και αυτο με δυσκολευει, μου προτεινε ενας φιλος και αγορασα. Φαινεται να κανει δουλεια! Μια ωραια ζεστασια, που απομακρυνει το κρυο τοπικα, και ολα γινονται πιο ευκολα, πχ για μενα ο υπνος. Αλλος την βαζει τοπικα καπου που ποναει κλπ Εσεις τι εμπειρια εχετε με θερμοφορες; 1
Basilhs23___ Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Γιατί έχεις κρύα πόδια; Και εγώ έχω θέμα με κρύες πατούσες και κρύες παλάμες. Είτε λόγω ανεπαρκούς θέρμανσης είτε από το κρύο νερό της βρύσης. Την λύση την έχω βρει εν μέρη με άλλα μέσα ως ημίμετρα. Έχουμε κάτι παλιές θερμοφόρες 20 ετών του πατέρα μου, λογικά έχουν χαλάσει τώρα.
poulinos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 4 hours ago, mindreader said: Υπαρχουν διαφορες χρησεις για τις θερμοφορες. Τις ακουγα χρονια, δεν ειχε χρειαστει να τις χρησιμοποιησω ποτε. Αλλα επειδη εδω και καιρο εχω κρυα ποδια οταν πεφτω για υπνο και αυτο με δυσκολευει, μου προτεινε ενας φιλος και αγορασα. Φαινεται να κανει δουλεια! Μια ωραια ζεστασια, που απομακρυνει το κρυο τοπικα, και ολα γινονται πιο ευκολα, πχ για μενα ο υπνος. Αλλος την βαζει τοπικα καπου που ποναει κλπ Εσεις τι εμπειρια εχετε με θερμοφορες; θερμαινομενο υποστρωμα 4 1
czarjuly Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Μια χαρά είναι και σε κρύωμα αν πονάει η κοιλιά μπορείς να την χρησιμοποιήσεις κάπου έχω κι εγώ μια 1
mindreader Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 2 ώρες πριν, poulinos είπε θερμαινομενο υποστρωμα Οτι καιει ρευμα, κανει τζιζ πλεον... Βεβαια, και στη θερμοφορα βαζω ζεστο νερο, αλλα μπορει να ζεστανω και με γκαζακι αν θελω, για λιγα λεπτα. 1
mindreader Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, @11h είπε Καλα...αυτοι ζουν σε αλλο πλανητη....και μετα ξυπνησαμε... εδω γεμισαν οι πολεις αιθαλομιχλη μετα απο δεκαετιες...ας αναρρωτηθουν οσοι κυβερνουν, τι αναγκασε τον κοσμο να καιει ξανα, καυσοξυλα και οτι μπορει να καει... Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2022 από mindreader
@11h Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 1 minute ago, mindreader said: Καλα...αυτοι ζουν σε αλλο πλανητη....και μετα ξυπνησαμε... εδω γεμισαν οι πολεις αιθαλομιχλη μετα απο δεκαετιες...ας αναρρωτηθουν οσοι κυβερνουν, τι αναγκασε τον κοσμο να καιει ξανα, καυσοξυλα και οτι μπορει να καει... Δίκιο έχεις...μάλλον η χωρα δεν ηγείται αρκέτα ώστε να μην βάζει θερμοφόρα για να ζεσταθεί...
cthulhucarbide Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 27 λεπτά πριν, mindreader είπε Οτι καιει ρευμα, κανει τζιζ πλεον... Βεβαια, και στη θερμοφορα βαζω ζεστο νερο, αλλα μπορει να ζεστανω και με γκαζακι αν θελω, για λιγα λεπτα. Το υπόστρωμα είναι η πιο οικονομική πηγή θέρμανσης. Καίει λίγο αλλά αρκετά για να κάψει το κρεβάτι, ενώ σε άλλη περίπτωση θα έπρεπε να ζεστάνεις όλο το δωμάτιο 1
Basilhs23___ Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 26 λεπτά πριν, mindreader είπε Οτι καιει ρευμα, κανει τζιζ πλεον... Βεβαια, και στη θερμοφορα βαζω ζεστο νερο, αλλα μπορει να ζεστανω και με γκαζακι αν θελω, για λιγα λεπτα. Η ισχύς και η ενέργεια από το υπόστρωμα νομίζω ότι δεν είναι κάτι σημαντικό ως προς το συνολικό ρεύμα που θα κάψεις. Βέβαια εσύ ξέρεις καλύτερα τις ανάγκες σου και τι σε βολεύει. 1
poulinos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 3 hours ago, mindreader said: Οτι καιει ρευμα, κανει τζιζ πλεον... Βεβαια, και στη θερμοφορα βαζω ζεστο νερο, αλλα μπορει να ζεστανω και με γκαζακι αν θελω, για λιγα λεπτα. ελαχιστο.πρωτη σκαλα και κοιμασαι σαν αρχοντας ακομα και με 12 βαθμους στο δωματιο.tested.δευτερη σκαλα μονο για να ζεστανει γρηγορα.
me3ikan Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 2 ώρες πριν, poulinos είπε ελαχιστο.πρωτη σκαλα και κοιμασαι σαν αρχοντας ακομα και με 12 βαθμους στο δωματιο.tested.δευτερη σκαλα μονο για να ζεστανει γρηγορα. Δεν φοβάσαι να κοιμάσαι με αυτό το πράγμα αναμμένο; Έχω ακούσει τόσα πολλά με φωτιές από θερμενομενο υπόστρωμα που δεν θέλω ούτε να τα πλησιάσω. Καλύτερα να πεθάνω από το κρύο😄 3
mindreader Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) https://www.skroutz.gr/s/11412641/Sanger-Θερμοφόρα-σε-Μπλε-χρώμα-2000ml.html?from=catspan Πηρα αυτη. Γερμανικη. Μου εκανε τρομερη εντυπωση, το ποσες ωρες κρατησε τη θερμοτητα. Οσο καλη μονωση και να εχει, και παλι ειναι εντυπωσιακο. Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2022 από mindreader
Basilhs23___ Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, me3ikan είπε Δεν φοβάσαι να κοιμάσαι με αυτό το πράγμα αναμμένο; Έχω ακούσει τόσα πολλά με φωτιές από θερμενομενο υπόστρωμα που δεν θέλω ούτε να τα πλησιάσω. Καλύτερα να πεθάνω από το κρύο😄 Οταν λειτουργούν και χρησιμοποιούνται υπό τις οδηγίες που έχει δώσει ο κατασκευαστής τότε μια χαρά δουλεύουν χωρίς κίνδυνο. Εχοντας περάσει περιόδους που έτρεμα από το κρύο κάποτε καθώς δεν υπήρχε θέρμανση, πίστεψε με αν κρυώνεις πολύ μετά από ένα οριο, όχι μόνο υπόστρωμα αλλά μέχρι και μαγκάλι θα ρισκαρες να βάλεις στο δωμάτιο. Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2022 από Basilhs23___
thant Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, mindreader είπε https://www.skroutz.gr/s/11412641/Sanger-Θερμοφόρα-σε-Μπλε-χρώμα-2000ml.html?from=catspan Πηρα αυτη. Γερμανικη. Μου εκανε τρομερη εντυπωση, το ποσες ωρες κρατησε τη θερμοτητα. Οσο καλη μονωση και να εχει, και παλι ειναι εντυπωσιακο. Σύντροφε, ακριβώς για τον ίδιο λόγο χρησιμοποιώ θερμοφόρα τα τελευταία 4 χρόνια. Πριν καταλήξω στη θερμοφόρα χρησιμοποιούσα ηλ. υπόστρωμα, αλλά το ότι δεν το χρειαζόμουνα για όλο μου το σώμα, συν κάποια ατυχήματα που έχουν γίνει, κατέληξα σε θερμοφόρα που είναι σουπερ και μου έχει γίνει απαραίτητη. Φυσικά και η θερμοφόρα θέλει σωστή χρήση. Να μην είναι εντελώς βραστό το νερό, γέμισμα στα 2/3 και άδειασμα του αέρα. Εγώ έχω την Fashy με κάλυμμα Fleece (Γερμανική). Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2022 από thant 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα