Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους/Ες.

Είμαι κάτοχος ενός fiesta 2007 με την εργοστασιακή πηγή. Σκέφτομαι να αλλάξω πηγή και να πάω σε μια 1din. Η συγκεκριμένη που έχω δει αναφέρει στα χαρακτηριστικά "oem wired remote control ready".

Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να συνδεθεί απευθείας με τα κουμπιά του τιμονιού χωρίς να χρειάζεται ανταπτορας ή πρέπει να αγοραστεί ξεχωριστά ο ανταπτορας ούτως ή άλλως;

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για τον χρόνο και τις απαντήσεις σας.

Δημοσ.
22 ώρες πριν, FallenGod είπε

Καλησπέρα σε όλους/Ες.

Είμαι κάτοχος ενός fiesta 2007 με την εργοστασιακή πηγή. Σκέφτομαι να αλλάξω πηγή και να πάω σε μια 1din. Η συγκεκριμένη που έχω δει αναφέρει στα χαρακτηριστικά "oem wired remote control ready".

Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να συνδεθεί απευθείας με τα κουμπιά του τιμονιού χωρίς να χρειάζεται ανταπτορας ή πρέπει να αγοραστεί ξεχωριστά ο ανταπτορας ούτως ή άλλως;

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για τον χρόνο και τις απαντήσεις σας.

φανταζομαι ειναι απο Κινα; Σπανια εχω δει να δουλευει εκει πηγη με εργοστασιακα χειριστηρια τιμονιου. Συνηθως χρειαζεσαι ενα ανταπτορακι ) για το αυτοκινητο σου

https://www.dynamicsounds.co.uk/ford-fiesta-2008-steering-wheel-control-stalk-interface-adaptor.html

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα και ευχαριστώ για τη χρήσιμη απάντηση. Η πηγή που αναφέρομαι είναι η παρακάτω
https://www.kenwood.eu/car/receivers/all/KMM-105GY/?view=details .

Στο OEM Wired Remote Control ready αναφέρει ότι γίνεται και χωρίς αντάπτορα για αυτό είπα να ρωτήσω. Έχω στείλει ήδη email στην εταιρεία αλλά δεν έχω λάβει κάποια απάντηση.

Επεξ/σία από FallenGod
Δημοσ.

Καλημέρα.

Αυτό το έχω δει και εγώ. Για αυτό ήταν η απορία μου, αν γνωρίζει κάποιος από εμπειρία εάν γίνεται η σύνδεση και σε άλλες μάρκες αυτοκινήτων  μέσω ηλεκτρολόγου για να αποφύγω την κοστοβορα αγορά του ανταπτορα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...