Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα, στης 2/2 μου εστειλαν ενα πακετο απο Αγγλια με royal mail. Το πακετο φτανει Ελλαδα στης 4/2 μπαινει τελωνειο και στης 5/2 στο τρακινγ αναγραφεται μνμ: Ελλειπη στοιχεια απο αποστολεα. Τελος παντον βγαινει απο τελωνειο και στης 9/2 το στελνουν θεσσαλονικη. Στης 10/2 βλεπω οτι το πακετο σταλθηκε πισω στην Αθηνα. Την ιδια μερα πρωι χτυπαω ενα τηλ στο τοπικο καταστημα ΕΛΤΑ να ρωτησω τι γινεται με το πακετο και το παιδι μιλησα μου ειπε οτι ολα καλα ειναι τελωνειο και αργει να βγει. Αργοτερα το βραδακι μπαινω παλι στο τρακινγ μεσο royal mail και βλεπω πως το πακετο εχει φτασει Αγγλια... περνω τηλ στα κεντρικα τιποτα  εστειλα 5,6 εμαιλ και με απαντανε: (δειτε φωτο). Μιλησα με τον αποστολεα (φιλος μου) και μου ειπε οτι εγραψε τα στοιχεια κανονικα και δεν πως παρελειψε κατι. Τωρα περιμενει να του επιστραφει το πακετο για να δει εαν υπαρχει επανω η διευθηνση η οχι. Η ερωτηση μου ειναι τι μπορω να κανω σε αυτην την περιπτωση? Τωρα θα χριαστει το πακετο να το ξανα στειλει και θα χρεωθουμε παλι 20 ευρω μεταφορικα απο το τιποτα.

εμαιλ.png

tracking.png

Επεξ/σία από Patinis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Patinis είπε

Η ερωτηση μου ειναι τι μπορω να κανω σε αυτην την περιπτωση?

Ότι σου απάντησαν. Ο φίλος σου θα κάνει μια αίτηση να μάθει γιατί επεστράφη το δέμα καθώς και να αναφέρει το περιεχόμενό του.

2 ώρες πριν, Patinis είπε

Μιλησα με τον αποστολεα (φιλος μου) και μου ειπε οτι εγραψε τα στοιχεια κανονικα και δεν πως παρελειψε κατι

Ελλειπή πληροφοριακά στοιχεία εννοεί προφανώς το τι περιείχε μέσα το δέμα. Μήπως κάτι που απαγορεύεται να σταλθεί?

Επεξ/σία από Nabuko
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Nabuko είπε

Ότι σου απάντησαν. Ο φίλος σου θα κάνει μια αίτηση να μάθει γιατί επεστράφη το δέμα καθώς και να αναφέρει το περιεχόμενό του.

Ελλειπή πληροφοριακά στοιχεία εννοεί προφανώς το τι περιείχε μέσα το δέμα. Μήπως κάτι που απαγορεύεται να σταλθεί?

Μίλησα με τα κεντρικά και ακόμη και η κοπέλα απόρησε γιστι στάλθηκε πίσω. Το δεμα είχε όλα τα στοιχεία πάνω κανονικά μου έστειλε και φωτογραφία το παιδί. Προσπάθησε να κάνει αίτηση αλλά το royal mail δεν το δέχεται καθώς το δεμα έχει επιστραφεί και δν εχει χαθεί. Μάλλον αυτοί στα ελτα έκαναν γκάφα και τώρα απλος θα το ξανα στείλει και θα χρεώθουμε τα μεταφορικά ξανα.

2 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Τι είχε μέσα το δέμα

Το δεμα είχε βιβλία μέσα και πέρασε κανονικά τελωνειο χρεώθηκε καιβαπο Αθήνα στάλθηκε Θεσσαλονίκη και το κέντρο Θεσσαλονίκης θα έπρεπε να το στείλει στο τοπικό ταχυδρομείο της πόλης αλλα για κάποιον άγνωστο λόγο (όπως μου είπαν από τα κεντρικά) το πακέτο στάλθηκε Αθήνα και έφυγε από εκει που ήρθε.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...