Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγαπητοι μου φιλοι , καλημερα 

Θελω να αγορασω ενα smartphone , διαθετω περιπου 200,00 εως 240,00€.

Απο μονος μου εχω καταληξει σε δυο συσκευες , 1.]  Realme 8 , 6GB RAM / 128GB STORAGE , cyber black [τιμη απο skroutz 197,70€] , και 2.]  Xiaomi Redmi Note 10S NFC (6GB/128GB) Onyx Gray [τιμη απο skroutz 217,79€], .

δεν ξερω καλα τις μαρκες , απο οτι ειδα πανω κατω εχουν τα ιδια χαρακτηριστικα , η διαφορα τιμης ειναι ασημαντη ,

θα ηθελα την γνωμη σας κυριως για την μαρκα.

Να σας γραψω συνοπτικα τι θελω απο ενα κινητο.

Να ειναι αξιοπιστο , λογω οικονομικης στενοτητας , να μου κρατησει μερικα χρονια[σε λογικα πλαισια] χωρις βλαβες.

Περισσοτερο το θελω να ενημερωνομαι , να κανω πληρωμες , να βλεπω καμμια σειρα 'ή ταινια , να διαβαζω βιβλια , 

λιγοτερο οι φωτο , παιχνιδια καθολου....., να χειριζομαι τα email μου , απο κοινωνικα δικτυα ελαχιστα FB & TWITTER .Περισσοτερο με ενδιαφερουν το ισχυρο RAM , Μια σχετικα  καλη ταχυτητα , οποσδηποτε η καλη αποδοση και κυριως η διαρκεια ποιοτητας της οθονης.

Η ποιοτητα ομιλιας , σχετικα λιγο με ενδιαφερει ,δεν θα μιλαω πολυ.

Οσον αφορα τα G [Εννοοω το 5G] , δεν το ξερω καθολου το θεμα , αν τα 4G με καλυπτουν σχετικα καλα την επομενη τριετια-τετραετια , δεν υπαρχει προβλημα.

Το μονο που δεν κοιταξα τις εγγυησεις , θα τις δω.

ΑΠΟ ΣΑΣ ΖΗΤΑΩ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ , ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΚΑΛΟΣΥΝΗ'

Ι.]  ΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΝΑ ΠΑΡΩ(Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΙΜΗΣ ΤΩΝ 20,00€ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ)].

ΙΙ.] ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΣΥΣΚΕΥΗ 'Η ΜΑΡΚΑ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ , ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, dhmhtrhs666666 είπε

Αγαπητοι μου φιλοι , καλημερα 

Θελω να αγορασω ενα smartphone , διαθετω περιπου 200,00 εως 240,00€.

Απο μονος μου εχω καταληξει σε δυο συσκευες , 1.]  Realme 8 , 6GB RAM / 128GB STORAGE , cyber black [τιμη απο skroutz 197,70€] , και 2.]  Xiaomi Redmi Note 10S NFC (6GB/128GB) Onyx Gray [τιμη απο skroutz 217,79€], .

δεν ξερω καλα τις μαρκες , απο οτι ειδα πανω κατω εχουν τα ιδια χαρακτηριστικα , η διαφορα τιμης ειναι ασημαντη ,

θα ηθελα την γνωμη σας κυριως για την μαρκα.

Να σας γραψω συνοπτικα τι θελω απο ενα κινητο.

Να ειναι αξιοπιστο , λογω οικονομικης στενοτητας , να μου κρατησει μερικα χρονια[σε λογικα πλαισια] χωρις βλαβες.

Περισσοτερο το θελω να ενημερωνομαι , να κανω πληρωμες , να βλεπω καμμια σειρα 'ή ταινια , να διαβαζω βιβλια , 

λιγοτερο οι φωτο , παιχνιδια καθολου....., να χειριζομαι τα email μου , απο κοινωνικα δικτυα ελαχιστα FB & TWITTER .Περισσοτερο με ενδιαφερουν το ισχυρο RAM , Μια σχετικα  καλη ταχυτητα , οποσδηποτε η καλη αποδοση και κυριως η διαρκεια ποιοτητας της οθονης.

Η ποιοτητα ομιλιας , σχετικα λιγο με ενδιαφερει ,δεν θα μιλαω πολυ.

Οσον αφορα τα G [Εννοοω το 5G] , δεν το ξερω καθολου το θεμα , αν τα 4G με καλυπτουν σχετικα καλα την επομενη τριετια-τετραετια , δεν υπαρχει προβλημα.

Το μονο που δεν κοιταξα τις εγγυησεις , θα τις δω.

ΑΠΟ ΣΑΣ ΖΗΤΑΩ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ , ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΚΑΛΟΣΥΝΗ'

Ι.]  ΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΝΑ ΠΑΡΩ(Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΙΜΗΣ ΤΩΝ 20,00€ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ)].

ΙΙ.] ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΣΥΣΚΕΥΗ 'Η ΜΑΡΚΑ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ , ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.

Κανένα από τα δύο.

Παίρνεις αυτό https://www.arena777.gr/index.php?route=product%2Fproduct&product_id=13412&ref=bestprice.gr 

Διετή εγγύηση επίσημης αντιπροσωπείας και το service του είναι στο Ελληνικό.

• Like 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, GATE123 είπε

Κανένα από τα δύο.

Παίρνεις αυτό https://www.arena777.gr/index.php?route=product%2Fproduct&product_id=13412&ref=bestprice.gr 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ..., !!!!

Δημοσ.
Στις 16/2/2022 στις 12:58 ΜΜ, GATE123 είπε

Κανένα από τα δύο.

Το οποίο δεν παίρνει κάρτα μνήμης και έχει μικρότερη μπαταρία από τα άλλα δυο. Realme 8 από εμένα 

23 ώρες πριν, dhmhtrhs666666 είπε

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ..., !!!!

Αυτό το έχεις δει; 

https://www.bestprice.gr/item/2157112930/realme-8-8gb-128gb.html?filter=in-stock%3A1

Δημοσ.

Κινητο realme 8 δεν υπαρχει μπροστα στο master. Χαωδης διαφορα σε ολα.

Αν υπαρχουν αλλες λυσεις σε αυτα τα λεφτα, υπαρχουν, εγω πχ πηρα το poco X3 pro που εις γνωση μου ηξερα οτι εχει θεματακια, ενω και η καμερα δεν ειναι και η καλυτερη, αλλα ηθελα αλλα πραγματα...

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, eko13 είπε

Κινητο realme 8 δεν υπαρχει μπροστα στο master. Χαωδης διαφορα σε ολα.

Αν υπαρχουν αλλες λυσεις σε αυτα τα λεφτα, υπαρχουν, εγω πχ πηρα το poco X3 pro που εις γνωση μου ηξερα οτι εχει θεματακια, ενω και η καμερα δεν ειναι και η καλυτερη, αλλα ηθελα αλλα πραγματα...

Το Poco δεν συγκρίνεται με το master edition. Πέρα από τα bugs που θα έχει λόγω λογισμικού το βασικότερο πράγμα που είναι η οθόνη είναι IPS και όχι AMOLED. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή στα 240 ευρώ όταν σου δίνει το Realme AMOLED 120hz , δυνατό επεξεργαστή 5G , 65 watt φόρτιση, λογισμικό stock android που δουλεύει σωστά .

Δημοσ.
Στις 16/2/2022 στις 12:58 ΜΜ, GATE123 είπε

Κανένα από τα δύο.

Το συγκεκριμένο κατάστημα δίνει την εγγύηση αυτή; Γιατί γνωρίζω οτι όσα realme είναι απο skroutz δεν καλύπτονται απο επίσημη εγγύηση εδώ, όπως και τα xiaomi.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, sakks80 είπε

Το Poco δεν συγκρίνεται με το master edition. Πέρα από τα bugs που θα έχει λόγω λογισμικού το βασικότερο πράγμα που είναι η οθόνη είναι IPS και όχι AMOLED. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή στα 240 ευρώ όταν σου δίνει το Realme AMOLED 120hz , δυνατό επεξεργαστή 5G , 65 watt φόρτιση, λογισμικό stock android που δουλεύει σωστά .

Ειναι διαφορετικες οι αναγκες του καθενος, πχ για μενα και μονο οτι εχει ραδιο και καρτα μνημης με εναν τουρμπο επεξεργαστη κατευθειαν ειναι καλυτερο, συν οτι βαζω υπερυθρες και κλεινω ολα τα ερκοντισιον στην δουλεια... Ουτως ή αλλως δεν το προτεινα απλα ανεφερα οτι υπαρχουν και αλλες λυσεις...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε

Το συγκεκριμένο κατάστημα δίνει την εγγύηση αυτή; 

Η επίσημη αντιπροσωπεία.

21 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε

Γιατί γνωρίζω οτι όσα realme είναι απο skroutz δεν καλύπτονται απο επίσημη εγγύηση εδώ, όπως και τα xiaomi.

Μέγα λάθος.

Η επίσημη εγγύηση αντιπροσωπείας της Realme καλύπτεται από οπουδήποτε.

Και μάλιστα δυετή.

Σε μερικά μοντέλα σε μεγάλες αλυσίδες εχουν και 3 χρόνια.

Δεν έχουν καμία σχέση τα Realme με τα Xiaomi.

Επεξ/σία από GATE123
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, eko13 είπε

Ειναι διαφορετικες οι αναγκες του καθενος, πχ για μενα και μονο οτι εχει ραδιο και καρτα μνημης με εναν τουρμπο επεξεργαστη κατευθειαν ειναι καλυτερο, συν οτι βαζω υπερυθρες και κλεινω ολα τα ερκοντισιον στην δουλεια... Ουτως ή αλλως δεν το προτεινα απλα ανεφερα οτι υπαρχουν και αλλες λυσεις...

Αυτό ναι. Αν δεν σου αρκούν τα 128GB κοιτάς κάτι άλλο με 256 η να παίρνει κάρτα μνήμης. Από εκεί και πέρα οι επεξεργαστές είναι ίδιας ταχύτητας. Geekbench βγάζει καλύτερο score ο 778 από τον 860.Ειναι ελαφρώς πιο γρήγορος ο 778 και υποστηρίζει 5G.

Τα μόνα + στο Poco είναι η θέση για κάρτα μνήμης, ράδιο, υπέρυθρες. Στο να βάλεις έξτρα κάρτα μνήμης είναι κόστος γιατί αν δεν πάρεις μια καλή περισσότερο πρόβλημα θα σου δημιουργήσει το κινητό.

Σε όλα τα υπόλοιπα υπολείπεται . Κάμερες, φόρτιση, οθόνη, λογισμικό, εμπειρία χρήσης.

Το Realme όταν είχε 280-300 ήταν πάλι μέσα στις 2 καλύτερες επιλογές τώρα που έχει 240 δεν κάθεσαι καν να ψάξεις για κάτι άλλο.

Επεξ/σία από sakks80
Δημοσ.

Παρακολουθώ με ενδιαφέρον τη συζήτηση, γιατί κι εγώ στην ίδια φάση είμαι. Budget ξεκίνησα για 200€ τώρα λέω άμα αξίζει να βάλω κάτι παραπάνω, όποτε το Master δείχνει καλή περίπτωση. 5G δε νομίζω να με πολυενδιαφερει, ενώ δε θέλω να είναι και τεράστιο, να μη μπορώ να το χειριστώ εύκολα ή να μη χωράει σε τσέπες το καλοκαίρι.

Κι εγώ από το Realme 8 6GB ξεκίνησα, αλλά όλα τα σκρουτζομαγαζα έχουν την έκδοση χωρίς NFC. Δεν το χρησιμοποιώ βέβαια τώρα, αλλά αν κρατήσω δύο τρία χρόνια το τηλέφωνο, ποιος ξέρει, μπορεί να το θέλω και να χαλάσω αν λείπει.

Μόνο η 5G έκδοση έχει στα σκρουτζομαγαζα, αλλά μόνο το 4GB έχει λογική τιμή.

Ερώτηση: Με λίγα χρήματα παραπάνω, αξίζει το OnePlus Nord CE;

Το σκέφτομαι, ως μια λύση που ενδεχομένως ξεφεύγει από το σωρό των Realme και Xiaomi... Αλλά να είναι καλό κιόλας... Τι λέτε;

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, JimBeam81 είπε

Παρακολουθώ με ενδιαφέρον τη συζήτηση, γιατί κι εγώ στην ίδια φάση είμαι. Budget ξεκίνησα για 200€ τώρα λέω άμα αξίζει να βάλω κάτι παραπάνω, όποτε το Master δείχνει καλή περίπτωση. 5G δε νομίζω να με πολυενδιαφερει, ενώ δε θέλω να είναι και τεράστιο, να μη μπορώ να το χειριστώ εύκολα ή να μη χωράει σε τσέπες το καλοκαίρι.

Κι εγώ από το Realme 8 6GB ξεκίνησα, αλλά όλα τα σκρουτζομαγαζα έχουν την έκδοση χωρίς NFC. Δεν το χρησιμοποιώ βέβαια τώρα, αλλά αν κρατήσω δύο τρία χρόνια το τηλέφωνο, ποιος ξέρει, μπορεί να το θέλω και να χαλάσω αν λείπει.

Μόνο η 5G έκδοση έχει στα σκρουτζομαγαζα, αλλά μόνο το 4GB έχει λογική τιμή.

Ερώτηση: Με λίγα χρήματα παραπάνω, αξίζει το OnePlus Nord CE;

Το σκέφτομαι, ως μια λύση που ενδεχομένως ξεφεύγει από το σωρό των Realme και Xiaomi... Αλλά να είναι καλό κιόλας... Τι λέτε;

Καλύτερα το Realme. Ειδικά η έκδοση με το leather πίσω είναι πολύ ωραίο κινητό. Το έχει φίλος και το έχω επεξεργαστεί. Καλό στο χέρι, όχι βαρύ . 238 το 6/128, 271 το 8/256. Διαλέγεις και παίρνεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...