Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα.

Μέχρι πρότινος χρησιμοποιούσα forticlient vpn για να μπω από windows 7 στον υπολογιστη της δουλειας με vpn που έτρεχε windows 10.

Απο χθες βαλαμε windows 11 και κατα τη σύνδεση απο το σπιτι με vpn βγάζει σφάλμα.

Εχει συμβει σε κανεναν? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, Justelene235 είπε

Απο χθες βαλαμε windows 11

Και γιατί το κάνατε αυτό; Σας το επέβαλε κανένας ή ήταν αναγκαίο για κάποια εφαρμογή που χρειάζεστε στο γραφείο; Εγώ ακολουθώ ένα ρητό στο εργασιακό περιβάλλον, ιδίως όσον αφορά το λειτουργικό των υπολογιστών. "Όσο λειτουργεί όπως το θέλω και δεν αναγκάζομαι να αναβαθμίσω, δεν θα αναβαθμίσω". Όποτε γινόταν αναβάθμιση, έστω και υποχρεωτικά, πάντα υπήρχαν προβλήματα.

Αφού το κάνατε όμως, θα πρέπει να δεις στο firewall μήπως στο κόβει. Η δικιά μου πρόταση πάντως είναι επιστροφή και παραμονή στα 10.

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ.

Δεν εχετε ΙΤ στη δουλεια σου? Δεν εγινε δοκιμη πριν τα περασετε? Εγω συνδεομαι απο windows 11 σε windows 10 χωρις προβλημα. Απο οσο ξερω τυπικα ο forticlient δεν υποστηριζει windows 11 ακομα. Θα πρεπει να μιλησει ο ΙΤ σας με την υποστηριξη μηπως εχουν καμια beta εκδοση.

Δημοσ.
Στις 21/2/2022 στις 1:53 ΜΜ, gbras είπε

Δεν εχετε ΙΤ στη δουλεια σου? Δεν εγινε δοκιμη πριν τα περασετε? Εγω συνδεομαι απο windows 11 σε windows 10 χωρις προβλημα. Απο οσο ξερω τυπικα ο forticlient δεν υποστηριζει windows 11 ακομα. Θα πρεπει να μιλησει ο ΙΤ σας με την υποστηριξη μηπως εχουν καμια beta εκδοση.

Χρησιμοποιώ forticlient σε windows 11 στο λάπτοπ για να συνδέομαι σε πελάτες αλλά και στο PC της δουλειάς με τα 11  χωρίς πρόβλημα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...