Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ποσό που διαθέτουμε :

εως το πολυ 1500

Χρήση υπολογιστή :

ελαφρυ gaming , θα εβαζα mining too καθως και καθημερινη χρηση, αν μπορειτε να αναφερετε πληρες συνθεσεις θα το εκτιμουσα δηλαδη να υπαρχει συμβατοτητα μεταξυ τους...

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:

οχι

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.

οχι

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?

οχι

αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?

διαφορετικα καταστηματα καποια κομματια οπως cpu μπορουν να αγοραστουν με τιμολογιο,

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?

θα  στηθει απο τον ενδιαφερομενο

Επεξ/σία από panostosh
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, panostosh είπε

cpu RYZEN 5 3600X

Υπάρχει ήδη ή θα αγοραστεί; Στην ίδια απόδοση με τα μισά χρήματα αγοράζετε τον i5-11400F.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, 3DJIN είπε

στοχευε για 12400 τουλαχιστον και καρτα 6600ΧΤ και πανω

Ελαφρύ gaming με κάρτα γραφικών απόδοσης ~GTX 1080 δεν το λέω και πολύ ελαφρύ.

Επεξ/σία από Τέρης Α.
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε

Υπάρχει ήδη ή θα αγοραστεί; Στην ίδια απόδοση με τα μισά χρήματα αγοράζετε τον i5-11400F.

οχι ακομα μεσα στην επομενη εβδομαδα τα παραγγελνω ολα μαζι απλα φοβαμαι την συμβατοτητα μεταξυ τους

13 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε

Ελαφρύ gaming με κάρτα γραφικών απόδοσης ~GTX 1080 δεν το λέω και πολύ ελαφρύ.

σωστος χαχα απλα δεν εχω ασχοληθει πολυ με χτυσιμο pc  μεχρι 1500+-  μπορω να τα δωσω δεν θα ειναι εξ ολοκληρου gaming 

Επεξ/σία από panostosh
  • Like 1
Δημοσ.

1500ε ειναι κριμα να πανε απατα χωρις alder lake και τουλαχιστον μια σοβαρη καρτα.Χωρανε στο μπατζετ σου πολυ καλυτερα υποσυστηματα.

• Like 2
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε

Θα κάνει και mining; Ή επεξεργασία βίντεο;

Spoiler

Που είσαι βρε μέντορα;;; Άσε κάνα level και για μας :P

Καλά τώρα κι εσύ... "δεν τον πιάνεις";

Spoiler

Πραγματικά, σε ένα φόρουμ με τόσο κόσμο, πως θα μπορούσε κανείς να μαντέψει τι θέλει ο καθένας;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, panostosh είπε

καλα μες στις ειρωνιες ειστε.. λοιπον εκανα edit  το αρχικο ποστ ωστε να ειμαι αναλυτικος παμε παλι απ την αρχη.......

Δεν ήταν ειρωνία αλλά εσωτερική πλακίτσα προς τον Τερης ωστόσο σου έβαλα και σε spoiler να καταλάβεις το λάθος σου.

Κάθε ένας ζητάει διαφορετικά πράγματα. Εσύ "φοβήθηκες" να αναφέρεις το mining... λες και μιλάμε για "κλεψιές"... (;)

Το θέμα mining δεν με ακουμπάει και δεν έχω ασχοληθεί διόλου.

Ωστόσο για να σε βοηθήσω θα σου έλεγα να ξανακάνεις ακόμη μια φορά edit και να γράψεις όσο πιο αναλυτικά γίνεται αυτά που θες.

Για παράδειγμα το light gaming περιλάμβανει ένα τεράστιο έυρος. Για άλλον light gaming μπορεί να σημαίνει mame32 ή κάποιον android emulator, για άλλον μπορεί να σημαίνει 3A games έστω και σε 1080p low. Όσο πιο αναλυτικά περιγράψεις τα "θέλω" σου τόσο καλύτερη απάντηση θα πάρεις όπου θα είναι στα μέτρα αλλά και στο budget σου.

Το θέμα mining, παρόλο που δεν γνωρίζω φαντάζομαι είναι κάτι αντίστοιχο. Αν έχω καταλάβει καλά υπάρχουν διάφορα είδη mining και κρυπτονομίσματα, φαντάζομαι οτι δεν κάνουν όλα τα setup για όλες τις δουλειές. Με επιφύλαξη οτι λέω καθώς σου είπα δεν γνωρίζω, κάποιος που ασχολείται με mining θα σε ενημερώσει καλύτερα αρκεί να ξέρει τι ζητάς εσύ από το mining, πως/πόσο θα ασχοληθείς κτλ.

Oλοκληρωμένη και σωστή απάντηση θεωρώ θα πάρεις μετά το edit.

Επεξ/σία από nickol-us
  • Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, panostosh είπε

καλα μες στις ειρωνιες ειστε.. λοιπον εκανα edit  το αρχικο ποστ ωστε να ειμαι αναλυτικος παμε παλι απ την αρχη.......

Μεχρι την 5η σελιδα του θεματος θα εχουν πεσει και οι τιμες στις καρτες , εχε το νου σου και μη βιαζεσαι , χαλαρα πηγαινε το , ηδη υπαρχει μια πτωση σε 6600

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...