meletis_m Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 5 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Αν δεν κάνω λάθος το Meriva b έχει ίδιο μοτέρ με το Corsa d Δε το γνωρίζω , αλλά σίγουρα χαμένο δε θα σου πάει . Ρώτησε βέβαια και σε ένα εξουσιοδοτημένο πόσο χρεώνουν για τη ενεργοποίηση . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 16/2/2022 στις 9:45 ΠΜ, Gatilaras είπε Εαν ειναι σαν τη βαλβιδα στο z18xer των Vectra C παει ολο το καπακι μαζι.Στου πατερα μου που κολλησε η βαλβιδα στο ακυρο εβγαζε τσεκ κ μετα καπνιζε για λιγο το αυτοκινητο λογω οτι δεν μπορουσε να διαχειριστει τις αναθυμιασεις. Δε ξέρω , εάν το είχατε ψάξει τότε . Πάντως υπάρχει η μεμβράνη ως ανταλλακτικό μόνο απ' έξω . Με 15€ Και δε χρειάζεται να αλλαχτεί το καπακι. Λογικά πρέπει να ταιριάζει και στο z18xer θέλει ερώτηση https://www.ebay.com/itm/VAUXHALL-OPEL-ASTRA-G-ASTRA-H-MK5-VECTRA-C-CRANKCASE-DIAPHRAGM-VALVE-COVER/322187453618?_trkparms=pageci%3Ae1a7c942-3f4a-11e9-9645-74dbd18024e9|parentrq%3A4e0ca6361690ad795208cfe3ffeee919|iid%3A1&_trksid=p2481888.c100675.m4236 Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2022 από meletis_m Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Μου έβγαλε πάλι p0171 και όπως κατάλαβα μου το βγάζει μόνο όταν δουλεύει με βενζίνη γιατί από χθες έχω μείνει από αέριο και δεν έβαλα γιατί θα αλλάξω μπουκάλα την Παρασκευή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikosagios29 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Ο εγκέφαλος έχει λαδια θέλει εγκέφαλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, Nikosagios29 είπε Ο εγκέφαλος έχει λαδια θέλει εγκέφαλο Καμια σχεση εχει διορθωθει το προβλημα για το p0171 ηθελε αλλαγη η βαλβιδα εξαερωσης ρεζερβουαρ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 7 Απριλίου Share Δημοσ. 7 Απριλίου Στις 15/12/2022 στις 4:48 ΜΜ, LLLEFTERIS είπε Καμια σχεση εχει διορθωθει το προβλημα για το p0171 ηθελε αλλαγη η βαλβιδα εξαερωσης ρεζερβουαρ. Καλησπέρα Λευτέρη, Παιδευομαι και εγώ σε Corsa C z12xe. Το βγάζει το P0171 ως not present και δε ανάβει τσεκ ωστόσο. Έχουν γίνει μέχρι τώρα καθάρισμα πεταλούδα γκαζιού, maf (με ειδικό σπρέι) , όλη τη πλεξούδα από λάδια και αλλαγή βαλβίδα πίεσης λαδιού , και γενικά έλεγχο όλων των σωληνώσεων .Ελπίζω να μη είναι εγκέφαλος . Πάντως οι τιμές σε live data με διαγνωστικό είναι οκ σε αισθητήρα λ και μαφ. Τα Fuel trims δε ξεφεύγουν να είναι κακη ρύθμιση του υγραέριου. Αυτή τη βαλβίδα εξαέρωσης ρεζερβουάρ που βρίσκεται θυμάσαι ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 7 Απριλίου Μέλος Share Δημοσ. 7 Απριλίου (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, meletis_m είπε Καλησπέρα Λευτέρη, Παιδευομαι και εγώ σε Corsa C z12xe. Το βγάζει το P0171 ως not present και δε ανάβει τσεκ ωστόσο. Έχουν γίνει μέχρι τώρα καθάρισμα πεταλούδα γκαζιού, maf (με ειδικό σπρέι) , όλη τη πλεξούδα από λάδια και αλλαγή βαλβίδα πίεσης λαδιού , και γενικά έλεγχο όλων των σωληνώσεων .Ελπίζω να μη είναι εγκέφαλος . Πάντως οι τιμές σε live data με διαγνωστικό είναι οκ σε αισθητήρα λ και μαφ. Τα Fuel trims δε ξεφεύγουν να είναι κακη ρύθμιση του υγραέριου. Αυτή τη βαλβίδα εξαέρωσης ρεζερβουάρ που βρίσκεται θυμάσαι ; Στο Meriva B που εχω πλεον ειναι εκει πανω απο την εισαγωγη. Στο Corsa ειχα P0170 που ειναι πλουσιο μιγμα το P0171 ειναι φτωχο μειγμα. Το Corsa ετσι το πουλησα δεν βρηκα ποτε την βλαβη. Τωρα στο Meriva εχω σπανιως μια φορα τον μηνα P1101 αλλα σβηνει την αλλη μερα. Επεξ/σία 7 Απριλίου από LLLEFTERIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Στις 7/4/2024 στις 6:46 ΜΜ, meletis_m είπε Καλησπέρα Λευτέρη, Παιδευομαι και εγώ σε Corsa C z12xe. Το βγάζει το P0171 ως not present και δε ανάβει τσεκ ωστόσο. Έχουν γίνει μέχρι τώρα καθάρισμα πεταλούδα γκαζιού, maf (με ειδικό σπρέι) , όλη τη πλεξούδα από λάδια και αλλαγή βαλβίδα πίεσης λαδιού , και γενικά έλεγχο όλων των σωληνώσεων .Ελπίζω να μη είναι εγκέφαλος . Πάντως οι τιμές σε live data με διαγνωστικό είναι οκ σε αισθητήρα λ και μαφ. Τα Fuel trims δε ξεφεύγουν να είναι κακη ρύθμιση του υγραέριου. Αυτή τη βαλβίδα εξαέρωσης ρεζερβουάρ που βρίσκεται θυμάσαι ; Eπανέρχομαι για το θέμα σε Corsa C z12xe Η βαλβίδα εξαέρωσης σε Corsa C βρίσκεται ακριβώς πίσω απο το φίλτρο αέρα, και φοράει Bosch . Τη έβγαλα και τη καθάρισα . Σε πολύμετρο η φίσα της δείχνει σωστές τιμές . Maf για Corsa C προτείνουν κυρίως Bosch και αυτο φοράει απο το εργοστάσιο και πλέον δε βρίσκεις και εύκολα καινούργιο. .Καθαρίστηκε με ειδικό σπρέι για αισθητήρα μαφ .Οι τιμές σε διαγνωστικό είναι οκ . Αγοράστηκε ένας αισθητήρας λ 1ος για αλλαγη σε Bosch ~50€ . Γιατί δέ έχει αλλαχτεί ποτε , το αναφέρουν ως θέμα . Θα το περάσω να βρώ χρόνο και θα μηδενίσω το σφάλμα . Συγκεκριμένα εμένα το σφάλμα είναι πλέον p0170 Fuel trim Malfunction Bank1 που καταλαβίνω οτι αισθητήρας λ1 εφτασε στα όρια για διόρθωση . Ειναι γενικός κωδικός και μέχρι και εγκέφαλος μπορεί να είναι . Check δε ανάβει και το αμάξι πηγαίνει κανονικά . Ισως είναι και απο μπέκ βενζίνης γράφουν . Γενικά ταλαιπωρει αρκετούς σε Opel . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 1 hour ago, meletis_m said: Eπανέρχομαι για το θέμα σε Corsa C z12xe Η βαλβίδα εξαέρωσης σε Corsa C βρίσκεται ακριβώς πίσω απο το φίλτρο αέρα, και φοράει Bosch . Τη έβγαλα και τη καθάρισα . Σε πολύμετρο η φίσα της δείχνει σωστές τιμές . Maf για Corsa C προτείνουν κυρίως Bosch και αυτο φοράει απο το εργοστάσιο και πλέον δε βρίσκεις και εύκολα καινούργιο. .Καθαρίστηκε με ειδικό σπρέι για αισθητήρα μαφ .Οι τιμές σε διαγνωστικό είναι οκ . Αγοράστηκε ένας αισθητήρας λ 1ος για αλλαγη σε Bosch ~50€ . Γιατί δέ έχει αλλαχτεί ποτε , το αναφέρουν ως θέμα . Θα το περάσω να βρώ χρόνο και θα μηδενίσω το σφάλμα . Συγκεκριμένα εμένα το σφάλμα είναι πλέον p0170 Fuel trim Malfunction Bank1 που καταλαβίνω οτι αισθητήρας λ1 εφτασε στα όρια για διόρθωση . Ειναι γενικός κωδικός και μέχρι και εγκέφαλος μπορεί να είναι . Check δε ανάβει και το αμάξι πηγαίνει κανονικά . Ισως είναι και απο μπέκ βενζίνης γράφουν . Γενικά ταλαιπωρει αρκετούς σε Opel . στο autodoc με part number ψαξτε μια μπας και 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, Black Demis είπε στο autodoc με part number ψαξτε μια μπας και Σε Bosch δε το είχε διαθέσιμο . Ρώτησα και θα έχω απάντηση από εβδομάδα από 2 μαγαζιά στο Νέο Κόσμο Αθήνα . Μου είπαν ότι προτείνουν μόνο Bosch . Πριν 1-2 χρόνια είχαν απόθεμα γιατί τα ζηταγαν . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 45 minutes ago, meletis_m said: Σε Bosch δε το είχε διαθέσιμο . Ρώτησα και θα έχω απάντηση από εβδομάδα από 2 μαγαζιά στο Νέο Κόσμο Αθήνα . Μου είπαν ότι προτείνουν μόνο Bosch . Πριν 1-2 χρόνια είχαν απόθεμα γιατί τα ζηταγαν . ποσο ακριβο ειναι για να δοκιμάσεις αλλη μαρκα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Black Demis είπε ποσο ακριβο ειναι για να δοκιμάσεις αλλη μαρκα? πήρα ηδη λ 1ο. να δουμε και το μαφ το καθάρισα πρός το παρόν . 120€ έχει σε Bosch ο αισθητήρας MAF . Τους πιο φθηνους σε Hoffer , NGK δε τους προτείνουν . Θα βαλω το αισθητηρα λ , θα μηδενισω και θω συμπεριφορά . Το συνεργείο που τα έχει ψάξει όλα , με παραπέμπει σε καθαρισμό μπέκ βενζίνης ή εαν συνεχίσει να είναι εγκέφαλος . Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου από meletis_m Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 3 minutes ago, meletis_m said: πήρα ηδη λ 1ο. να δουμε και το μαφ το καθάρισα πρός το παρόν . 120€ έχει σε Bosch ο αισθητήρας MAF . Τους πιο φθηνους σε Hoffer , NGK δε τους προτείνουν . Θα βαλω το αισθητηρα λ , θα μηδενισω και θω συμπεριφορά . Το συνεργείο που τα έχει ψάξει όλα , με παραπέμπει σε καθαρισμό μπέκ βενζίνης ή εαν συνεχίσει να είναι εγκέφαλος . τον λαμδα μην το αλλαζεις ετσι απλα συνδεσε διαγνοστικο και κανει μια βολτα καλη να καταγραψει το διαγραμμα λειτουργιας.. αν αυτο δεν ειναι σοστο εχει θεμα αν ειανι σωστο μαλλον τρυπα στο νερο κανεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 4 λεπτά πριν, Black Demis είπε τον λαμδα μην το αλλαζεις ετσι απλα συνδεσε διαγνοστικο και κανει μια βολτα καλη να καταγραψει το διαγραμμα λειτουργιας.. αν αυτο δεν ειναι σοστο εχει θεμα αν ειανι σωστο μαλλον τρυπα στο νερο κανεις Στο διαγνωστικό όλα δειχνουν οκ στο live data , και στο συνεργείο και στο δικό μου . Όποτε θυμάται ανάβει τσεκ και από μόνο του σβήνει , αλλά πάντα κρατάει βλάβη το P0170. Το θέμα ειναι με το ίδιο κωδικό και σε ίδιο ακριβώς μοντέλο , αναφέρουν λ1,λ2 (έχει αλλαχτει ηδη γιατι έβγαζε μονο για το συγκεκριμένο), egr ,maf ,εγκέφαλο , απο κάπου να τραβάει αέρα ( έχει ελεγχθει ήδη ) , αντλία βενζίνης (έχει μετρηθει ήδη η πίεση σε φορτίο ) . Ειναι που είναι φορτωμένο με χιλιόμετρα , και κάνει καθημερινά κιόλας . Δε θέλω να μπω στο τρυπάκι να αρχισω να ρίχνω λεφτά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madnifestah Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 19 hours ago, meletis_m said: Στο διαγνωστικό όλα δειχνουν οκ στο live data , και στο συνεργείο και στο δικό μου . Όποτε θυμάται ανάβει τσεκ και από μόνο του σβήνει , αλλά πάντα κρατάει βλάβη το P0170. Το θέμα ειναι με το ίδιο κωδικό και σε ίδιο ακριβώς μοντέλο , αναφέρουν λ1,λ2 (έχει αλλαχτει ηδη γιατι έβγαζε μονο για το συγκεκριμένο), egr ,maf ,εγκέφαλο , απο κάπου να τραβάει αέρα ( έχει ελεγχθει ήδη ) , αντλία βενζίνης (έχει μετρηθει ήδη η πίεση σε φορτίο ) . Ειναι που είναι φορτωμένο με χιλιόμετρα , και κάνει καθημερινά κιόλας . Δε θέλω να μπω στο τρυπάκι να αρχισω να ρίχνω λεφτά. σε εμένα ενώ είχε αλλαχτει αντλία βενζίνης,L1,L2, καθαρισμός μαφ και πεταλούδας, ελεγχός σε χταπόδι-εξάτμιση-καταλύτη για τρυπές κλπ κλπ. Για έναν περίεργο λόγο δεν ξανα άναψε το λαμπάκι με P0170 μετά απο αλλαγή αντλίας νερού και 2 σωληνώσεων στο ψυγείο... (zx12) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα