Dimitris_2020 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Σε ένα rack υπάρχουν Τηλεφωνικό κέντρο panasonic D-link switch 5 port Oxygen router Lamtech mini ups Συναγερμός Θέλω να αντικαστήσω το υπάρχων UPS που είναι mge 600va. Τα 600va φτάνουν ή θέλει παραπάνω? Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2022 από Dimitris_2020
Dimitris_2020 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Το είχε αγοράσει ο πατέρας μου. Η ερώτηση είναι φτάνουν ήοχι?
Apollonian Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Αν εννοείς ότι είναι παλιό και χρησιμοποιημένο πολλά χρόνια τότε με αυτά που έχεις πάνω ειδικά για τον συναγερμό καλό είναι να το αλλάξεις με κάτι σαν και αυτό. Αν απ την άλλη είναι σε καλή κατάσταση και είναι και APC τότε τα VA είναι μια χαρά.
pavloa Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 21 ώρες πριν, Dimitris_2020 είπε Σε ένα rack υπάρχουν Τηλεφωνικό κέντρο panasonic D-link switch 5 port Oxygen router Lamtech mini ups Συναγερμός Θέλω να αντικαστήσω το υπάρχων UPS που είναι mge 600va. Τα 600va φτάνουν ή θέλει παραπάνω? Ποιον συναγερμό έχεις? Σχεδόν όλοι οι συναγερμοί έχουν μπαταρία μέσα στον πίνακα και δεν χρειάζεται κάτι άλλο έξτρα.
Dimitris_2020 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Apollonian είπε Αν εννοείς ότι είναι παλιό και χρησιμοποιημένο πολλά χρόνια τότε με αυτά που έχεις πάνω ειδικά για τον συναγερμό καλό είναι να το αλλάξεις με κάτι σαν και αυτό. Αν απ την άλλη είναι σε καλή κατάσταση και είναι και APC τότε τα VA είναι μια χαρά. Ναι το έχω αρκετά χρόνια. Άλλο ups με τιμή κάτω απο 100 Ευρω? 2 ώρες πριν, pavloa είπε Ποιον συναγερμό έχεις? Σχεδόν όλοι οι συναγερμοί έχουν μπαταρία μέσα στον πίνακα και δεν χρειάζεται κάτι άλλο έξτρα. Matrix Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2022 από Dimitris_2020
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα