Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, tutuyo είπε

Επαρχια + 1500-1600 μηνιαιως = πετρελαιο LFE

ποσα δινεις σε βενζινες το μηνα τωρα? Ωστε να μπορεσεις να εξακριβωσεις το οφελος

Γενικα καλη ειναι η σκεψη σου να το αλλαξεις στην 10ετια, το θεμα ειναι οτι τωρα ειδικα και για το επομενο ετος (μπορει) και παραπανω ενδεχομενως να δεις πολυ μεγαλη αναμονη. Εκτος και αν το δρομολογησεις και δεν σε νοιαζει να περιμενεις

Συνολικά θέλω 180-200 ευρώ το μήνα για βενζίνη. Αναλογικά με τα χλμ που κάνω, δεν είναι πολλά τα λεφτά διότι είναι 1.3 λίτρα 6-ταχυτο. Έχει πολύ καλή κλιμάκωση.

5 λεπτά πριν, terry308 είπε

Που μένεις;; 

Τι σημασία έχει;

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Σε αυτα τα χρηματα δες κατι με υγραεριο. Μην πας σε σκετο βενζινη. Επισης το υβριδικο και δεν μιλαμε για τα mild τα οποια κακως λεγονται υβριδικα, δεν θα σε βοηθησει πολυ στην καταναλωση. Τσαμπα θα το πληρωσεις.

• Like 2
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, mix@lis είπε

Τι σημασία έχει;

Μπορει να εχεις και να μη το ξερεις....;

Να βοηθησει θελει, γιατι στραβωνεις; δε σου ζητησε οδο και αριθμο

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, paylidis είπε

Μπορει να εχεις και να μη το ξερεις....;

Να βοηθησει θελει, γιατι στραβωνεις; δε σου ζητησε οδο και αριθμο

Δεν στράβωσα, ούτε έχω πρόβλημα να πώ που μένω. Είπα οτι κοντά μου δεν έχω πρατήριο με αέριο.

Δημοσ.

ξεκινάς με πετράλαιο ή υγραέριο , μετά κοιτάς τα υπόλοιπα.

αν και θα έκανα υγραέριο το υπάρχον μιας και δεν είναι η περίοδος για αγορά καινούριου

αν δεν έχεις κανένα οικονομικό θέμα , τότε δε χρειάζεται να το σκέφτεσαι , πάρε ότι σου αρέσει :)

• Like 2
Δημοσ.

Επαρχία + χλμ = diesel (αφού δεν υπάρχει cng κοντά για να υπάρχει επιλογή με + ακόμα μεγαλύτερη οικονομία και "-" ότι έχει την μισή αυτονομία)

Με όλα τα δεδομένα θα πρότεινα κάποιο suv b σε πετρέλαιο. Γιατί όλοι ξέρουμε τους δρόμους στην Ελλάδα σε τι κατάσταση είναι... Στα 20 πλέον είναι οι εισαγωγικές εκδόσεις που βέβαια σε σχέση με του 2012 θα είναι υπερπλήρεις, με αυτόματο φρενάρισμα και άλλα καλούδια ασφαλείας.

Ένα euro 6 (ή 7 αργότερα) θα είναι future proof για αρκετά χρόνια μέχρι να δούμε που πάει το χάλι με την ενέργεια. 

Υ.Γ. Αφού έχεις ένα σχετικό εμπορικό μοντέλο και τα 20 διαθέσιμα εγώ θα το προχωρούσα άμεσα. Πήγαινε να δεις puma, c3 aircrosscrossland X, t-cross, 2008 και capture. Με μαύρο αυτά που μου αρέσουν και είναι και τα πιο φτηνά. Έχει κι άλλα από kia, hyundai και group vag μεριά ίσως λίγο πιο ακριβά. Toyota μην κοιτάξεις...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΑLL NEW CAPTUR 1.0 TCe 100hp EXPRESSION LPG . Εγω αυτο θα προτεινα , λογικα με λιγο ψαξιμο θα το βρεις στα λεφτα που διαθετεις.

Επεξ/σία από gbras
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, gbras είπε

ΑLL NEW CAPTUR 1.0 TCe 100hp EXPRESSION LPG . Εγω αυτο θα προτεινα , λογικα με λιγο ψαξιμο θα το βρεις στα λεφτα που διαθετεις.

Πολύ ωραίο, το είχαν ενοικιάσει για μια εβδομάδα με βενζίνη. Αλλά είδα ότι δεν βγαίνει πετρέλαιο πλέον οπότε από εμένα απορρίπτεται...

Είναι πιο οικονομικά τα πετρέλαια και έχεις και κάποιους περιορισμούς στο που μπορείς να μπεις, καράβια υπόγεια πάρκινγ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρε ενα πετρελαιο euro 6 μεταχειρισμενο 3-4 ετων και θα εισαι μια χαρα χωρις να πληρωσεις τα κερατιατικα του καινουριου.

Πολυ χοντρικα, υπολογισε οτι θα πληρωνεις τα μισα σε καυσιμο(απο 200€/μηνα θα πας στα 100€/μηνα), οποτε γυρω στα 1200€ κερδος/ετος, αρα περι τα 6000€ κερδος στην 5ετια.

Επεξ/σία από haHa
  • Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, paylidis είπε

Σε καραβι προ ενος μηνα μου ειπαν οτι απαγορευεται το LPG, οχι το CNG. Ομοιως στο The mall αναφερει LPG.

Το cng είναι ελαφρύτερο από τον αέρα, ενώ το lpg βαρύτερο οπότε μένει κάτω και είναι επικίνδυνο για να αναφλεγεί. 

Λογική μου κάνει αυτή η απαγόρευση. Οπότε τα cng πάνε παντού;

• Like 1
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, filarhos είπε

Το cng είναι ελαφρύτερο από τον αέρα, ενώ το lpg βαρύτερο οπότε μένει κάτω και είναι επικίνδυνο για να αναφλεγεί. 

Δυστυχώς όχι, η απαγόρευση ισχύει και για τα CNG. Η λογική είναι ότι πρόκειται για περιορισμένους χώρους χωρίς επαρκή εξαερισμό, οπότε παρόλο που το CNG είναι ελαφρύτερο και θα ανέβει προς τα πάνω θα εξακολουθεί να είναι στο χώρο και θα υπάρχει κίνδυνος ανάφλεξης ή ασφυξίας 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, filarhos είπε

Μπήκα κανονικά. Ίσως επειδή είχε και ανοιχτό deck κ με έβαλε σε αυτό (ράμπα που ανεβαίνεις επάνω και αερίζεται απεριόριστα). Ρώτησα αξιωματικό μάλιστα επι τούτου κ δεν είχα κόψει εισιτήριο μη τυχόν κ δε το δεχτούν κ τα χάσω κ έκοψα μέσα 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...