Προς το περιεχόμενο

Ανεμιστηρακι σε κάρτα γραφικών

Lum1nous

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για να μπω κατευθείαν στο ψητό, μετα από μια μεγάλη μάχη με τον χρόνο το ανεμιστηρακι στην Rx 550 μου πέθανε.

Τ πρόβλημα μου είναι ότι δεν μπορώ να βρω πουθενά ανεμιστηρακι που να ταιριάζει, εκτός από παραγγελίες από Ali express/wish που έρχονται σε 2-3 μήνες.

Εχει βρεθεί κανείς στην ίδια θέση και να έχει καμιά ιδέα τι θα μπορούσα να κάνω ; Να δοκιμάσω τα service μαγαζιων τύπου πλαίσιο/παμπλικ ; Κανένα συνοικιακό μαγαζακι μήπως και ; 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 λεπτό πριν, Lum1nous είπε

Για να μπω κατευθείαν στο ψητό, μετα από μια μεγάλη μάχη με τον χρόνο το ανεμιστηρακι στην Rx 550 μου πέθανε.

Τ πρόβλημα μου είναι ότι δεν μπορώ να βρω πουθενά ανεμιστηρακι που να ταιριάζει, εκτός από παραγγελίες από Ali express/wish που έρχονται σε 2-3 μήνες.

Εχει βρεθεί κανείς στην ίδια θέση και να έχει καμιά ιδέα τι θα μπορούσα να κάνω ; Να δοκιμάσω τα service μαγαζιων τύπου πλαίσιο/παμπλικ ; Κανένα συνοικιακό μαγαζακι μήπως και ; 

Ποια υλοποιηση ειναι η 550 που εχεις

• Like 2

Μια λυση ειναι αυτη  https://www.skroutz.gr/s/27292663/Jonsbo-PCI-cooler-3x-80mm-GPU-fan-black-VF-1.html

Μια αλλη βρισκεις μια παλια αχρηστη και το βγαζεις 85χιλ και 4 πιν αν θυμαμαι καλα ειναι

και η αλλη λυση ebay ή ali

ή την arctic και να την ταιριαξεις  https://www.arctic.de/en/Accelero-L2-Plus/DCACO-V300101-BL

1 λεπτό πριν, Lum1nous είπε

Θα ταιριαζει αυτό στην κάρτα ? Επειδή η κάρτα έχει ένα και αληθινό το το βλέπω τριπλό.

δεν εχει καμια σχεση με την καρτα σου το τριπλο , μπαινει διπλα της  , βγαζεις αλλο ενα μπραγκετ απο πισω και τροφοδοτειται με sata , ειναι μια καλη λυση να ψυχει και προς τα πανω στο cpu

η arctic ειναι καλυτερη αν την ταιριαξεις επανω στην καρτα σου

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, Dr.Tesla είπε

Δεν την ανοίγεις να βάλεις πάνω της ένα Arctic P12?
Υπάρχουν αρκετοί οδηγοί με deshroud.

Αν πιανουν τα χερια του οτι θελεις μπαινει επανω

Βγαλε το πλαστικο απο την καρτα με τον ανεμιστηρα και βρες δοκιμασε μηπως καθεται επανω στο αλουμινιο ανεμιστηρας απο intel cpu 775 , 1150 κτλ

Επεξ/σία από triplex1
  • Like 1

Καταρχήν ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση. Επειδή είμαι λίγο νουμπας με το hardware θα ήθελα να αποφύγω τα πολλά modification.

Το τριπλό της Jonsbo το βάζω απλά μπροστά από την κάρτα χωρίς να κάνω κάτι πάνω στην κάρτα, σωστά ; 

Για τα άλλα της artic που προτείνατε πρέπει να αφαιρέσω το πλαστικό με το στοκ ανεμιστηρακι της και να κουμπωσω πάνω το άλλο ; 

βγαλε το ανεμιστηρα της καρτας

κανε πατεντα και με δεματικα στερεωσε ενα 120αρη ανεμιστηρα

και παράγγειλε 2-3 ανεμιστηρες απο ali-express (νομιζω ειναι πολυ φθηνοι)

μεχρι να ερθει ο ανεμιστηρας απο ali-express θα το λειτουργεις με την πατεντα με τον 120αρη

• Like 2

3 hours ago, Lum1nous said:

Καταρχήν ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση. Επειδή είμαι λίγο νουμπας με το hardware θα ήθελα να αποφύγω τα πολλά modification.

Το τριπλό της Jonsbo το βάζω απλά μπροστά από την κάρτα χωρίς να κάνω κάτι πάνω στην κάρτα, σωστά ; 

Για τα άλλα της artic που προτείνατε πρέπει να αφαιρέσω το πλαστικό με το στοκ ανεμιστηρακι της και να κουμπωσω πάνω το άλλο ; 

Αυτο που λεει duffy ειναι το καλυτερο , οτι και να βαλεις ακομη και το 3πλο το πλαστικο με τον ανεμιστηρα ειναι καλυτερα να το αφαιρεσεις , δεν ειναι τιποτα δυσκολο , αντε 5-6 βιδες να ειναι

https://www.ebay.com/itm/284551284258

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...