Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν θέλετε να σας παίρνουν πιο πολύ στα σοβαρά να αφιερώνετε 5 λεπτά για να γράψετε κάτι συγκροτημένο και ξεκάθαρο. Δεν είμαστε δίπλα σας, ούτε ξέρουμε πρόσωπα και πράγματα.

• Like 3
  • Thanks 1
  • Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχει μπλεξει ο ιδιοκτητης του διαμερισματος. Κριμα.
Για αυτο επιβαλλεται το face control πριν βαλεις καποιον στο σπιτι σου. Οπως και μια αναγνωριστικη συζητηση για να δεις αν συνενοεισαι στα βασικα με τον υποψηφιο ενοικιαστη. Αμα ο αλλος ειναι τιγκα στην ειρωνεια προς ολους, παραλληλα εχει εμφανη αδυναμια συνενοησης και δενν καταφερνει να εξηγησει τι τον προβληματιζει ή βλεπει φαντασματα κλπ, ε κυριε ιδιοκτητα εχεις ενα ματσο red flags για να πας στο επομενο παρατραγουδο χωρις δευτερη σκεψη… Ελπιζω ο ανθρωπος να βρει ακρη, αν και για να εχει μπλεξει δικηγορους, μαλλον δεν ειναι ευκολα τα πραγματα.

Επεξ/σία από BackFromHell
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Doubt είπε

Αν θέλετε να σας παίρνουν πιο πολύ στα σοβαρά να αφιερώνετε 5 λεπτά για να γράψετε κάτι συγκροτημένο και ξεκάθαρο. Δεν είμαστε δίπλα σας, ούτε ξέρουμε πρόσωπα και πράγματα.

επισης

15 λεπτά πριν, BackFromHell είπε

Εχει μπλεξει ο ιδιοκτητης του διαμερισματος. Κριμα.
Για αυτο επιβαλλεται το face control πριν βαλεις καποιον στο σπιτι σου. Οπως και μια αναγνωριστικη συζητηση για να δεις αν συνενοεισαι στα βασικα με τον υποψηφιο ενοικιαστη. Αμα ο αλλος ειναι τιγκα στην ειρωνεια προς ολους, παραλληλα εχει εμφανη αδυναμια συνενοησης και δενν καταφερνει να εξηγησει τι τον προβληματιζει ή βλεπει φαντασματα κλπ, ε κυριε ιδιοκτητα εχεις ενα ματσο red flags για να πας στο επομενο παρατραγουδο χωρις δευτερη σκεψη… Ελπιζω ο ανθρωπος να βρει ακρη, αν και για να εχει μπλεξει δικηγορους, μαλλον δεν ειναι ευκολα τα πραγματα.

Καλημερα φιλε μου ειμαι ειρωνικος με τους ειρωνικους οχι με ολους.εσυ που στηριζεις τα οσα αρχισες να λες κ για να καταλαβω εισαι με το μερος των ιδιοκτητων η με το σωστο, φιλικα

κοιτα κ τις αλλες απαντησεις δεν ειναι μονο κατηγοριες

Επεξ/σία από Giannismarianna
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Giannismarianna είπε

Καλημερα φιλε μου ειμαι ειρωνικος με τους ειρωνικους οχι με ολους.εσυ που στηριζεις τα οσα αρχισες να λες κ για να καταλαβω εισαι με το μερος των ιδιοκτητων η με το σωστο, φιλικα

κοιτα κ τις αλλες απαντησεις δεν ειναι μονο κατηγοριες

Μόνο που τα χωρίζεις σε "ιδιοκτήτες" και σε αυτούς που "είναι με το σωστό" επιβεβαιώνεις τον συμφορουμίτη παραπάνω που λέει ότι έμπλεξε ο ιδιοκτήτης σου. Κανένας δεν είπε ότι έχεις δίκιο (αν και τρομερά παράξενο στο Insomnia και ίσως πρέπει να το κρατήσουμε κάπου το συγκεκριμένο thread). Ο ιδιοκτήτης ΕΧΕΙ δικαίωμα να επισκέπτεται και να ελέγχει την περιουσία του για να επιβεβαίωση ότι όλα είναι όπως τα έχετε συμφωνήσει (άσχετα αν το κάνουν ή όχι). Το συμφωνητικό που σου έστειλε περιλαμβάνει τους όρους σχεδόν κάθε τυποποιημένου ιδιωτικού συμφωνητικού μίσθωσης κατοικίας που έχουμε υπογράψει οι περισσότεροι. Δεν έχει κάτι παράξενο. Ακόμα και μετά από 3 σελίδες δεν νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο σε κανέναν τι ακριβώς σε ενοχλεί σε αυτό. 

• Like 1
Δημοσ.

Ολα τα σπιτια που εχω νοικιασει τα εχω παραδωσει ακριβως οπως τα βρηκα.

αυτο που ρωτησα ειναι αν ειναι λογικο να γινονται οι τακτικες επισκεψεις 2 φορες το μηνα κ αν γινονται δεν ειναι κ τοσο τεραστιο το θεμα αλλα ενοχλητικο.(ηταν μια ερωτηση απλη) κ για γνησιοτητα

Καποιοι απο εδω βιαστηκαν να βγαλουν συμπερασμα λες και ειναι ολοι ιδιοι επηδει υπαρχουν κ τα  "πιστολια"  δεν σημαινει οτι κανουμε ολοι το ιδιο.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Giannismarianna είπε

Ολα τα σπιτια που εχω νοικιασει τα εχω παραδωσει ακριβως οπως τα βρηκα.

αυτο που ρωτησα ειναι αν ειναι λογικο να γινονται ειναι οι τακτικες επισκεψεις 2 φορες το μηνα κ αν γινονται δεν ειναι κ τοσο τεραστιο το θεμα αλλα ενοχλητικο.(ηταν μια ερωτηση απλη) κ για γνησιοτητα

Καποιοι απο εδω βιαστηκαν να βγαλουν συμπερασμα λες και ειναι ολοι ιδιοι επηδει υπαρχουν κ τα  "πιστολια"  δεν σημαινει οτι κανουμε ολοι το ιδιο.

Λες για βιαστικα συμπερασματα και μετα απο 4 σελιδες δεν εχεις ακομα αντιληφθει οτι ο μονος που βγαζει βιαστικα συμπερασματα και ειναι στα ορια της απολυτης παρανοιας, εισαι εσυ.

Αν υποθεσουμε οτι ειναι οπως μας τα λες λοιπον, το συμπερασμα σου αρχης εξ'αρχης ειναι οτι πιθανοτατα ο ιδιοκτητης σου στηνει καποιου ειδους απατη μαζι με το δικηγορο του ή αλλιως ειναι καταπιεστικος, επειδη μεσα στο συμβολαιο εχει βαλει ενα τυπικο ορο που υπαρχει σε ολα τα ενοικιαστηρια συμβολαια (στο ειπαν 4-5 ατομα αυτο), κι επειδη εκατσες και σκαλισες το ιστορικο του δικηγορου ( !!! ) και ανακαλυψεις οτι ειναι απατεωνας κλπ κλπ. Και εγκαλεις, εσυ, τους αλλους για βιαστικα συμπερασματα ( ! ).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, BackFromHell είπε

Λες για βιαστικα συμπερασματα και μετα απο 4 σελιδες δεν εχεις ακομα αντιληφθει οτι ο μονος που βγαζει βιαστικα συμπερασματα και ειναι στα ορια της απολυτης παρανοιας, εισαι εσυ.

Αν υποθεσουμε οτι ειναι οπως μας τα λες λοιπον, το συμπερασμα σου αρχης εξ'αρχης ειναι οτι πιθανοτατα ο ιδιοκτητης σου στηνει καποιου ειδους απατη μαζι με το δικηγορο του ή αλλιως ειναι καταπιεστικος, επειδη μεσα στο συμβολαιο εχει βαλει ενα τυπικο ορο που υπαρχει σε ολατα ενοικιαστηρια συμβολαια (στο ειπαν 4-5 ατομα αυτο), κι επειδη εκατσες και σκαλισες το ιστορικο του δικηγορου ( !!! ) και ανακαλυψεις οτι ειναι απατεωνας κλπ κλπ.

Ολοι πριν φτασουν στο σημειο να σου απαντανε με αλλο τροπο, προσπαθησαν να σου απαντησουν λογικα κι αυτος που αρχισε τις ειρωνειες και τα ακατανοητα ησουν εσυ. Αφηνουμε στην ακρη οτι μεχρι να καταφερεις να εκφρασεις τι ακριβως σε προβληματιζει χρειαστηκε να σε ρωτησουμε 3-4 φορες και ειχες ηδη κουρασει επειδη δε μπορεις να συνενοηθεις σαν ανθρωπος μεσα σε ενα φορουμ. Αρχισες λοιπον τις ειρωνειες, απλα και μονο επειδη δε σου λεγανε αυτο που θες να ακουσεις. Που βασικα, ουτε εσυ δεν ξερεις τι ειδους απαντηση θες να παρεις απο το τοπικ που ανοιξες, αφου καθε απαντηση που πηρες την αμφισβητεις στην καλυτερη, ή την ειρωνευεσαι στη χειροτερη.

Για ποιο λογο λοιπον πρεπει εμεις να πιστεψουμε οτι ενω εχεις αυτη τη συμπεριφορα εδω μεσα, θα εισαι πιο "ενταξει" απεναντι στον ιδιοκτητη σου που μεσες ακρες μας τον εχεις περιγραψει απο καταπιεστικο εως απατεωνα, με μοναδικη αφορμη την υπαρξη ενος τυπικου ορου;

Εισαι αφορητος, εισαι μη συνενοησιμος, εχεις εριστικη συμπεριφορα και, τελικα, ο ιδιοκτητης σου εχει μπλεξει ασχημα. Πολυ ασχημα. Μακαρι ο δικηγορος του να σε φερει στα ισα σου, γιατι αλλιως θα εχετε προβλημα ολοι μαζι.

Αυτή την στιγμή εξετάζεται η δική σου συμπεριφορά κ δεν μπορείς να τροποποιήσεις τα όσα εγραψες.. μπήκες σε παράθεση μόλις τώρα.. ευχαριστώ για την υποστήριξη σου καλή συνέχεια..

Επεξ/σία από Giannismarianna
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Giannismarianna είπε

Αυτή την στιγμή εξετάζεται η δική συμπεριφορά κ δεν μπορείς να τροποποιήσεις τα όσα εγραψες.. μπήκες σε παράθεση μόλις τώρα.. ευχαριστώ για την υποστήριξη σου καλή συνέχεια..

Ακομα και αυτες οι 2 προτασεις που εγραψες τωρα, δεν βγαζουν νοημα. Αδυνατη η οποια συνενοηση μαζι σου.

Ποια συμπεριφορα εξεταζεται, απο ποιον και ποιον ενδιαφερει αν εκανες παραθεση και τι μπορω εγω να τροποποιησω; :D

Επεξ/σία από BackFromHell
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, BackFromHell είπε

Ακομα και αυτες οι 2 προτασεις που εγραψες τωρα, δεν βγαζουν νοημα. Αδυνατη η οποια συνενοηση μαζι σου.

Ποια συμπεριφορα εξεταζεται, απο ποιον και ποιον ενδιαφερει αν εκανες παραθεση και τι μπορω εγω να τροποποιησω; :D

Τι ακριβώς θέλεις να αποδείξεις φίλε μου.

Δημοσ.

Αφού δεν θες δύο επισκέψεις τον μήνα, πάρε τηλέφωνο τον ιδιοκτήτη, πες του ότι μπορεί να έρχεται μία φορά το μήνα, άλλαξε το συμβόλαιο, υπόγραψε το και στείλ'το του. Όλοι οι υπόλοιποι ψάχνουμε τους ιδιοκτήτες να έρθουν να διαπιστώσουν και να διορθώσουν βλάβες και εσύ νομίζεις ότι θα κάθεται έξω από την πόρτα σου. Το συμβόλαιο είναι τυπικό, σε οτιδήποτε δεν συμφωνείς το συζητάς με τον ιδιοκτήτη σου.

• Like 1
Δημοσ.

Το οτι μερικοι θεωρουν παράνοια οτι καποιος θέλει να ελεγχει την περιουσια του καθε μηνα για 5 λεπτα με ξεπερνα.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...