Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, BackFromHell είπε

Τελικα ποιο ειναι το προβλημα…;

το προβλημα ειναι οτι ο ιδιοκτητης απαιτει να επισκεπτετε το σπιτι δυο φορες το μηνα οτι εχει γραψει ο δικηγορος κυριολεκτικα..

ενα αλλο επισης ειναι οτι ο δικηγορος του ειναι γνωστος κ για απατες κ εχει καταδικαστει κιολλας τωρα αυτο αν το γνωριζει ο ιδιοκτητης δεν γωριζω..

το μυαλο μου τρεχει σε απατη γενικα κ ποσο μαλλον οταν το ονομα μου ειναι σε τετοιο δικηγορο προσπαθω να καταλαβω ποιος ο ρολος κ του ιδιοκτητη..

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 λεπτά πριν, Giannismarianna είπε

το προβλημα ειναι οτι ο ιδιοκτητης απαιτει να επισκεπτετε το σπιτι δυο φορες το μηνα οτι εχει γραψει ο δικηγορος κυριολεκτικα..

ενα αλλο επισης ειναι οτι ο δικηγορος του ειναι γνωστος κ για απατες κ εχει καταδικαστει κιολλας τωρα αυτο αν το γνωριζει ο ιδιοκτητης δεν γωριζω..

το μυαλο μου τρεχει σε απατη γενικα κ ποσο μαλλον οταν το ονομα μου ειναι σε τετοιο δικηγορο προσπαθω να καταλαβω ποιος ο ρολος κ του ιδιοκτητη..

Sorry αλλα δεν βγαζουν νοημα αυτα, οπως νοημα δε βγαζει το τοπικ απο την αρχη του. Και αυτο συνηθως συμβαινει οταν δεν μεταφερεται ολη η ιστορια, οπως ειναι, αλλά αποκρυπτονται καποιες "λεπτομερειες" σκοπιμως ή μη.

Το μισθωτηριο που σου εχει δοθει εδω και 4 μηνες να υπογραψεις (και δεν το εχεις κανει) ειναι ενα τυπικο μισθωτηριο οπως σου ειπανε πιο πανω. Φασον ειναι αυτοι οι οροι, κανεις ιδιοκτητης δεν ασχολειται να επισκεπτεται το σπιτι 2 φορες το μηνα. Αν ηθελε να σε επισκεπτεται θα το ειχες ηδη καταλαβει απο το Νοεμβρη μεχρι σημερα. Ενα το κρατουμενο.

Δευτερον, το τι ειναι ο δικηγορος του, ενω οπως μας τα περιγραφεις, απο τη μερια του ιδιοκτητη ειναι ολα νομοτυπα, δεν θα πρεπει να σε απασχολει. Το οτι σε νοιαζει τοσο πολυ, δε βγαζει κανενα νοημα. Σιγουρα εχεις περιγραψει τα πραγματα οπως ειναι και οπως τα σκεφτεσαι ή μηπως σκεφτοσουν κατι αλλο και φοβηθηκες οταν πηρες χαμπαρι οτι η απεναντι πλευρα εχει τσακαλο δικηγορο; Επισης, πώς εγινε και μπλεχτηκε δικηγορος στη διαδικασια; Εχει προηγηθει κατι; Συνηθως αυτα τα συμφωνητικα υπογραφονται επι τοπου μεταξυ ιδιοκτητη-ενοικιαστη, δεν υπαρχει λογος να μπλεχτουν δικηγοροι... Η μηπως υπαρχει;

Αν σκεφτηκες οτι θα του φας τα συμφωνημενα μαυρα , ή οτι θα τον πιστολιασεις με καποιο τροπο, οπως βλεπεις σε πηρε χαμπαρι, εβαλε δικηγορακο καλο και μαλλον... ατυχησες.

ΥΓ. Διαμερισμα σε τριτο οροφο πολυκατοικιας 76 τμ στο δημο Αθηνων, νοικιασμενο τελη '21 προς 370 ευρω. Ναι.

Επεξ/σία από BackFromHell
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Giannismarianna είπε

Αν σου πω πως από τα παραπάνω βγάζω νόημα, θα είναι ψέματα...

Όπως και να έχει, αν συμφωνείς με τους όρους τότε υπογράφετε, αν δεν συμφωνείς τότε ζητάς να αλλάξουν και αν δεν τα βρείτε τότε κοιτάς για άλλο σπίτι.

Και πες στο μυαλό σου να κάτσει φρόνιμα, να μην φαντάζεται διάφορα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, Giannismarianna είπε

Άλλο ένα θεμα που πρέπει να μπει στον φάκελο "Τα ενοίκια έχουν πάει στα ύψη" :). Ο ιδιοκτήτης έχει δικαίωμα να επισκέπτεται την περιουσία του και να ελέγχει αν όλα είναι όπως έχουν συμφωνηθεί (και σε εμένα σε όσα σπίτια έχω νοικιάσει δεν έχει συμβεί ποτέ). Τώρα γιατί εσύ και αρκετοί άλλοι επιλέγετε να φαντάζεστε ανεμόμυλους.. 

Επεξ/σία από TuXaKoS
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, Giannismarianna είπε

Ο ιδιοκτήτης δικαιούται να έρθει 2 φορές το μήνα. Η συνάντηση κανονίζεται από κοινού. Η επίσκεψη περιλαμβάνει γρήγορη επιθεώρηση των χώρων και οπτικό έλεγχο. Για μία γκαρσονιέρα ή δυάρι μιλάμε για λιγότερο από 5 λεπτά. Εφόσον γίνουν 1-2 επισκέψεις, συνήθως δεν ακολουθεί τρίτη, γιατί ο ιδιοκτήτης έχει και δουλειές.

Δεδομένου ότι είσαι 4 μήνες εκεί μέσα, σου ζήτησε ποτέ ο ιδιοκτήτης να έρθει;

Επεξ/σία από ekechagi
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
52 λεπτά πριν, ekechagi είπε

Ο ιδιοκτήτης δικαιούται να έρθει 2 φορές το μήνα. Η συνάντηση κανονίζεται από κοινού. Η επίσκεψη περιλαμβάνει γρήγορη επιθεώρηση των χώρων και οπτικό έλεγχο. Για μία γκαρσονιέρα ή δυάρι μιλάμε για λιγότερο από 5 λεπτά. Εφόσον γίνουν 1-2 επισκέψεις, συνήθως δεν ακολουθεί τρίτη, γιατί ο ιδιοκτήτης έχει και δουλειές.

Δεδομένου ότι είσαι 1,5 χρόνο εκεί μέσα, σου ζήτησε ποτέ ο ιδιοκτήτης να έρθει;

παρακαλω πολυ διαβασε τι γραφω δεν λεει πουθενα 1.5 χρονο τρεις μηνες ειμαι σε αυτο το σπιτι κ εχει ερθει τρεις φορες αλλα το τηλεφωνο χτυπαει καθε εβδομαδα ( την επαθε απο τον προηγουμενο )

Επεξ/σία από Giannismarianna
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Giannismarianna είπε

Στο ταξις μονο αυτο υπαρχει..

ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ.ΕΛΑΒΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 370,00 ΕΥΡΩ. ΕΛΑΒΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 370,00 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΙΣΘΩΜΑ ΑΠΟ 01/12/2021 ΕΩΣ 31/12/2021.

Μία χαρά είναι, και εμεις στα δικά μας προσθέτουμε αυτή την παράγραφο για παραπομπή στο χειρόγραφο. 

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Giannismarianna είπε

παρακαλω πολυ διαβασε τι γραφω δεν λεει πουθενα 1.5 χρονο τρεις μηνες ειμαι σε αυτο το σπιτι κ εχει ερθει τρεις φορες αλλα το τηλεφωνο χτυπαει καθε εβδομαδα

Και τι συζητατε με τον ιδιοκτητη στο τηλ καθε εβδομαδα;

Φιλε, αν οντως θες καποιου ειδους βοηθεια, παρτο απο την αρχη και πες μας την ιστορια οπως ειναι. Πες μας με λιγα λογια τι λαδια εχεις κανει και για ποιο λογο σε κυνηγαει ο ιδιοκτητης με τηλεφωνα, επισκεψεις και δικηγορους απο τον 4ο κιολας μηνα.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, BackFromHell είπε

Sorry αλλα δεν βγαζουν νοημα αυτα, οπως νοημα δε βγαζει το τοπικ απο την αρχη του.

Το μισθωτηριο που σου εχει δοθει εδω και 4 μηνες να υπογραψεις (και δεν το εχεις κανει) ειναι ενα τυπικο μισθωτηριο οπως σου ειπανε πιο πανω. Φασον ειναι αυτοι οι οροι, κανεις ιδιοκτητης δεν ασχολειται να επισκεπτεται το σπιτι 2 φορες το μηνα. Αν ηθελε να σε επισκεπτεται θα το ειχες ηδη καταλαβει απο το Νοεμβρη μεχρι σημερα. Ενα το κρατουμενο.

Δευτερον, το τι ειναι ο δικηγορος του, ενω οπως μας τα περιγραφεις, απο τη μερια του ιδιοκτητη ειναι ολα νομοτυπα, δεν θα πρεπει να σε απασχολει. Το οτι σε νοιαζει τοσο πολυ, δε βγαζει κανενα νοημα. Σιγουρα εχεις περιγραψει τα πραγματα οπως ειναι και οπως τα σκεφτεσαι ή μηπως σκεφτοσουν κατι αλλο και φοβηθηκες οταν πηρες χαμπαρι οτι η απεναντι πλευρα εχει τσακαλο δικηγορο; Επισης, πώς εγινε και μπλεχτηκε δικηγορος στη διαδικασια; Εχει προηγηθει κατι; Συνηθως αυτα τα συμφωνητικα υπογραφονται επι τοπου μεταξυ ιδιοκτητη-ενοικιαστη, δεν υπαρχει λογος να μπλεχτουν δικηγοροι... Η μηπως υπαρχει;

Αν σκεφτηκες οτι θα του φας τα συμφωνημενα μαυρα , ή οτι θα τον πιστολιασεις με καποιο τροπο, οπως βλεπεις σε πηρε χαμπαρι, εβαλε δικηγορακο καλο και μαλλον... ατυχησες.

ΥΓ. Διαμερισμα σε τριτο οροφο πολυκατοικιας 76 τμ στο δημο Αθηνων, νοικιασμενο τελη '21 προς 370 ευρω. Ναι.

1)Δεν ξερω τι να πω ειλικρινα πως μερικοι βγαζουν δικα τους συμπερασματα κ θελουν να δειχνουν την νομοταγια τους μολις τους δωθει η ευκαιρια(ισως τωρα νιωθεις καλυτερα απο πριν)αλλα..

2)Συμφωνα με το email ο δικηγορος το εφτιαξε κ το εστειλε στον ιδιοκτητη 24 νοεμβριου 21 / ο ιδιοκτητης στην λογιστρια κ ο ιδιος σε μενα αλλα σημερα στις 15 φεβρ 22

δεν με καλεσε κανεις να υπογραψω τιποτα απλα εστειλαν το email σε μενα μετα απο τοσο καιρο κ μου λες δεν ειμαι και ενταξει ..

3) ((Το οτι σε νοιαζει τοσο πολυ, δε βγαζει κανενα νοημα. Σιγουρα εχεις περιγραψει τα πραγματα οπως ειναι και οπως τα σκεφτεσαι ή μηπως σκεφτοσουν κατι αλλο και φοβηθηκες οταν πηρες χαμπαρι οτι η απεναντι πλευρα εχει τσακαλο))(ενοικιαστη)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, BackFromHell είπε

Και τι συζητατε με τον ιδιοκτητη στο τηλ καθε εβδομαδα;

Φιλε, αν οντως θες καποιου ειδους βοηθεια, παρτο απο την αρχη και πες μας την ιστορια οπως ειναι. Πες μας με λιγα λογια τι λαδια εχεις κανει και για ποιο λογο σε κυνηγαει ο ιδιοκτητης με τηλεφωνα, επισκεψεις και δικηγορους απο τον 4ο κιολας μηνα.

οτι ναναι ..

η γνησιοτητα του email για το μισθωτηριο χωρις υπογραφες ηταν το ολο ζητημα spielberg μου κ το αν υφιστανται οι τακτικες επισκεψεις 

4 λεπτά πριν, BackFromHell είπε

Καημενος ιδιοκτητης anyway…

IBTL

ασε να μηλισει καποιος αλλος εσυ κ αλλοι δυο εχετε την ιδια γνωμη

45 λεπτά πριν, BackFromHell είπε

Sorry αλλα δεν βγαζουν νοημα αυτα, οπως νοημα δε βγαζει το τοπικ απο την αρχη του. Και αυτο συνηθως συμβαινει οταν δεν μεταφερεται ολη η ιστορια, οπως ειναι, αλλά αποκρυπτονται καποιες "λεπτομερειες" σκοπιμως ή μη.

Ωραια ιστορια

Επεξ/σία από Giannismarianna
Δημοσ.

Παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις ειδικα τις πρωτες..

Σημερα "θυμηθηκα" οτι καποιοι σε καταδικαζουν κοιτωντας αλλου κ χωρις να πιανουν το νοημα (αν δεν καταλαβες ρωτα) εγω αυτο κανω "φιλε/φιλη"

Αν μπορεις να βοηθησεις καντο αλλιως μην ασχολεισαι καθολου αν υπαρχει αναγκη αποσυμπιεσης βρες εναν αλλον τροπο μιλαω φιλικα..

και ευχομαι καποιοι να μην πεσουν σε ιδιοκτητες οπως ηταν ο τροπος μερικων απο εδω μεσα ( καθολου δυσκολο να τους εντοπισεις )

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Giannismarianna είπε

Απότι κατάλαβα (αν και τα λες μασημένα) Νοίκιασες ένα σπίτι χωρίς να κάνετε ιδιωτικό συμφωνητικό αλλά ο ιδιοκτήτης σου είπε ότι θα κάνετε. 

Τώρα σου στείλανε email με το συμφωνητικό να το υπογράψεις και να τους το στείλεις πχ με γράμμα. 

Αν διαφωνείς με τους όρους μίλα πρώτα με τον ιδιοκτήτη ή αν θες να ξεκινήσετε απο τώρα τον "ψυχρό πόλεμο" πριν ακόμη μπεις καλά καλά στο διαμέρισμα  τότε διέγραψε τα κομμάτια που δεν συμφωνείς (πχ το δικαίωμα των επισκέψεων) βάλε την υπογραφή σου στις άκρες δεξια και αριστερά της γραμμής που τα διαγράφει και μια στο κέντρο (για να φαίνεται ξεκάθαρα απο που έως πού συναινείς να διαγραφεί μέρος του εγγράφου και πχ δεν επέκτεινε ο ιδιοκτήτης την γραμμή και σε διπλανά σημεία) 

υπέγραψε και στείλτο πίσω. 

Δημοσ.

Δεν υπάρχει πρόβλημα με το ημεηλ για το ιδιωτικό συμφωνητικό. Και σε χάρτι τουαλέτας να το έγραφε είσαι κομπλέ. Και με γλάρο να στο έστελνε η περιστέρι και παλί κομπλέ είναι. Εφόσον υπαρχει αποδοχή του (από την ανταλλαγή των μυνηματων). Στο εξωτερικό πλέον τα λαμβάνεις με messenger. Εννωειτε πως κρατας τα σχετικα email.

Αν θες μπορείς να απαντήσεις βάζοντας ηλεκτρονική υπογραφή η να το εκτυπώσεις να υπογράψεις και να το δώσεις (καλύτερα ηλεκτρονικά)

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...