Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάθε πέρσι και καλύτερα. Δεν υπάρχει σύγχρονη αίθουσα στην Αθήνα.

Βρες κανά φίλο με καλή τηλεόραση OLED και ηχοσύστημα και δες το εκεί αν θες ποιότητα εικόνας και ήχου. Αλλιώς αν θες απλώς να δεις την ταινία τώρα, με άλλους μαζί, διάλεξε όποιο Village σε βολεύει, το ίδιο χάλια είναι όλα. 

Ελπίζω να σου έφτιαξα τη διάθεση 😄

• Like 1
  • Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.
On 21/02/2024 at 12:47, alexq said:

για την πιο σύγχρονη αίθουσα σε εικόνα αλλά και ήχο.

Λογικά η VMAX Sphera στο Mall, μονόφθαλμος στους τυφλούς φάση.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, Thresh είπε

Λογικά η VMAX Sphera στο Mall, μονόφθαλμος στους τυφλούς φάση.

Λέει γενικα τίποτα η συγκεκριμένη; Εννοώ αξίζει να μπω στην διαδικασία να τρέχω μέχρι το mall από το να δω μια ταινία σε οποιαδήποτε άλλη αίθουσα; 

• Super Moderators
Δημοσ.
21 minutes ago, BlueBlade said:

Λέει γενικα τίποτα η συγκεκριμένη; Εννοώ αξίζει να μπω στην διαδικασία να τρέχω μέχρι το mall από το να δω μια ταινία σε οποιαδήποτε άλλη αίθουσα; 

Είναι πιο μεγάλη κι έχει καλύτερη ανάλυση, προσωπικά μου κακοφαίνεται όταν πηγαίνω στις "απλές" του Village.

• Like 1
Δημοσ.

VMAX Sphera στο Mall. Κι αν την άλλαζα, πάλι την ίδια θα αγόραζα.

Οθόνη, ήχος, κάθισμα, γωνίες θέασης και απόσταση από οθόνη απ' όπου κι αν κάθεσαι. Πολύ μικρή πιθανότητα να πετύχεις ενοχλητικούς κανιβαλιστές, λόγω ακριβότερου εισιτηρίου. Το αυτό για ψωνισμένους κανίβαλους, λόγω φτηνότερου από VIP.

Ιδανική για άνετη ευχάριστη αφοσίωση σε εικόνα και ήχο. 

Δημοσ.

Είδα το Dune II  στην sphera και ομολογώ ότι μου άρεσε και η μεγάλη οθόνη και τα καθίσματα. Δεν ήξερα ότι μπορούσα να έχω αυτό το upgrade.. Και τα 4-5 ευρώ διαφορά δεν μου έχουν ιδιαίτερη σημασία για τις σπάνιες φορές που πάω σινεμά 

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
9 minutes ago, _pro_ said:

Είδα το Dune II  στην sphera και ομολογώ ότι μου άρεσε και η μεγάλη οθόνη και τα καθίσματα. Δεν ήξερα ότι μπορούσα να έχω αυτό το upgrade.. Και τα 4-5 ευρώ διαφορά δεν μου έχουν ιδιαίτερη σημασία για τις σπάνιες φορές που πάω σινεμά 

Αν προλαβαίνεις και θέση στην σειρά Q στην οποία απλώνεις τα πόδια σου όσο θες, άρχοντας...

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Θέλω να πάω να φωτό Dune 2 στο Σινεμά. Ποια από τις 2 προβολές είναι καλύτερη

Είδα στο site τιμές εισητηρίων 9,5 Vmax και 10,50 Atmos

Οτι αξίζει όμως καλύτερα θελω

Δημοσ.

Μιας και είστε γνώστες της τεχνολογίας προς τα που να κινηθώ για το Dune2 όταν ο εδώ κινηματογράφος μου δίνει τις παρακάτω επιλογές;

2D (φαντάζομαι είναι η κλασική default)

ScreenX

Laser Ultra

IMAX

4DX

Γνωρίζετε διαφορές;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...