Witcher1st Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Λογικα απο Village φανταζομαι ειναι οι αιθουσες VMAX; Προσφερουν καλυτερη αναλυση περα απο μεγαλυτερη οθονη; Πηγα σε μια απλη αιθουσα στο Metro Mall και η εικονα ηταν χαλια.. Οι αιθουσες με Dolby Atmos εχουν καλυτερο προβολεα ή μια απο τα ιδια;
Witcher1st Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Τελικα; Αξιζει να κανω 20 λεπτα παραπανω με το αμαξι για να δω ταινια σε VMAX αιθουσα; Παιζει κατι παρομοιο σε αλλες αιθουσες;
fabiawrc Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Πρέπει να πας στην Vmax sphera.Τεράστιων διαστασεων αίθουσα και οθόνη.Ολα τα σινεμα εχουν ψηφιακους προβολείς εδω και χρόνια. H sphera εχει Sony 4k βιντεοπροβολεα και εχει φοβερη εικονα. Εχει και dolby atmos,τα καθισματα εχουν αρκετο χωρο για τα ποδια σου γενικα αξιζει την χρηματικη διαφορά. Αυτο που με χαλασε μονο ειχα κατσει στο πισω διάζωμα στην μέση και το φως απο το exit αριστερα μου ηταν πολυ φωτεινο και με αποσπουσε την προσοχη απο την ταινια. Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2022 από fabiawrc 1
basilis_k6 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 δεν αλλάζει ο projector λογω atmos. απλα ειναι λογικο οταν κανεις μια επένδυση στον ηχο να την κανεις στην καλή σου αίθουσα που εχει ίσως καλυτερο projector. αυτο ομως δεν ειναι απαραίτητο. η ανάλυση πάντως δεν εχει να κανει μονο με τον projector. πολλες ταινίες έρχονται ακομη σε 2κ και οχι σε 4κ. αυτο θα συνεχισει να ισχυει για μερικα ή αρκετά χρόνια ακομα.
eko13 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Να επανέλθω στο θεμα λόγω καινουργιου avatar. Είναι η Vmax sphera του village η καλύτερη που υπάρχει? Έχουν βγει και άλλες αίθουσες 3d dolby. Έχετε άποψη για options cinema πρέπει να είναι τα παλιά escape. Δεν με νοιάζει το κόστος αρκεί να είναι ότι καλύτερο μπορείς να βρεις.
basilis_k6 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 8 ώρες πριν, eko13 είπε Να επανέλθω στο θεμα λόγω καινουργιου avatar. Είναι η Vmax sphera του village η καλύτερη που υπάρχει? Έχουν βγει και άλλες αίθουσες 3d dolby. Έχετε άποψη για options cinema πρέπει να είναι τα παλιά escape. Δεν με νοιάζει το κόστος αρκεί να είναι ότι καλύτερο μπορείς να βρεις. νομιζω δεν υπαρχει αλλη ατμος αιθουσα.
panosno1com Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Στις 19/12/2022 στις 10:14 ΜΜ, basilis_k6 είπε νομιζω δεν υπαρχει αλλη ατμος αιθουσα. Στου ρέντη δεν είναι atmos ? Απλά δεν είναι τόσο μεγαλη σε χωρητικότητα? Θα είναι μεγάλη διαφορά στις δυο αίθουσες?
basilis_k6 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 20 λεπτά πριν, panosno1com είπε Στου ρέντη δεν είναι atmos ? Απλά δεν είναι τόσο μεγαλη σε χωρητικότητα? Θα είναι μεγάλη διαφορά στις δυο αίθουσες? εκτος village εννοω δεν ξερω αν υπαρχει ατμος αιθουσα. και στου ρεντη λογικα η προβολή ειναι μια χαρα.
maximusgr Δημοσ. 1 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2023 Τελικά είναι ωραία η εμπειρία στην αίθουσα VMAX atmos? Έκλεισα για το Indiana Jones και θέλω να ξέρω τί με περιμένει. 🪳🕸🦂🍿🎬 😋
basilis_k6 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Στις 1/7/2023 στις 4:48 ΜΜ, maximusgr είπε Τελικά είναι ωραία η εμπειρία στην αίθουσα VMAX atmos? Έκλεισα για το Indiana Jones και θέλω να ξέρω τί με περιμένει. 🪳🕸🦂🍿🎬 😋 προφανως και ειναι ωραια. να κλείνετε στο πρωτο διαζωμα μπροστα απο την οθονη στις τελευταιες σειρες και οχι στο πισω μετα τον διάδρομο. αν κατσεις τοσο πισω ειναι σαν να εισαι σε οποιαδηποτε ατμος αιθουσα. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Η σειρά Q είναι με διαφορά η καλύτερη για να απλώνεις πόδια. 1 1
panosno1com Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Σχετικό ασχετο επειδη θα παω κι εγω, απο parking στο the mall τι παιζει? Συμφερει να πληρωσω παρκιν αντι να το αφησω καπου εξω? Επειδή το σπανε για να κλεψουν κι καλα? Δεν αφηνω τιποτα μεσα ουτε σμαρτ εχω
Hik Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Πάρκαρε το μέσα στο parking να έχεις την ησυχία σου, για 2 ευρώ που έχει μετά τις 9 το βράδυ δεν αξίζει όλη τη μανούρα.
Exoskeletor Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 εγω σε vmax περίμενα περισσότερο wow effect. στην μεση έκατσα αλλα ένιωθα σαν να ειμαι σε μια καλη αίθουσα με atmos με μεγαλύτερη οθόνη που κάθομαι και λιγο πιο πίσω οπότε η εμπειρία πάνω κάτω είναι ιδια. μπορει αν δω την ιδια ταινια σε vmax καο σε απλη αίθουσα να αλλαξω γνώμη αλλα οσες φορες εχω δει δεν παρατήρησα κάτι που να με κανει να την προτιμώ οπωσδήποτε 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα