Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

θα ήθελα να αναβαθμίσω τη μνήμη RAM σε ένα QNAP NAS που έχει ένας φίλος. In theory και σύμφωνα με τη QNAP αρκεί να βάλω DDR3 SODIMMs. Δεν υπάρχει όμως κάποια compatibility list για τα memory modules στο support της QNAP. Έχει κάποιος εμπειρία αν είμαστε ok με off-the-shelf στικάκια ή αν τα NAS έχουν κάποιες ιδιαιτερότητες;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Ανδρέας

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε

Μια φωτογραφία από την υπάρχουσα θα βοηθούσε.

Δυστυχώς δεν είναι δικό μου, οπότε δεν έχω physical access επί του παρόντος. Αλλά είναι μια καλή αρχή αυτό που λες.

10 λεπτά πριν, cumulus είπε

Thanx! Δυστυχώς δεν έχει για το συγκεκριμένο μοντέλο και έχει απλά οδηγίες για το πώς να εγκαταστήσεις μνήμη (που υπάρχουν στο manual του NAS).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ψαξε με το μοντελο του Nas για συμβατες μνημες ,στο google ή στο φορουμ της qnap

Επεξ/σία από cumulus
Δημοσ.
15 ώρες πριν, kingmouf είπε

Καλησπέρα,

θα ήθελα να αναβαθμίσω τη μνήμη RAM σε ένα QNAP NAS που έχει ένας φίλος. In theory και σύμφωνα με τη QNAP αρκεί να βάλω DDR3 SODIMMs. Δεν υπάρχει όμως κάποια compatibility list για τα memory modules στο support της QNAP. Έχει κάποιος εμπειρία αν είμαστε ok με off-the-shelf στικάκια ή αν τα NAS έχουν κάποιες ιδιαιτερότητες;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Ανδρέας

Αν δεν τρέχεις τιποτα VM δεν χρειάζεται να αναβαθμίσεις την μνήμη δεν θα σου επιτρέψει να κάνεις τίποτα ταχύτερα εκτός ίσως απο το να τρέξεις παραπάνω apps 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα φίλε ,εγώ αναβάθμισα την μνήμη σε qnap με επιτυχία ,με είχαν  τρομάξει κάποια reviews που διάβαζα διότι πολλοί αντιμετώπιζαν προβλήματα μετά την αναβάθμιση , τελικά όμως  πήγε μια χαρά ,από δυο γίγα πήγα σε 8 και δεν κατάλαβα καμία διαφορά 😒.Μην με ρωτήσεις τι μάρκα επέλεξα γιατί δεν πρόκειται να το ανοίξω πάλι .

Επεξ/σία από IKARIWTHS
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 17/2/2022 στις 10:15 ΠΜ, IKARIWTHS είπε

Καλημέρα φίλε ,εγώ αναβάθμισα την μνήμη σε qnap με επιτυχία ,με είχαν  τρομάξει κάποια reviews που διάβαζα διότι πολλοί αντιμετώπιζαν προβλήματα μετά την αναβάθμιση , τελικά όμως  πήγε μια χαρά ,από δυο γίγα πήγα σε 8 και δεν κατάλαβα καμία διαφορά 😒.Μην με ρωτήσεις τι μάρκα επέλεξα γιατί δεν πρόκειται να το ανοίξω πάλι .

Ευχαριστώ!!

• 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...