Επισκέπτης Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Απο Αμαζον δε ως τελευταια ημερομηνια παραλαβη 15 φεβρουαριου η αγορα εγινε 30 του προηγουμενου μηνα, δεν εχει ερθει ακομα μιλησα με το chat και ως μικρο token θα μου κανουν refund τα μεταφορικα η αγορα εγινε με απλη αποστολη. κατι που ξεχασα να τους ρωτησω και αν ξερει καποιος λει delivery by HRVATSKA_POST και λει και ενα tracking id , αν μου ερθει θα ερθει με τα ελτα? και αυτο το tracking id τι τι εξυπηρετεί , αφου ουτε στα ελτα ενμφανιζετε ως μη εγκυρος αριθμος , KAI στο στο tracking της HRAVATSKA_POST οταν το βαζω μου βγαζει οτι δεν υπαρχοιυν πληροφοριες , ποιος ο λογος υπαρξης του? Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2022 από Sotorious
dexterios Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, Sotorious είπε Απο Αμαζον δε ως τελευταια ημερομηνια παραλαβη 15 φεβρουαριου η αγορα εγινε 30 του προηγουμενου μηνα, δεν εχει ερθει ακομα μιλησα με το chat και ως μικρο token θα μου κανουν refund τα μεταφορικα η αγορα εγινε με απλη αποστολη. κατι που ξεχασα να τους ρωτησω και αν ξερει καποιος λει delivery by HRVATSKA_POST και λει και ενα tracking id , αν μου ερθει θα ερθει με τα ελτα? και αυτο το tracking id τι τι εξυπηρετεί , αφου ουτε στα ελτα ενμφανιζετε ως μη εγκυρος αριθμος , KAI στο στο tracking της HRAVATSKA_POST οταν το βαζω μου βγαζει οτι δεν υπαρχοιυν πληροφοριες , ποιος ο λογος υπαρξης του? Ναι με ΕΛΤΑ courier βγαίνει, η HRVATSKA το μεταφέρει μεταξύ εγκαταστάσεων της amazon. Aν μπεις στις λεπτομέρειες της παραγγελίας στο tracking του amazon πρέπει να σου βγάζει όποτε φτάνει σε νέα εγκατάσταση του amazon, για Ελλάδα συνήθως το πάνε μέχρι τις αποθήκες του amazon στην Ιταλία και από εκεί το παίρνουν τα ΕΛΤΑ courier και ο carrier αλλάζει σε ACRPI από HRVATSKA. Το tracking number που δίνει το amazon είναι έγκυρο, όταν το πάρουν τα ΕΛΤΑ courier αρχίζει και λειτουργεί κανονικά. Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2022 από dexterios
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, dexterios είπε Ναι με ΕΛΤΑ courier βγαίνει, η HRVATSKA το μεταφέρει μεταξύ εγκαταστάσεων της amazon. Aν μπεις στις λεπτομέρειες της παραγγελίας στο tracking του amazon πρέπει να σου βγάζει όποτε φτάνει σε νέα εγκατάσταση του amazon, για Ελλάδα συνήθως το πάνε μέχρι τις αποθήκες του amazon στην Ιταλία και από εκεί το παίρνουν τα ΕΛΤΑ courier και ο carrier αλλάζει σε ACRPI από HRVATSKA. Το tracking number που δίνει το amazon είναι έγκυρο, όταν το πάρουν τα ΕΛΤΑ courier αρχίζει και λειτουργεί κανονικά. εχει κολησει στο οτι το delivery by HRVATSKA και οτι ο carrier pick up the package, και οτι το package it may be lost kai oti Your package may be lost, θα περιμενω λιγες μερε ακομα μεχρι την παρασκευη ειναι καλα πιστευω εχω στειλει και μαιλ σε αυτην thn hrvatska και με εχει συνδεσει κανονικα Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2022 από Sotorious
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα