vasioula1 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Από το πρώτο link που εβαλες η εικόνα που επισυνάπτω Αυτόν ο ανεμιστήρας έλειπε. Δεν ξέρω γιατί. Ίσως όταν έστειλα έναν φίλο να δει στην αποθήκη αν θέλει να πάρει, να πήρε αυτόν. Πέρασαν και πολλά χρόνια Τέλος πάντων βρήκα από έναν άλλο υπολογιστή έναν ανεμιστήρα. Τον συνέδεσα και πλέον δε βγάζει το μήνυμα. Βέβαια ο ανεμιστήρας είναι ογκώδης και δε γίνεται να τον έχω μέσα και να κλείσω το κουτί. Έχει διαστάσεις 12x12 αλλά είναι ..χοντρός πως να το πω. Έχει βάθος και θέλω κάποιον πιο λεπτό Σκέφτηκα να αγοράσω έναν μικρότερο και να τον βάλω στο κουτί αλλά βλέπω στο Σκρουτζ για ανεμιστήρες με 3,4,6 pins, ενώ η υποδοχή που έχει ο υπολογιστής είναι 5 (η δεύτερη εικόνα που επισυνάπτω) Όπως και ο ανεμιστήρας που έβαλα. Οπότε δεν ξέρω τι να πάρω Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2022 από vasioula1 Διορθωση
@11h Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Άν προχωράει αφού κάνεις clear το μήνυμα λάθους μπορείς να συνδέσεις ένα fan που παίρνει ρέυμα απο βύσμα του τροφοδοτικού https://www.skroutz.gr/s/33774566/Adapter-Barrett-SATA-to-4-Pin-Fan-Black-0-27m.html?from=catspan Αλλιώς ψάξε για dell 5 pin to 4 pin fan adapter στο Ebay. Μπορείς να τον φτιάξεις και μόνη σου 1
vasioula1 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Αχ ευχαριστώ Θα ψάξω να βρω στο ebay αυτό που είπες, αλλά αύριο που θα ξαναπάω στην αποθήκη θα δω μήπως.υπαρχει τέτοια υποδοχή για βύσμα στο τροφοδοτικό. Δεν πρόσεξα αν έχει κάτι Οπότε η dell απ' ότι κατάλαβα έχει 5pin ως πατέντα ε; Δε νομίζω να πιάνουν τα χέρια μου για α να το κάνω μόνη μου. Απο την άλλη το έχω πάρει πατριωτικά και ίσως το προσπαθήσω Δε σας είπα και το πιο ωραίο. Έβαλα το serial number των win7 που είχε ο υπολογιστής στα win10 που εγκατέστησα και το δέχτηκε🥰
@11h Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 46 minutes ago, vasioula1 said: υπαρχει τέτοια υποδοχή για βύσμα στο τροφοδοτικό. Δεν πρόσεξα αν έχει κάτι Sata έχει (molex νομίζω δεν έχει). Είναι η φθηνότερη λύση. 48 minutes ago, vasioula1 said: Έβαλα το serial number των win7 που είχε ο υπολογιστής στα win10 που εγκατέστησα και το δέχτηκε🥰 Σημάδι οτι θέλει να ζήσει 😀
vasioula1 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Έβαλα καταλάθος "." και άλλαξε το νόημα. Ήθελα να γραψω θα δω μήπως υπάρχει τέτοια υποδοχή για βύσμα στο τροφοδοτικό. Sata είδα αλλά δε θυμάμαι αν εχει διαθέσιμο sata στο τροφοδοτικό. Αν έχει θα παραγγείλω το καλωδιακι που έστειλες. Ευχαριστώωωω Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2022 από vasioula1 . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα