Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας

Θα ήθελα να ξέρω αν υπάρχει κάποιο μαγαζί στην Αθήνα όπου μπορώ να ακούσω ηχεία Klipsch και Wharfedale?

Αν ξέρετε κάποιο μαγαζί εξωτερικού για αγορά ηχείων και subwoofer εγώ το μόνο που έχω μάθει είναι το MD Sound ξέρετε κάποιο άλλο?(όπου να παίζουν προσφορές αλλιώς δεν έχει νόημα)

Ευχαριστώ φιλικά Γιάννης

Δημοσ.

Αθηνα ξερω σιγουρα το ultimate audio (απο προσωπικη πειρα) οτι κανονιζει ακροαση αλλα δεν ξερω αν εχει τα ηχεια αυτα στημενα. Ειναι στην Ηλιουπολη αν σε βολευει. Αλλα και τα αλλα νομιζω κανονιζουν με ρατεβου ακροαση και εχουν καποια απο αυτα πιθανον σε Demo. Πρεπει να παρεις να ρωτησεις

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Στις 15/2/2022 στις 12:44 ΠΜ, Ashaman είπε

Αθηνα ξερω σιγουρα το ultimate audio (απο προσωπικη πειρα) οτι κανονιζει ακροαση αλλα δεν ξερω αν εχει τα ηχεια αυτα στημενα. Ειναι στην Ηλιουπολη αν σε βολευει. Αλλα και τα αλλα νομιζω κανονιζουν με ρατεβου ακροαση και εχουν καποια απο αυτα πιθανον σε Demo. Πρεπει να παρεις να ρωτησεις

γειά; φίλε είδα και εγώ το ποστ τα κάποια άλλα είναι κοντά στα νότια προάστια μπορείς να μου αναφέρεις κάποια  ???

Δημοσ.

Ξέρω σίγουρα το ultimate audio που ανέφερα στην Ηλιούπολη και το Ωδες στην Καλλιθέα. Αν κάνεις ένα search στο skroutz για οτιδήποτε σχετικό με hifi ή av θα βρεις τα περισσότερα μαγαζιά και από κει μπορείς να ψάξεις ποια σε βολευουν

• Like 1
Δημοσ.

νταξει αλλα να σου πω κατι; κανονιζεις ραντεβου για να ακουσεις τα ηχεια για να πας μετα να τα αγορασεις απο το εξωτερικο; δεν ειναι λιγο χαζομαρα αυτο;

• Confused 1
Δημοσ.

Απαντησα μονο στο κομματι που ρωτησε για το που μπορει να βρει τα ηχεια και να κανονισει ακροαση. 

Αλλωστε απο τα sites εξωτερικου αν βαλεις και μεταφορικα μεσα (ειναι και ελαφρως ... ογκωδη αντικειμενα τα ηχεια) χλωμο το κοβω να τα βρισκει φθηνοτερα αφου ειναι Ελλαδα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...