Dark_Beast_John_Gr Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Γεια σας Θα ήθελα να ξέρω αν υπάρχει κάποιο μαγαζί στην Αθήνα όπου μπορώ να ακούσω ηχεία Klipsch και Wharfedale? Αν ξέρετε κάποιο μαγαζί εξωτερικού για αγορά ηχείων και subwoofer εγώ το μόνο που έχω μάθει είναι το MD Sound ξέρετε κάποιο άλλο?(όπου να παίζουν προσφορές αλλιώς δεν έχει νόημα) Ευχαριστώ φιλικά Γιάννης
Ashaman Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Αθηνα ξερω σιγουρα το ultimate audio (απο προσωπικη πειρα) οτι κανονιζει ακροαση αλλα δεν ξερω αν εχει τα ηχεια αυτα στημενα. Ειναι στην Ηλιουπολη αν σε βολευει. Αλλα και τα αλλα νομιζω κανονιζουν με ρατεβου ακροαση και εχουν καποια απο αυτα πιθανον σε Demo. Πρεπει να παρεις να ρωτησεις 1
Dark_Beast_John_Gr Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Στις 15/2/2022 στις 12:44 ΠΜ, Ashaman είπε Αθηνα ξερω σιγουρα το ultimate audio (απο προσωπικη πειρα) οτι κανονιζει ακροαση αλλα δεν ξερω αν εχει τα ηχεια αυτα στημενα. Ειναι στην Ηλιουπολη αν σε βολευει. Αλλα και τα αλλα νομιζω κανονιζουν με ρατεβου ακροαση και εχουν καποια απο αυτα πιθανον σε Demo. Πρεπει να παρεις να ρωτησεις γειά; φίλε είδα και εγώ το ποστ τα κάποια άλλα είναι κοντά στα νότια προάστια μπορείς να μου αναφέρεις κάποια ???
Ashaman Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Ξέρω σίγουρα το ultimate audio που ανέφερα στην Ηλιούπολη και το Ωδες στην Καλλιθέα. Αν κάνεις ένα search στο skroutz για οτιδήποτε σχετικό με hifi ή av θα βρεις τα περισσότερα μαγαζιά και από κει μπορείς να ψάξεις ποια σε βολευουν 1
vaggos231 Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 νταξει αλλα να σου πω κατι; κανονιζεις ραντεβου για να ακουσεις τα ηχεια για να πας μετα να τα αγορασεις απο το εξωτερικο; δεν ειναι λιγο χαζομαρα αυτο; 1
Ashaman Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Απαντησα μονο στο κομματι που ρωτησε για το που μπορει να βρει τα ηχεια και να κανονισει ακροαση. Αλλωστε απο τα sites εξωτερικου αν βαλεις και μεταφορικα μεσα (ειναι και ελαφρως ... ογκωδη αντικειμενα τα ηχεια) χλωμο το κοβω να τα βρισκει φθηνοτερα αφου ειναι Ελλαδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα