αφρικανος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Αγαπητοί φίλοι ελπίζω να μπορέσετε να με βοηθήσετε να βρω λύση. Αγόρασα από public μια τηλεόραση samsung 75 ιντσών Led UE75TU7092 και όταν την ξεπακεταρισα ήταν σπασμένη η οθόνη σε πολλά σημεία. Βέβαια την άνοιξα μετά το DOA και για τον λόγο αυτό δεν με καλύπτει κάποια εγγύηση ή service. Δεν Μήπως γνωρίζετε τι άλλη λύση έχω; μηοως βρω κάπου καλοί πάνελ έστω κ μεταχειρισμένο; Την αγόρασα 1150 € κ το πάνελ μόνο του κάνει 800 € + η επισκευή. Το ίδιο μοντέλο τώρα κάνει 850 €. Τι άλλη ενναλακτικη έχω για να μην την πετάξω. 1
czarjuly Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 καλο ειναι σε συσκευες οπως οι τηλεορασεις να τραβας ενα βιντεο την ωρα που κανεις το ξεπακεταρισμα .....επικοινωνησες με το μαγαζι; ισως μπορουν εστω και καθυστερημενα να σου προτεινουν κατι 1
Nabuko Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, czarjuly είπε επικοινωνησες με το μαγαζι; ισως μπορουν εστω και καθυστερημενα να σου προτεινουν κατι Ή αυτό ή κατευθείαν με τη Samsung 1
andreas1gr Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, czarjuly είπε καλο ειναι σε συσκευες οπως οι τηλεορασεις να τραβας ενα βιντεο την ωρα που κανεις το ξεπακεταρισμα .....επικοινωνησες με το μαγαζι; ισως μπορουν εστω και καθυστερημενα να σου προτεινουν κατι 8 ώρες πριν, Nabuko είπε Ή αυτό ή κατευθείαν με τη Samsung 7-10 τουλάχιστον ημέρες (για να μην έχει DOA) μετά την αγορά και θα πει ότι τώρα την άνοιξε και θα τον πιστέψουν…;;; τι του λέτε;;; Εδώ εγώ μετά από 1 ώρα και 7 λεπτά από την παραλαβή (από πασίγνωστη μεγάλη αλυσίδα) θέλησα να κάνω υπαναχώρηση όπως ο Νόμος ορίζει και μου έβγαλαν την πίστη ανάποδα… Δυστυχώς η τηλεόραση πάει για ανακύκλωση, ή την κρατάς μήπως σε Χ μήνες κάποιος αγοράσει την πλακέτα ή τα led της για ανταλλακτικά… Γι αυτό σε επόμενη αγορά σου, ανοίγεις αμέσως με την παραλαβή και φυσικά ένας δεύτερος τραβά βίντεο για να δείξεις ότι δεν την έσπασες εσύ. Αλλά έτσι την παρέλαβες… Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2022 από andreas1gr
αφρικανος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Ναι όντως, δεν χαρίζουν οι μεγάλες εταιρίες. Προσπάθησα κ από το public που την πήρα, προσπάθησα κ στη samsung, μέχρι κ δικηγόρο έβαλα κ δεν έβγαλα άκρη. Κρίμα, είναι κ πολλά τα λεφτά. Το μόνο που ελπίζω ειναι μηπως κ βρω κάποια στιγμή κανένα φθηνό πάνελ για το αντικαταστήσω. Απλά πρέπει να ψάχνω στα μεταχειρισμένα ή να παρακαλέσω την Samsung στην Ελλάδα να με έχουν στα υπόψη τους. Το αστείο είναι ότι είχα πάρει κ επέκταση εγγύησης δλδ ακόμα 4,5 χρόνια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα