nikopoup Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπέρα στην παρέα. Πρόσφατα "έχασα" τα airpods 1 που είχα. Την επόμενη μέρα είδα έναν γνωστό μου να έχει αγοράσει και αυτός ένα ίδιο μεταχειρισμένο ζευγάρι. Δεν έχω iphone για να χρησιμοποιήσω το find my device αλλά έχω ένα ipad που δεν το βρίσκω όμως. Απ όσο θυμάμαι τα είχα συνδεδεμένα εκεί. Όταν το βρω μπορώ να τα εντοπίσω? Διάβασα ότι τα πρώτης γενιάς αν γίνει reset δεν μπορείς. Αν έχω το ipad μαζί μου και είναι και αυτός εκεί θα συνδεθούν αυτόματα ή αν έχουν γίνει reset δεν θα συνδεθούν? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας
Bitbit Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 7 λεπτά πριν, nikopoup είπε Την επόμενη μέρα είδα έναν γνωστό μου να έχει αγοράσει και αυτός ένα ίδιο μεταχειρισμένο ζευγάρι. να είναι τόσο ηλίθιος που να έχει τα δικά σου και να τα μοστράρει μπροστά σου;
nikopoup Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 20 λεπτά πριν, Bitbit είπε να είναι τόσο ηλίθιος που να έχει τα δικά σου και να τα μοστράρει μπροστά σου; Συνοπτικά τον είδε ένας φίλος μου να τα κρατάει και μου ανέφερε ότι ο τάδε πήρε ένα ζευγάρι ίδιο με σένα
Τέρης Α. Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 14/2/2022 στις 11:35 ΜΜ, Bitbit είπε να είναι τόσο ηλίθιος που να έχει τα δικά σου και να τα μοστράρει μπροστά σου; 100/ 100%. Το ίδιο έγινε και στο λύκειό μου. Βρήκε ένας συμμαθητής μου (λέμε τώρα, από αυτούς που κάνουν τη κάθε τάξη δύο φορές και έρχονται στο σχολείο με μηχανάκι χωρίς φώτα) το ρολόι φίλου μου που είχε ξεχάσει στις κερκίδες και δύο μέρες μετά το είδα να το φορά άλλος φίλος μου δύο τάξεις μικρότερος. Του είπα το και το και το επέστρεψε στον κάτοχο. Εντωμεταξύ, το ρολόι έκανε 120 και το πούλησε 30. Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2022 από Τέρης Α.
Sandslash Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 8 ώρες πριν, nikopoup είπε Καλησπέρα στην παρέα. Πρόσφατα "έχασα" τα airpods 1 που είχα. Την επόμενη μέρα είδα έναν γνωστό μου να έχει αγοράσει και αυτός ένα ίδιο μεταχειρισμένο ζευγάρι. Δεν έχω iphone για να χρησιμοποιήσω το find my device αλλά έχω ένα ipad που δεν το βρίσκω όμως. Απ όσο θυμάμαι τα είχα συνδεδεμένα εκεί. Όταν το βρω μπορώ να τα εντοπίσω? Διάβασα ότι τα πρώτης γενιάς αν γίνει reset δεν μπορείς. Αν έχω το ipad μαζί μου και είναι και αυτός εκεί θα συνδεθούν αυτόματα ή αν έχουν γίνει reset δεν θα συνδεθούν? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας Δηλωση απωλειας στη ΓΑΔΑ 1
nikopoup Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 2 ώρες πριν, Sandslash είπε Δηλωση απωλειας στη ΓΑΔΑ Σιγά μην ασχοληθώ για 50 ευρώ. Αυτό που θέλω είναι εκεί που θα έχει κόσμο να συνδεθούν με την δικιά μου συσκευή.
Nabuko Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 2 ώρες πριν, Sandslash είπε Δηλωση απωλειας στη ΓΑΔΑ Η ΓΑΔΑ δεν είναι Τ.Α. Δήλωση απώλειας γίνεται στο Τ.Α. της περιοχής σου ή ακόμα καλύτερα σε αυτό της περιοχής που τα έχασες (εφόσον γνωρίζεις που). 4 λεπτά πριν, nikopoup είπε Σιγά μην ασχοληθώ για 50 ευρώ. Αυτό που θέλω είναι εκεί που θα έχει κόσμο να συνδεθούν με την δικιά μου συσκευή. Αυτά που γράφεις είναι αντιφατικά. 1 1
nikopoup Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 24 λεπτά πριν, Nabuko είπε Η ΓΑΔΑ δεν είναι Τ.Α. Δήλωση απώλειας γίνεται στο Τ.Α. της περιοχής σου ή ακόμα καλύτερα σε αυτό της περιοχής που τα έχασες (εφόσον γνωρίζεις που). Αυτά που γράφεις είναι αντιφατικά. Θέλω να πω ότι δεν θα πάω θα πάω στο Τ.Α για 50 ευρώ. Θέλω να τον ξεφτιλισω στον κόσμο. Η ερώτηση μου ήταν πολύ απλή. Αν έχουν γίνει reset θα συνδεθούν στο ipad ή όχι?
giannis_ps_21 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Αν εχουν γινει reset οχι δεν θα συνδεθούν στο ταμπλετ ακόμα και αν τα ειχες συνδέσει το προηγούμενο λεπτό. Μεσω iCloud μπορεις να συνδεθείς στο find my device ακομα κ αν δεν εχεις iPhone. Επισης αν εχεις το κουτί, βγαλε μια φωτογραφία τον σειριακό αριθμο και μετα προσπαθησε να τσεκαρεις τον αριθμο απο αυτα που υποπτευεσαι οτι ειναι τα δικά σου. 1
nikopoup Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 @giannis_ps_21 Ευχαριστώ πολύ Ας κλειδώσει 1
Τέρης Α. Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Τι να κλειδώσει, βρέθηκαν; Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2022 από Τέρης Α. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα