magictoboggan Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, το πρόγραμμα της xiaomi στα windows δεν αναγνωρίζει την συσκευή για να την κάνει unlock. Έχω κατεβάσει όσα adb drivers έχω βρεί από το internet έχω αλλάξει στο κινητό 2 - 3 λογαριασμούς xiaomi αλλά και πάλι τα ίδια. Κάνω add account and device αλλά μετά όταν κάνω sign in στο πρόγραμμα στο PC δεν αναγνωρίζει το κινητό. Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα; Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2022 από magictoboggan
GATE123 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Για ξεκλείδωμα πρέπει πρώτα να κάνεις αίτηση. Τα υπόλοιπα μπορείς να τα βρεις από εδώ https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/31985-Ξεκλείδωμα-του-Bootloader-Νέα-Μέθοδος-Ενημέρωση-28-05-2019/
afentiko Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Ενεργοποίησε πρώτα το usb debugging στο κινητό. Αν δεν ξέρεις πώς, google it
magictoboggan Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 10 ώρες πριν, GATE123 είπε Για ξεκλείδωμα πρέπει πρώτα να κάνεις αίτηση. Τα υπόλοιπα μπορείς να τα βρεις από εδώ https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/31985-Ξεκλείδωμα-του-Bootloader-Νέα-Μέθοδος-Ενημέρωση-28-05-2019/ Για να κάνεις αίτηση πρέπει να σου αναγνωρίσει το κινητικό στην εφαρμογή. Εμένα δεν το εντοπίζει. 7 ώρες πριν, afentiko είπε Ενεργοποίησε πρώτα το usb debugging στο κινητό. Αν δεν ξέρεις πώς, google it Το έχω ενεργοποιήσει.
GATE123 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 30 λεπτά πριν, magictoboggan είπε Για να κάνεις αίτηση πρέπει να σου αναγνωρίσει το κινητικό στην εφαρμογή. Εμένα δεν το εντοπίζει. Το έχω ενεργοποιήσει. Τότε θα πας εκεί στα παιδιά στην κοινότητα και θα τους ρωτήσεις. Αυτοί θα σου πουν σίγουρα.
magictoboggan Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, GATE123 είπε Τότε θα πας εκεί στα παιδιά στην κοινότητα και θα τους ρωτήσεις. Αυτοί θα σου πουν σίγουρα. Δεν ήξερα ότι υπήρχε ελληνικό xiaomi forum, ευχαριστώ για το λινκ.
GATE123 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 2 ώρες πριν, magictoboggan είπε Δεν ήξερα ότι υπήρχε ελληνικό xiaomi forum, ευχαριστώ για το λινκ. Χρόνια τώρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα