ninjanody Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 16 ώρες πριν, Neural_handshake είπε αυτα που αφαιρεσαν απο τα 10 δλδ nice Κλασική Microsoft Το μόνο σίγουρο είναι ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των χρηστών θέλει να έχει την τελευταία έκδοση αλλά να είναι όπως η προηγούμενη. Δεν θέλουν αλλαγές. 12 ώρες πριν, AtiX είπε Αναρωτιέμαι πότε θα παραδεχθούν ότι τα 11 ουσιαστικά δεν ήταν έτοιμα για κυκλοφορία? Χμμμ. Ποτέ. Η ίδια ιστορία με τα Windows Millenium & Vista. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftis95 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Folder tabs απο τα 12 και μετά; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mordred Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, Neural_handshake είπε αυτα που αφαιρεσαν απο τα 10 δλδ nice Δε νομίζω. Απότι κατάλαβα απλά θα μπορείς να βάζεις τα apps σε folders στο start και οχι να τα χωρίζεις σε κατηγορίες όπως πολύ όμορφα και άνετα έκανες στα 10. Και απότι κατάλαβα, στη taskbar, πάλι δε θα εχεις την επιλογή να εμφανίζονται τα labels στις εφαρμογές (θα είναι πάλι όλα εικονίδια) και να μη τα groupαρει παντα. Οπότε pass not interested Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2022 από mordred 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blueakamah Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Σιγά τα λάχανα, τωρα μένει να κυκλοφορήσουν και νεο θέμα για το Notepad και την πασιέντζα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ier506 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Αυτο το drag and drop ρε παιδια να το φτιαξουν να ηρεμησουμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panathatube Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Μπορείς να μικρύνεις και να μεγαλώσεις το start menu κατά βούληση; Όχι. Μπορείς να καρφιτσώσεις widgets στο start menu όπως έκανες με (τα καλύτερα) live tiles ή στο desktop; Όχι πάντοτε είναι ένα κλικ μακριά κάθε άλλο παρά glancable information. Μπορείς να σταματήσεις να εμφανίζονται τα γελοία αντιαισθητικά έγγραφα που ούτε θυμόσουν την ύπαρξη τους; Όχι. Συμπερασματικά μια χαρά θα είμαι με τα δεκάρια για καιρό ακόμα. Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2022 από panathatube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mountainwarrior Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Ελπιζω να είναι σαν τα 10αρια διχως επιπλεον bugs γιατι δε βλεπω προκοπη, τα 10αρια θα παψουν να αναβαθμνιζονται σε καποια φαση ..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ethnik471 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Εγώ πάντως με τα win 10 δεν είχα κανένα θέμα αλλά ήταν ότι πιο άσχημο και δυσλειτουργικό είχα δει σε windows μετα τα 8 και έτσι έβαλα τα 11 τα οποία είναι πανέμορφα και πιο εύχρηστα και το pc πάει μπάλα. Σταθερότατο και σφαιράτο. Σίγουρα καλό θα ήταν να προστεθούν κάποια features αλλα το λογισμικό που έτσι κι αλλιώς έχει ίδιο πυρήνα με τα win 10 είναι άριστο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mountainwarrior Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Αρκεί να πέσουν τα specs γιατι βλεπω να ξεκιναμε ολοι με πιτα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sasakis12 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1) StartAllBack 3.2.2 (ΕΔΩ κ όχι μόνο...) 2) Καπάκι μετά και το επίσης εξαιρετικό Stardock Fences 4.0.0.3 ( Και ΕΔΩ !! ) Κ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ έρχονται στα ίσα τους , κ σταματάει η γκρίνια...!! Τα έχω βάλει και τα 2 , μηδαμινή δέσμευση πόρων συστήματος , ΑΡΙΣΤΗ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΠΟΙΗΣΗ για να τα φέρει ο καθένας στα γούστα του , κ άρχισα επιτέλους να χαίρομαι (κάπως) τα 11 ...!! Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2022 από sasakis12 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosjc Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 9 ώρες πριν, sasakis12 είπε 1) StartAllBack 3.2.2 (ΕΔΩ κ όχι μόνο...) 2) Καπάκι μετά και το επίσης εξαιρετικό Stardock Fences 4.0.0.3 ( Και ΕΔΩ !! ) Κ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ έρχονται στα ίσα τους , κ σταματάει η γκρίνια...!! Τα έχω βάλει και τα 2 , μηδαμινή δέσμευση πόρων συστήματος , ΑΡΙΣΤΗ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΠΟΙΗΣΗ για να τα φέρει ο καθένας στα γούστα του , κ άρχισα επιτέλους να χαίρομαι (κάπως) τα 11 ...!! Να συμπληρώσω ότι και για την διαχείρηση των αρχείων αντικαθιστας πλήρως τον explorer με το directory opus και πλέον από τα windows το μόνο που θέλω είναι να είναι σταθερά και γρήγορα, τίποτα άλλο! Τα άλλα τα ορίζω και τα παραμετροποιώ μόνος μου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mordred Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 11 ώρες πριν, sasakis12 είπε 1) StartAllBack 3.2.2 (ΕΔΩ κ όχι μόνο...) 2) Καπάκι μετά και το επίσης εξαιρετικό Stardock Fences 4.0.0.3 ( Και ΕΔΩ !! ) Κ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ έρχονται στα ίσα τους , κ σταματάει η γκρίνια...!! Τα έχω βάλει και τα 2 , μηδαμινή δέσμευση πόρων συστήματος , ΑΡΙΣΤΗ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΠΟΙΗΣΗ για να τα φέρει ο καθένας στα γούστα του , κ άρχισα επιτέλους να χαίρομαι (κάπως) τα 11 ...!! Πολύ καλό οφείλω να ομολογήσω αλλά να βάζεις τώρα προγραμματα επειδή οι άλλοι έχουν καπνίσει από μπαζούκα; ΥΓ θα ήθελα να μπορείς να έχεις start menu οπως win10 στο startallback Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosjc Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 21 λεπτά πριν, mordred είπε Πολύ καλό οφείλω να ομολογήσω αλλά να βάζεις τώρα προγραμματα επειδή οι άλλοι έχουν καπνίσει από μπαζούκα; ΥΓ θα ήθελα να μπορείς να έχεις start menu οπως win10 στο startallback Υπάρχει και το Stardock Start 11 που έχει πολλές παραμετροποιήσεις. Καλώς ή κακώς τα διάφορα προγράμματα είναι απαραίτητα για να δουλεύεις στο pc, ε 2-3 ακόμα που κάνουν πολύ περισσότερα από τα "μαμα" τι πειράζει! Το περίεργο είναι ότι έχει βγει πχ η stardock και έχει κάνει πλήρως παραμετροποιήσιμο το start menu, και η ms εδώ και τόσα χρόνια δεν μπορεί να κάνει ούτε τα βασικά! Εκτός αν είναι δικιά της η stardock και σου λέει πλήρωνε για να τα πάρεις! Τί να πω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mordred Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, nikosjc είπε Υπάρχει και το Stardock Start 11 που έχει πολλές παραμετροποιήσεις. Καλώς ή κακώς τα διάφορα προγράμματα είναι απαραίτητα για να δουλεύεις στο pc, ε 2-3 ακόμα που κάνουν πολύ περισσότερα από τα "μαμα" τι πειράζει! Το περίεργο είναι ότι έχει βγει πχ η stardock και έχει κάνει πλήρως παραμετροποιήσιμο το start menu, και η ms εδώ και τόσα χρόνια δεν μπορεί να κάνει ούτε τα βασικά! Εκτός αν είναι δικιά της η stardock και σου λέει πλήρωνε για να τα πάρεις! Τί να πω! Να σου πω κατι δε με πειράζει κάτι να είναι απλό αρκεί να είναι λειτουργικό. Εδώ μιλάμε όμως για πολλά βήματα πίσω. Αλλά δεν καταλαβαίνεις ότι "δε θέλουμε να σας δίνουμε επιλογές, θέλουμε να γίνουμε ios" τι παραμετροποιήσιμο λες; Να μου πεις όμως 6 ευρώ κάνει το start11 δε το λες και ακριβό αλλά δεν σου έχει επιλογή για labels στη taskbar ουτε να μη γκρουπάρει τις εφαρμογες. Το startallback πιο καλό μου φαίνεται απλά δεν έχει win10 style στο start Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2022 από mordred Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosjc Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 56 λεπτά πριν, mordred είπε Να σου πω κατι δε με πειράζει κάτι να είναι απλό αρκεί να είναι λειτουργικό. Εδώ μιλάμε όμως για πολλά βήματα πίσω. Αλλά δεν καταλαβαίνεις ότι "δε θέλουμε να σας δίνουμε επιλογές, θέλουμε να γίνουμε ios" τι παραμετροποιήσιμο λες; Να μου πεις όμως 6 ευρώ κάνει το start11 δε το λες και ακριβό αλλά δεν σου έχει επιλογή για labels στη taskbar ουτε να μη γκρουπάρει τις εφαρμογες. Το startallback πιο καλό μου φαίνεται απλά δεν έχει win10 style στο start Εγώ προσωπικά να σου πω την αλήθεια δεν χρησιμοποιώ το start εδώ και χρόνια! Το θεωρώ πολύ δύσχρηστο και γενικά παντελώς άχρηστο! Χρησιμοποιώ το φακουδάκι του search διπλα του, που πραγματικά είναι πολύ καλό, γρήγορο και άμεσο. Τα καθημερινά προγράμματα καρφιτσωμένα στη γραμμή εργασιών και τα έχω όλα άμεσα μπροστά μου. Ο μόνος λόγος να πατήσω το start είναι για τον τερματισμό του pc. Άντε και για να μπω στις ρυθμίσεις. Τίποτα άλλο! Δεν ξέρω σε τι πράγμα μπορεί να χρησιμεύει σε κάποιον και να θέλει να το αλλάει ή να έχει κάποια συγκεκριμένη μορφή. Απλά σε όσους το θέλουν συνήθως τους προτείνω το start10 ή 11. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα