Προς το περιεχόμενο

Φάκελοι εφαρμογών στο Start menu, υποστήριξη drag n drop στη taskbar και άλλα χαρακτηριστικά έρχονται στα Windows 11

nchatz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αυτο το recommended τι χρειαζεται δεν καταλαβαινω. Προσπαθουν να περασουν καποιο μηνυμα οι devs που δεν καταλαβαινω? Γιατι το ειχα σβησει να δινει περιεχομενο αλλα ο χωρος εμενε εκει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 ώρες πριν, leonidas_fs είπε

Ότι και να κάνουν, εάν δεν μας δώσει την δυνατότητα να το βάλουμε και σε συστήματα που δεν τα υποστηρίζουν, δεν θα έχουν την επιτυχία των 10. 

Εχω τα 11 στο laptop μου και δεν τα παίρνει η σταθερός με i7, 16GB RAM και 512SSD ο οποίος πραγματικά δεν έχει κωλωσει ποτέ πουθενά!  ΑΣΤΕΙΟ!

Γιατί δεν τα παίρνει; Η λίστα της MS με τους supported intel δεν ισχύει; 

Μετα τα 7 τραγωδια....... τα ειχα σαν 2ο λειτουργικο για παιχνιδια στο πσ απο τα 7 και μετα το λειτουργικο εγινε καθαρα 1 και δεν ειναι σιγουρα windows.

2 ώρες πριν, snakething είπε

Εγω παντως μετα απο 1 μηνα χρησης επεστρεψα στα 10, τα 11 κανανε το λαπτοπ μου πιο αργο και γενικα εχουν θεματακια μικρα ακομα τα οποια δεν με πειραξαν τοσο πολυ οσο η αποδοση που ηταν προβληματικη.

Ναι και εμένα πως μπορώ να γυρίσω στα 10; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπράβο Microsoft, χαρακτηριστικά που υπάρχουν από τα Windows 95, τι πρωτοπορία να τα αφαιρέσετε από τα 11 και να τα ξαναβάλετε

Ακόμα ψάχνουμε το λόγο που βγήκαν τα 11 και τι προσφέρουν σε σχέση με τα 10, πέρα από το πανηλίθιο νέο UI και τα προβλήματα που έφεραν σε πολλούς

2 hours ago, johnfocus said:

windows 11 = windows vista  , η ιστορία επαναλαμβάνεται...

Καμία σχέση, τα Vista είναι εκ βάθρων αλλαγή και εσωτερικά και εξωτερικά σε σχέση με τα XP και όλα τα Windows μετά από αυτά σε αυτά βασίζονται

Επεξ/σία από Hacker?pcs
  • Like 3
  • Thanks 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 minutes ago, AtiX said:

Αναρωτιέμαι πότε θα παραδεχθούν ότι τα 11 ουσιαστικά δεν ήταν έτοιμα για κυκλοφορία?

Δεν θα είναι ποτέ έτοιμα γιατί είναι εξ αρχής λάθος η ύπαρξη τους, αλλαγή UI χωρίς καμία βελτίωση δεν έχει λόγο ύπαρξης και αποτελεί το μεγαλύτερο fail εδώ και δεκαετίες των Windows, πολύ μεγαλύτερο από τα 8

Επεξ/σία από Hacker?pcs
  • Like 5

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, leonidas_fs είπε

Ότι και να κάνουν, εάν δεν μας δώσει την δυνατότητα να το βάλουμε και σε συστήματα που δεν τα υποστηρίζουν, δεν θα έχουν την επιτυχία των 10. 

Εχω τα 11 στο laptop μου και δεν τα παίρνει η σταθερός με i7, 16GB RAM και 512SSD ο οποίος πραγματικά δεν έχει κωλωσει ποτέ πουθενά!  ΑΣΤΕΙΟ!

Σε ΟΛΑ (περίπου) τα μηχανήματα "συμβατά" και "μη συμβατά" μπορούν να μπουν τα 11 με απλό σχετικά τρόπο (η ίδια η ms το επιτρέπει). Εδώ πως. Και με updates αν και Ισως στο μέλλον να έχει θέμα με updates που βέβαια όλα δείχνουν ότι ΜΑΛΛΟΝ θα συμβεί τελικά το αντίθετο δλδ θα τα δώσουν επίσημα σε όλα τα μηχανήματα χωρίς τα παραπάνω τρικ. 

Επεξ/σία από keysmith

1 ώρα πριν, Hacker?pcs είπε

Μπράβο Microsoft, χαρακτηριστικά που υπάρχουν από τα Windows 95, τι πρωτοπορία να τα αφαιρέσετε από τα 11 και να τα ξαναβάλετε

Ακόμα ψάχνουμε το λόγο που βγήκαν τα 11 και τι προσφέρουν σε σχέση με τα 10, πέρα από το πανηλίθιο νέο UI και τα προβλήματα που έφεραν σε πολλούς

Καμία σχέση, τα Vista είναι εκ βάθρων αλλαγή και εσωτερικά και εξωτερικά σε σχέση με τα XP και όλα τα Windows μετά από αυτά σε αυτά βασίζονται

Λάθος κατάλαβες φίλε μου,δεν αναφέρομαι στην εσωτερική-εξωτερική αλλαγή αλλά στην αποτυχία των vista ,που όταν κυκλοφόρησαν ήταν τόσο βαριά όσο είναι και τα windows 11για τα οποία μιλάμε σήμερα . Θυμάμαι  που παρακινούσαν τον κόσμο να τα βάλει αντί των XP , ενώ αυτός που τα είχε δοκιμάσει καταλάβαινε ότι το pc γονάτιζε

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το μενου του 10 πολυ καλητερο ηταν.

Παρατήρησα ένα πρόβλημα:

Χρησιμοποιώ 5 γλώσσες στο πληκτρολόγιο. Οταν κάνω αλλαγή δεν πάει στην επόμενη αλλά στην μεθεπόμενη και στη συνέχεια αλλάζει κανονικά. 

Επεξ/σία από Euxin

Στην επόμενη έκδοση θα βγάλει μία κενή επιφάνεια εργασίας, όπου δε θα μπορείς να κάνεις τίποτα και στις επόμενες "αναβαθμίσεις" σταδιακά θα προσθέτει τις βασικές λειτουργίες.

• Like 2

13 ώρες πριν, leonidas_fs είπε

Μια από τα ίδια φίλε. Το μόνο "πρόβλημα"; Ότι είναι ο επεξεργαστής μου παλιότερης γενιάς! Boomer o i7!!!

Νέα πράγματα μας φέρνει το επόμενο update στα Windows 11 για έρθουν πιο κοντά στα Windows 10!Δεν είναι αναβάθμιση,είναι η διόρθωση της μα....ς σας.

Ειλικρινά η μέρα της μαρμότας με αυτήν την εταιρία.Τα τελευταία 20 χρόνια που μπορώ να θυμηθώ τις μεταβάσεις από 98-Μil-XP και πάει λέγοντας πρέπει να περάσουν 1-2 χρόνια στη νέα έκδοση για να βάλει πίσω τις λειτουργίες της προηγούμενης έκδοσης και μετά τα 3-4 χρόνια να έχει ένα σωστά δομημένο λειτουργικό.

9 ώρες πριν, johnfocus είπε

Λάθος κατάλαβες φίλε μου,δεν αναφέρομαι στην εσωτερική-εξωτερική αλλαγή αλλά στην αποτυχία των vista ,που όταν κυκλοφόρησαν ήταν τόσο βαριά όσο είναι και τα windows 11για τα οποία μιλάμε σήμερα . Θυμάμαι  που παρακινούσαν τον κόσμο να τα βάλει αντί των XP , ενώ αυτός που τα είχε δοκιμάσει καταλάβαινε ότι το pc γονάτιζε

Τα Vista είναι όντως η βάση των 7-8-10-11 και ήταν μεγάλη καινοτομία στο χώρο από πολλές απόψεις.Ηταν αναγκαίο κακό η κυκλοφορία τους ώστε να έρθουν τα 7 και να τρέχουν σωστά στο μεγαλύτερο ποσοστό των υπολογιστών.Το πρόβλημα είναι το πώς τα προώθησε η Microsoft όπως σωστά λες,έπρεπε να επικεντρωθεί στα high end Μηχανήματα της εποχής και να το επικοινωνήσει.Αυτό πήγε να κάνει τώρα με τα Windows 11 αλλά το παράκανε γιατί και η εποχή είναι λάθος λόγω του κόστους που έχει εκτοξευθεί στους υπολογιστές.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...