ParafronGR Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Από προχθές πετάγεται το συγκεκριμένο μήνυμα σε laptop HP αγορασμένο κανονικά από μεγάλο κατάστημα ηλεκτρονικών. Έχει πάνω κουμπωμένα Windows 10 Pro, έλεγξα την κατάσταση ενεργοποίησης μέσω CMD και μου βγάζει "Windows Professional - η άδεια θα λήξει στις 20/3/2022". Επειδή το συγκεκριμένο μήνυμα το πετούσε κάθε 5 δεύτερα καθιστώντας τον υπολογιστή αχρηστο, βρήκα το key του υπολογιστή που έχω στη δουλειά (HP) μέσω cmd, και ενεργοποίηθηκε κανονικά στο δικό μου και τώρα γράφει "Windows Professional - ενεργοποιηθηκαν εφ'άπαξ". Το θέμα είναι 1) γιατί εμφανίστηκε το μήνυμα εξαρχής στον υπολογιστή και 2) θα έχω πρόβλημα στον εργασιακό? Ο εργασιακός έχει αναβαθμιστεί σε Windows 11 Pro κι από το πρωί που τον δουλεύω δεν έχει πετάξει κανένα μήνυμα και στις Ρυθμίσεις γράφει "έχει ενεργοποιηθεί με ψηφιακή άδεια συνδεδεμενη στο λογαριασμό MSFT".. ps. ο "εργασιακός" είναι ο σταθερός που αγόρασα refurbished από εδώ μέσα κι έχει κλειδί μαμά από την HP (Windows 8.1 Pro) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RTW4ever Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 15 ώρες πριν, ParafronGR είπε Από προχθές πετάγεται το συγκεκριμένο μήνυμα σε laptop HP αγορασμένο κανονικά από μεγάλο κατάστημα ηλεκτρονικών. Έχει πάνω κουμπωμένα Windows 10 Pro, έλεγξα την κατάσταση ενεργοποίησης μέσω CMD και μου βγάζει "Windows Professional - η άδεια θα λήξει στις 20/3/2022". Επειδή το συγκεκριμένο μήνυμα το πετούσε κάθε 5 δεύτερα καθιστώντας τον υπολογιστή αχρηστο, βρήκα το key του υπολογιστή που έχω στη δουλειά (HP) μέσω cmd, και ενεργοποίηθηκε κανονικά στο δικό μου και τώρα γράφει "Windows Professional - ενεργοποιηθηκαν εφ'άπαξ". Το θέμα είναι 1) γιατί εμφανίστηκε το μήνυμα εξαρχής στον υπολογιστή και 2) θα έχω πρόβλημα στον εργασιακό? Ο εργασιακός έχει αναβαθμιστεί σε Windows 11 Pro κι από το πρωί που τον δουλεύω δεν έχει πετάξει κανένα μήνυμα και στις Ρυθμίσεις γράφει "έχει ενεργοποιηθεί με ψηφιακή άδεια συνδεδεμενη στο λογαριασμό MSFT".. ps. ο "εργασιακός" είναι ο σταθερός που αγόρασα refurbished από εδώ μέσα κι έχει κλειδί μαμά από την HP (Windows 8.1 Pro) Μήπως απλά στο λαπτοπ είσαι με παλιά έκδοση Win10 και δεν έχεις κάνει ποτέ αναβάθμιση; Αν ναι, η λύση είναι η αναβάθμιση και όχι αυτό που έκανες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sstratos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Δεν είχαν περαστεί updates και είχε μείνει στην "αρχική" έκδοση Κανονικά δεν έχουν ημερ/νια λήξης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Geo Kouk Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Πριν 4 χρόνια είχα πάρει λάπτοπ hp από γνωστή αλυσίδα, αναφερόμενοι ότι το λάπτοπ φέρει windows 10 pro. Μετά από 3 χρόνια μου βγάζει watermark ότι τα windows δεν είναι ενημερωμένα..λέω κάτι θα πήγε στραβά με κάποια αναβάθμιση, μετά από ένα μήνα δεν άλλαξε κάτι και αποφασίζω να το ψάξω. Μέσω cmd παίρνω το κλειδί των windows. Προσπαθώ να κάνω format για να τα ξαναπεράσω αλλά το laptop δεν bootάρει με τίποτα μέσω του usb stick. Ούτε με το Rufus ούτε με το creation tool των windows. Ενώ το boot order είναι κανονικά να bootάρει πρώτα από το usb.. Μιλάω με την Microsoft και διαπιστώνουμε ότι το laptop, αφού τους τους έδωσα serial number και τα σχετικά, έχει μέσα windows 10 home και για κλειδί είναι δηλωμένο άλλο από αυτό που βρήκα εγώ. Τους δίνω αυτό που βρήκα και βλέπουν ότι αυτό το κλειδί που είχα είναι για windows 10 pro. Άρα Μιλά με για laptop που έχει windows 10 home με περασμένο κλειδί windows 10 pro. Εξού και το watermark ενεργοποίησης.... Εδώ και ένα χρόνο επειδή δεν μπορούσα να το κάνω να bootάρει το χω με kms και όλα καλά. Κάποια στιγμή θα αλλάξω δίσκο (nvme sata3) οπότε θέλω να δω αν θα το καταφέρω να bootάρει το usb όταν δεν θα χει καν δίσκο. Αλλά τι κομπίνες κάνουν οι μεγάλες αλυσίδες δεν μπορώ να καταλάβω!!! Το laptop δεν ήταν refurbished!! Ήταν με εργοστασιακή συσκευασία και τις αντίστοιχες ταινίες ασφαλείας κλπ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα