gorge18 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Ελπιζω μην ειμαι σε λαθος θεμα αλλα δεν μπορουσα να βρω το κατάλληλο. Η ιστορια εχει ως εξης Τον Γεναρη του 21 κανω μια αγορα εξαρτήματος για την δουλεια μου με τιμολόγιο (οχι λαπτοπ, κινητο για απαλλαγή φπα κλπ). Το προιον ηρθε με τα παραστατικά του ολα καλα. Πριν λιγες μερες μου λεει ο λογιστής μου για ποιο λογο δεν του εχω φέρει το πιστωτικό τιμολογιο που ειχε κοψει το καταστημα για την συγκεκριμένη αγορα και εγω απορημένος να του λεω δεν γίνετε να υπαρχει πιστωτικό απο την στιγμη που το προιον το εχω. Μίλησα με τον Κωτσοβολο και μου ειπαν οντως εχει βγει πιστωτικό για το προιον το οποιο θα μου το έστελναν σε 2 λεπτα (οσο το είδατε εσεις αλλο τοσο το ειδα και εγω) και θα ερευνήσουν λεει την υπόθεση και θα μου πουν. Μου φαίνεται λιγο περίεργη η ολη φαση και θελω να δω αν καποιος ειχε κατι παρόμοιο. Οπως επισης αν ξερει κανεις τι θα μπορουσα να κανω; (Εκτός απο το να τους ζητησω τα χρηματα του πιστωτικου )
lyda94 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Πιστωτικό για ποιο λόγο? Το κινητό το έχεις στην κατοχή σου εσύ, έτσι δεν είναι? Το τιμολόγιο πώλησης επίσης εσύ το έχεις. Πιστωτικό για την απαλλαγή ΦΠΑ? Το αρχικό τιμολόγιο είχε ΦΠΑ? Γιατί, αφού ήταν με απαλλαγή? Σε εμάς, αν θέλουμε κάποιο είδος με απαλλαγή, απλά κόβουν τιμολόγιο χωρίς ΦΠΑ και τελειώνει εκεί το θέμα.
gorge18 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Δεν ηταν κινητο. Μια συσκευη ηταν. Το τιμολογιο πώλησης το εχω. Πιστωτικο εκοψαν στο συνολο του ποσου και δεν ηρθε ποτε στα χερια μου. Ο λογιστης μου και αργοτερα ο Κωτσοβολος μου ειπαν οτι υπαρχει το πιστωτικο. Και την συσκευη εχω κανονικα... Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2022 από gorge18
lyda94 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Κάτι χάνω... Πήρες ένα σεσουάρ πχ που έκανε 100 ευρώ + ΦΠΑ. Το παραστατικό τι τελικό ποσό είχε? 100 ή 124? Κανονικά αν ήταν με απαλλαγή θα έπρεπε να λέει 100 ευρώ και λήγει το θέμα. Αν λέει 124 ευρώ, θες πιστωτικό για τα 24 ευρώ που είναι η απαλλαγή. Πρέπει να τους πιέσεις να στο στείλουν. Θα πάρεις πολλά τηλ ναι, αλλά το χρειάζεσαι.
gorge18 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Κατι δεν καταλαβαινεις. Το γραφω απο το πρωτο post ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΛΑΓΗ. Το προϊόν εκανε 375 και το πιστωτικο ειναι 375 σαν να εγινε ακύρωση. Απλα πραγματα.
panagiotis54 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 εσυ δεν εξηγεις καλα οχι εμεις δεν καταλαβαινουμε...για ποιον λογο να βγει πιστωτικο αφου και το εξαρτημα το εχεις και το προιον δεν ειναι κινητο/λαπτοπ κτλ?
NikosKallithea Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Μάλλον αυτος στο λογιστήριο του κωτσου πήγε κατευθείαν για δουλεια μετα απο κανένα ξενύχτι, και έκοβε οτι του κατέβαινε
Ukforthemoment Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Αφου βλέπει ο λογιστής το πιστωτικό ας ελέγξει αν υπάρχει και αλλο τιμολόγιο με το ίδιο ποσο που το πίστωσαν με το εν λόγω πιστωτικό. Αλήθεια πως βλ́επει ο λογιαστής σου το πιστωτικό;Είναι online πλέον αυτά;Απεχω κάμποσα χρόνια απο το σπορ......
leonidas_fs Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 13 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Αφου βλέπει ο λογιστής το πιστωτικό ας ελέγξει αν υπάρχει και αλλο τιμολόγιο με το ίδιο ποσο που το πίστωσαν με το εν λόγω πιστωτικό. Αλήθεια πως βλ́επει ο λογιαστής σου το πιστωτικό;Είναι online πλέον αυτά;Απεχω κάμποσα χρόνια απο το σπορ...... Ναι μέσω MyData ανεβαίνουν όλα online! 1
GREGORYMO Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, gorge18 είπε Κατι δεν καταλαβαινεις. Το γραφω απο το πρωτο post ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΛΑΓΗ. Το προϊόν εκανε 375 και το πιστωτικο ειναι 375 σαν να εγινε ακύρωση. Απλα πραγματα. Δηλαδή, πήρες το προϊόν δωρεάν !!! 1
Ukforthemoment Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Δηλαδή, πήρες το προϊόν δωρεάν !!! Που γράφει ότι δεν πληρωσε ή ότι του επέστρεψαν τα χρήματα;
gorge18 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, panagiotis54 είπε εσυ δεν εξηγεις καλα οχι εμεις δεν καταλαβαινουμε...για ποιον λογο να βγει πιστωτικο αφου και το εξαρτημα το εχεις και το προιον δεν ειναι κινητο/λαπτοπ κτλ? Αν ηξερα δεν υπηρχε λογος να ανοιξω θεμα. Απο κωτσο δεν ειπαν οτι ξανα χρεώθηκε. Μονο οτι βγήκε πιστωτικό σαν ακυρωση. Οποτε και εγω λογικα πρεπει να τους παρω και να πω οτι δεν μου εχουν πιστωθεί ακομα τα χρηματα της ακυρωσης. Τοτε εντελος τυχαια θα βρεθουν ολα! Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2022 από gorge18 1
GREGORYMO Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 18 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Που γράφει ότι δεν πληρωσε ή ότι του επέστρεψαν τα χρήματα; ΘΑ τα επιστρέψουν.
lyda94 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Εγώ δεν έχω καταλάβει τι έχει γίνει ακόμα πάντως 😂 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα