Zer0_ Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, είμαι πρωτοετής φοιτητής σε σχολή ΗΜΜΥ (Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών), πέρασα σε άλλη πόλη από αυτή που μένω, όμως από την αρχή δεν μπορούσα να μείνω και να κάνω τις σπουδές μου εκεί πέρα. Με μόνη λύση να περιμένω αναγκαστικά για την μετεγγραφή στην σχολή της πόλης μου. Έτσι, έκανα εγγραφή σε όλα τα μαθήματα και τα μαθήματα με τα εργαστήρια ( Προγραμματισμός , Ψηφιακή Σχεδίαση ),στην σχολή της πόλης που πέρασα, και παράλληλα παρακολουθούσα τις διαλέξεις στην σχολή της πόλης μου εκτός των μαθημάτων που έχουν και τα εργαστήρια. Εν τέλει πήρα την μετεγγραφή και η ερώτηση μου είναι η εξής: Τι ισχύει για μένα τώρα? Υποθέτω ότι έχω μείνει από απουσίες στα εργαστήρια. Άρα τι κάνω τώρα? Αναγκαστικά πρέπει να τα κάνω του χρόνου (ή σε κάποιο άλλο έτος των σπουδών)? Να εγγραφθώ στα μαθήματα "συνέχεια" ,των μαθημάτων με τα εργαστήρια, στο Β εξάμηνο? Αξίζει τον μπελά ή όχι? Ή μάλλον καλυτέρα, θα μπορώ να κάνω εγγραφή αφού έχω κοπεί από απουσίες? Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2022 από Zer0_
Dark_panel Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Δεν υπαρχει καλυτερος αρμοδιος να απαντησει τετοιες ερωτησεις απ τη Γραμματεια του τμηματος που περασες. Ο,τι και να σου πουμε εμεις εδω, δε θα εχει καμια απολυτως σημασια αν στη σχολη που πηγες δεν τα εφαρμοζουν. 2
Theo1903 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Κλασσική πατάτα με τις μεταγραφές....βγαίνουν στο 2ο εξάμηνο του έτους και συγκεκριμένα αφού έχουν περάσει και κανα 2 μήνες οπότε έχεις χάσει ήδη εργασίες και εργαστήρια. Αρχικά σίγουρα πρέπει να επικοινωνήσεις με την γραμματεία αλλα επειδή το εργάκι το έχω δεί αρκετές φορές μέσω φίλων, αν δεν δωθεί λύση, καλύτερη λύση είναι να το πιάσεις απο το 1ο έτους του χρόνου, γιατι αλλιώς θα γίνει μπάχαλο στο κεφάλι σου και το να κουβαλάς (πολλά) μαθήματα του 1ου έτους στο 2ο, θα σε ζορίσει αρκετά. 1
Zer0_ Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 17 ώρες πριν, Dark_panel είπε Δεν υπαρχει καλυτερος αρμοδιος να απαντησει τετοιες ερωτησεις απ τη Γραμματεια του τμηματος που περασες. Ο,τι και να σου πουμε εμεις εδω, δε θα εχει καμια απολυτως σημασια αν στη σχολη που πηγες δεν τα εφαρμοζουν. Έχεις δίκιο. Αυτό θα κάνω... Ευχαριστώ! 20 λεπτά πριν, Theo1903 είπε Κλασσική πατάτα με τις μεταγραφές....βγαίνουν στο 2ο εξάμηνο του έτους και συγκεκριμένα αφού έχουν περάσει και κανα 2 μήνες οπότε έχεις χάσει ήδη εργασίες και εργαστήρια. Αρχικά σίγουρα πρέπει να επικοινωνήσεις με την γραμματεία αλλα επειδή το εργάκι το έχω δεί αρκετές φορές μέσω φίλων, αν δεν δωθεί λύση, καλύτερη λύση είναι να το πιάσεις απο το 1ο έτους του χρόνου, γιατι αλλιώς θα γίνει μπάχαλο στο κεφάλι σου και το να κουβαλάς (πολλά) μαθήματα του 1ου έτους στο 2ο, θα σε ζορίσει αρκετά. Ακριβώς! Ενώ θα μπορούσε να γινοταν αυτή η διαδικασία τον Οκτώβρη και να ξεμπερδέψεις, το κάνουν προς το τελος του εξαμήνου. Τί περίμενες βασικά..... Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα