tasos_87 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 καλησπέρα!είμαι ήδη σε συμβόλαιο με την nova vdsl 50 με απεριόριστα σταθερά και 360 λεπτά προς κινητά και σήμερα λήγει το συμβόλαιο μου!μίλησα με Vodafone και για το ίδιο πακέτο μου το δίνει στα 21,35 ευρώ. Ο προβληματισμός μου είναι αν αξίζει να πάω από nova σε Vodafone, μήπως δλδ έχω θέματα με το ίντερνετ και ο άλλος προβληματισμός μου είναι ότι στο συμβόλαιο που μου έστειλε η Vodafone γράφει στα 26.51 ευρώ, αλλά στις διευκρινίσεις στο email που μου ήρθε γράφει η τελική τιμή σας είναι 21,35 ευρώ με ebill +10%. Θα έχω θέμα αν υπογράψω; 58 λεπτά πριν, tasos_87 είπε καλησπέρα!είμαι ήδη σε συμβόλαιο με την nova vdsl 50 με απεριόριστα σταθερά και 360 λεπτά προς κινητά και σήμερα λήγει το συμβόλαιο μου!μίλησα με Vodafone και για το ίδιο πακέτο μου το δίνει στα 21,35 ευρώ. Ο προβληματισμός μου είναι αν αξίζει να πάω από nova σε Vodafone, μήπως δλδ έχω θέματα με το ίντερνετ και ο άλλος προβληματισμός μου είναι ότι στο συμβόλαιο που μου έστειλε η Vodafone γράφει στα 26.51 ευρώ, αλλά στις διευκρινίσεις στο email που μου ήρθε γράφει η τελική τιμή σας είναι 21,35 ευρώ με ebill +10%. Θα έχω θέμα αν υπογράψω;
giorgos_76 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 αντιπροσφορά από την Nova πήρες ;;...και εγώ σε φάση αλλαγής είμαι και μου έκαναν την ίδια τιμή με εσένα από τη Vodafone
tasos_87 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, giorgos_76 είπε αντιπροσφορά από την Nova πήρες ;;...και εγώ σε φάση αλλαγής είμαι και μου έκαναν την ίδια τιμή με εσένα από τη Vodafone περιμένω να με καλέσουν, πιθανόν αύριο!εσένα στο συμβόλαιο τι τιμή σου γράφει;
giorgos_76 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 34 λεπτά πριν, tasos_87 είπε περιμένω να με καλέσουν, πιθανόν αύριο!εσένα στο συμβόλαιο τι τιμή σου γράφει; δεν έκανα συμβόλαιο ακόμα..Μόνο προσφορά πήρα..
tasos_87 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 16 λεπτά πριν, giorgos_76 είπε δεν έκανα συμβόλαιο ακόμα..Μόνο προσφορά πήρα.. κατάλαβα!εμένα μου στείλανε την προσφορά από την Vodafone και αναμένω να με καλέσουν από nova για αντιπροσφορα και μετά θα υπογράψω!ελπίζω αύριο να με καλέσουν αν και η τιμή που μου είχαν πει πριν μέρες, ήταν στα 23 ευρώ!
Λύση tasos_87 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Λύση Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 12 ώρες πριν, giorgos_76 είπε αντιπροσφορά από την Nova πήρες ;;...και εγώ σε φάση αλλαγής είμαι και μου έκαναν την ίδια τιμή με εσένα από τη Vodafone μόλις με κάλεσαν από Nova και η προσφορά που μου έκαναν είναι 23 ευρώ το μήνα και τα δυο πρώτα πάγια δώρο, αλλά μου μειώνουν τις κλήσεις προς κινητά στις δύο ώρες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα