Προς το περιεχόμενο

Προσφορά για vdsl 50 από την Vodafone

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από tasos_87,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα!είμαι ήδη σε συμβόλαιο με την nova vdsl 50 με απεριόριστα σταθερά και 360 λεπτά προς κινητά και σήμερα λήγει το συμβόλαιο μου!μίλησα με Vodafone και για το ίδιο πακέτο μου το δίνει στα 21,35 ευρώ. Ο προβληματισμός μου είναι αν αξίζει να πάω από nova σε Vodafone, μήπως δλδ έχω θέματα με το ίντερνετ και ο άλλος προβληματισμός μου είναι ότι στο συμβόλαιο που μου έστειλε η Vodafone γράφει στα 26.51 ευρώ, αλλά στις διευκρινίσεις στο email που μου ήρθε γράφει η τελική τιμή σας είναι 21,35 ευρώ με ebill +10%. Θα έχω θέμα αν υπογράψω;

58 λεπτά πριν, tasos_87 είπε

καλησπέρα!είμαι ήδη σε συμβόλαιο με την nova vdsl 50 με απεριόριστα σταθερά και 360 λεπτά προς κινητά και σήμερα λήγει το συμβόλαιο μου!μίλησα με Vodafone και για το ίδιο πακέτο μου το δίνει στα 21,35 ευρώ. Ο προβληματισμός μου είναι αν αξίζει να πάω από nova σε Vodafone, μήπως δλδ έχω θέματα με το ίντερνετ και ο άλλος προβληματισμός μου είναι ότι στο συμβόλαιο που μου έστειλε η Vodafone γράφει στα 26.51 ευρώ, αλλά στις διευκρινίσεις στο email που μου ήρθε γράφει η τελική τιμή σας είναι 21,35 ευρώ με ebill +10%. Θα έχω θέμα αν υπογράψω;

Screenshot_20220214-163519_Outlook.jpg

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, giorgos_76 είπε

αντιπροσφορά από την Nova πήρες ;;...και εγώ σε φάση αλλαγής είμαι και μου έκαναν την ίδια τιμή με εσένα από τη Vodafone

περιμένω να με καλέσουν, πιθανόν αύριο!εσένα στο συμβόλαιο τι τιμή σου γράφει;

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, tasos_87 είπε

περιμένω να με καλέσουν, πιθανόν αύριο!εσένα στο συμβόλαιο τι τιμή σου γράφει;

δεν έκανα συμβόλαιο ακόμα..Μόνο προσφορά πήρα..

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, giorgos_76 είπε

δεν έκανα συμβόλαιο ακόμα..Μόνο προσφορά πήρα..

κατάλαβα!εμένα μου στείλανε την προσφορά από την Vodafone και αναμένω να με καλέσουν από nova για αντιπροσφορα και μετά θα υπογράψω!ελπίζω αύριο να με καλέσουν αν και η τιμή που μου είχαν πει πριν μέρες, ήταν στα 23 ευρώ!

• Λύση
Δημοσ.
12 ώρες πριν, giorgos_76 είπε

αντιπροσφορά από την Nova πήρες ;;...και εγώ σε φάση αλλαγής είμαι και μου έκαναν την ίδια τιμή με εσένα από τη Vodafone

μόλις με κάλεσαν από Nova και η προσφορά που μου έκαναν είναι 23 ευρώ το μήνα και τα δυο πρώτα πάγια δώρο, αλλά μου μειώνουν τις κλήσεις προς κινητά στις δύο ώρες!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...