jpaudio Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Χαιρετώ τους φίλους συνφορουμίτες. Χρειάζομαι ένα ζευγάρι μονάδες για ασύρματη αναμετάδοση composite video από κάμερα σε απόσταση 60 μέτρων με οπτική επφή. Οι διάφοροι αναμεταδότες δεν είναι αξόπιστοι, επηρεάζονται από εξωγενείς παράγοντες και δεν μπορούν να τοποθετηθούν σε εξωτερικό περιβάλλον (στεγασμένο χώρο αλλά έξω). Είχα βρει παλιά κάποιους σε μεταλλικό κουτάκι με εξωτερικές κεραίες που μπορούσα να συνδέσω άλλες με καλύτερο κέρδος. Δούλεψαν για περίπου έναν χρόνο και μετά πάπαλα... Επίσης επειδή δούλευαν στου 2.4 επηεάζοναταν από διάφορα άλλα δίκτυα σε αυτή την συχνότητα. Έχετε κάτι υπόψην; Επειδή με ενδιαφέρει μόνο το video και όχι ο ήχος, αν έχετε και κάποιο κύκλωμα για να το κατασκευάσω δεν θα έχω πρόβλημα. Ευχαριστώ για την προσοχή σας. Φιλικά, Γιάννης
pp6210 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) ενα καλό σετ 5ghz video/ audio transmitter έχει θεωρητική εμβέλεια 60-70 μετρα (200 feet), δεν νομίζω να έχεις άλλη επιλογή ασύρματης μετάδοσης...αντε να είσαι σε καθαρό από παρεμβολές περιβάλλον και να εχεις ενα τούμπανο wifi repeater σε οπτικη ευθεία με μια καλή IP Cam, νομίζω τα 60 μετρα είναι πολλά... μετά πας σε ασύρματη δικτυακη σύνδεση που ειναι πιο complexκαι δεν το γνωρίζω κιόλας να σου πω, πηγαινε στα δικτυακά να ρωτήσεις Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2022 από pp6210
SilentVoice Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 9 ώρες πριν, jpaudio είπε Χαιρετώ τους φίλους συνφορουμίτες. Χρειάζομαι ένα ζευγάρι μονάδες για ασύρματη αναμετάδοση composite video από κάμερα σε απόσταση 60 μέτρων με οπτική επφή. Οι διάφοροι αναμεταδότες δεν είναι αξόπιστοι, επηρεάζονται από εξωγενείς παράγοντες και δεν μπορούν να τοποθετηθούν σε εξωτερικό περιβάλλον (στεγασμένο χώρο αλλά έξω). Είχα βρει παλιά κάποιους σε μεταλλικό κουτάκι με εξωτερικές κεραίες που μπορούσα να συνδέσω άλλες με καλύτερο κέρδος. Δούλεψαν για περίπου έναν χρόνο και μετά πάπαλα... Επίσης επειδή δούλευαν στου 2.4 επηεάζοναταν από διάφορα άλλα δίκτυα σε αυτή την συχνότητα. Έχετε κάτι υπόψην; Επειδή με ενδιαφέρει μόνο το video και όχι ο ήχος, αν έχετε και κάποιο κύκλωμα για να το κατασκευάσω δεν θα έχω πρόβλημα. Ευχαριστώ για την προσοχή σας. Φιλικά, Γιάννης Η πιο αξιόπιστη λύση είναι να πας σε καλώδιο Ethernet . Καταλαβαίνω ότι το θες για επαγγελματικό σκοπό. Νομίζω τα 60μέτρα το πολύ να σου βγουν στα 30€ . Αν όχι τα 60 μέτρα, μπορείς να.παίξεις και με τα μισά και τα άλλα μισά με ένα ασύρματο δίκτυο από ένα ρουτερακι. Σε άλλη λύση , μπορείς να γεφυρωσεις και 2-3 ρουτερακια. Μεταχειρισμένη βρίσκεις άνετα και με 10€. Ακόμη πιο δυνατά είναι και τα Mesh WIFI. Πιο ακριβή λύση, αλλά 100% αξιόπιστη ότι θα παίζεις χωρίς παρεμβολές, με φουλ ταχύτητα. Τα 3 , θα τα βρεις στα 120-150€ και τα 2 στα 80-120€ . Την μετάδοση θα την κάνεις με Lan δίκτυο.
jpaudio Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Αγαπητέ φίλε SilentVoice, ευχαριστώ για την απάντηση αλλά από την αρχή ψάχνω για ασύρματη μετάδοση, για ενσύρματη ξέρω πολύ καλά τι να κάνω. Επίσης, είπα ότι η κάμερα έχει έξοδο composite video, δεν είναι δικτυακή. @pp6210, έχεις να προτείνεις ένα καλό και compact av sender? Φιλικά, Γιάννης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα