Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

ψάχνομαι λίγο για οριστική απάντηση στο θέμα, αλλά είπα να αποτανθώ και εδώ μήπως γνωρίζει κάποιος καλύτερα.

Έχω έναν Ryzen αγορασμένο από Newegg (ΗΠΑ). Φυσιολογικά είναι εντός εγγύησης (3ετία αν είναι), αλλά αν χαλάσει τι γίνεται; Πρέπει να πάει ΗΠΑ ή στέλνεται κάπου Ευρώπη;

Κάθε πληροφορία θα είναι χρήσιμη, ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

RMA απο Newegg μετα και τις τελευταιες αποκαλύψεις απο Gamers Nexus? Γενικά λίγο δυσκολο.

Μπορεις να δοκιμασεις και επικοινωνια με AMD.

Επίσης γιατι να χαλάσει ο επεξεργαστής? Εκτός αν κανεις επιθετικο overclock ή τον χαλασεις επιτηδες.

Θα πρότεινα να μην τον πολυπειράζεις. Έχεις εναν καλο επεξεργαστη. Enjoy your pc, enjoy gaming.

Επεξ/σία από duffyduck
  • Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, duffyduck είπε

RMA απο Newegg μετα και τις τελευταιες αποκαλύψεις απο Gamers Nexus? Γενικά λίγο δυσκολο.

Τι έγινε με Gamers Nexus, τι επεισόδια έχασα πάλι; 😛

2 λεπτά πριν, duffyduck είπε

Επίσης γιατι να χαλάσει ο επεξεργαστής? Εκτός αν κανεις επιθετικο overclock ή τον χαλασεις επιτηδες.

Φτου (Φαίη) Σκόρδα! :D Μια χαρά είναι ο Ryzen, ενδιαφέρεται να το αγοράσει ένα παλικάρι και εύλογα ρωτούσε τι γίνεται αν χαλάσει μέσα στην εγγύηση. Το καλύτερο που βρήκα ήταν μια διαδικασία RMA της AMD, δεν ξέρω αν ισχύει και κάτι άλλο: https://www.amd.com/en/support/kb/warranty-information/pib

Δημοσ.
1 ώρα πριν, carma είπε

Φτου (Φαίη) Σκόρδα! :D Μια χαρά είναι ο Ryzen, ενδιαφέρεται να το αγοράσει ένα παλικάρι και εύλογα ρωτούσε τι γίνεται αν χαλάσει μέσα στην εγγύηση. Το καλύτερο που βρήκα ήταν μια διαδικασία RMA της AMD, δεν ξέρω αν ισχύει και κάτι άλλο: https://www.amd.com/en/support/kb/warranty-information/pib

Αν πραγματικα το θελει ας το αγορασει , εσυ τι προβλημα εχεις εφ'οσον ειναι οκ , ας βγαλει αυτος το φιδι απο την τρυπα αν χαλασει κατι.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, triplex1 είπε

Αν πραγματικα το θελει ....

<ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ>Το τι θέλει ο καθένας εξαρτάται από την τιμή, την κατάσταση, το αν είναι serviceable ή όχι κτλ. Στην ίδια τιμή άλλος το παίρνει χωρίς εγγύηση, άλλος όχι.</ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ>

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, carma είπε

<ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ>Το τι θέλει ο καθένας εξαρτάται από την τιμή, την κατάσταση, το αν είναι serviceable ή όχι κτλ. Στην ίδια τιμή άλλος το παίρνει χωρίς εγγύηση, άλλος όχι.</ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ>

Για να το παρει ο αλλος φιλε πρεπει να το δωσεις στην τιμη που θελει , τζαμπα θεμα ανοιξες .

Δημοσ.
Μόλις τώρα, triplex1 είπε

Για να το παρει ο αλλος φιλε πρεπει να το δωσεις στην τιμη που θελει , τζαμπα θεμα ανοιξες .

Δεν άνοιξα θέμα για αυτό. Άνοιξα θέμα για το τι γίνεται για την εγγύηση.

Στην πόλη μου λοιπόν έχει συννεφιά και παλιόκρυο σήμερα.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, carma είπε

Δεν άνοιξα θέμα για αυτό. Άνοιξα θέμα για το τι γίνεται για την εγγύηση.

Στην πόλη μου λοιπόν έχει συννεφιά και παλιόκρυο σήμερα.

εδω που ειμαι εγω να δεις τι εχει , ελα να σε κερασω και τσαι

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, triplex1 είπε

εδω που ειμαι εγω να δεις τι εχει , ελα να σε κερασω και τσαι

Τζίντζερ παίζει;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, carma είπε

Τζίντζερ παίζει;

οτι γουσταρεις και γραππα παιζει μεχρι να καει το συκωτι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, carma είπε

Όχι μόνο ο Gamers Nexus αλλά και ο UFD Tech

Γενικά καλοί άνθρωποι και επαγγελματίες εκεί στο newegg  😂🤣  😂🤣 

Επεξ/σία από duffyduck
  • Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...