Mrsmoke95 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Χθες έκανα την πρώτη μου δόση μετά από νοσηση , αλλά μου βγάζει και ένα ακόμα ραντεβού σε 20 μέρες κοντά αυτό τι το κάνω ;
AntiCambeR Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 38 λεπτά πριν, Mrsmoke95 είπε Χθες έκανα την πρώτη μου δόση μετά από νοσηση , αλλά μου βγάζει και ένα ακόμα ραντεβού σε 20 μέρες κοντά αυτό τι το κάνω ; Το 2ο ραντεβού το ακυρώνεις, τουλάχιστον έτσι λένε εδώ μέσα. Την δόση την έκανες 14+ ημέρες πρίν λήξει το πιστοποιητικό;
NikosKallithea Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ακυρωνεις την δεύτερη δοση και σε 14 μερες θα βγει το νεο πιστοποιητικό σου, το παλιό της νόσησης ακυρώνεται την επόμενη μερα απο τον εμβολιασμό Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2022 από NikosKallithea
Mrsmoke95 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 7 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Ακυρωνεις την δεύτερη δοση και σε 14 μερες θα βγει το νεο πιστοποιητικό σου, το παλιό της νόσησης ακυρώνεται την επόμενη μερα απο τον εμβολιασμό Αμα δεν την ακυρώσω σε 14 μέρες δεν βγαίνει το νέο πιστοποιητικό ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα