Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Τη προηγούμενη εβδομάδα, πήγα σε έναν ΩΡΛ γιατρό, προκειμένου να μου εξετάσει το διάφραγμα για να δούμε αν χρειάζεται χειρουργείο. Πριν με εξετάσει μου έβαλε ξυλοκαινη.

Θέλω να πάω να πάρω και 2η γνώμη από άλλον ΩΡΛ για το διάφραγμα και επειδή θα μου βάλει ξυλοκαινη, θέλω να σας ρωτησω, επιτρέπεται σε διάστημα μιας εβδομάδας να ξαναβάλω ξυλοκαίνη στο σημείο εκείνο ή πρέπει να το αφήσω να περάσουν ημέρες?

Δημοσ.

Λογικα δεν θα εχεις θεμα αλλα μπορεις απλα να το αναφερεις στον επομενο ΩΡΛ.
Εγω για το διαφραγμα εκανα επισκεψεις μερα παρα μερα για εξεταση και δεν ειχα θεμα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, airtrelomike13 είπε

Καλησπέρα

Τη προηγούμενη εβδομάδα, πήγα σε έναν ΩΡΛ γιατρό, προκειμένου να μου εξετάσει το διάφραγμα για να δούμε αν χρειάζεται χειρουργείο. Πριν με εξετάσει μου έβαλε ξυλοκαινη.

Θέλω να πάω να πάρω και 2η γνώμη από άλλον ΩΡΛ για το διάφραγμα και επειδή θα μου βάλει ξυλοκαινη, θέλω να σας ρωτησω, επιτρέπεται σε διάστημα μιας εβδομάδας να ξαναβάλω ξυλοκαίνη στο σημείο εκείνο ή πρέπει να το αφήσω να περάσουν ημέρες?

Κανένα πρόβλημα. Πάντως να ξέρεις ότι πιθανότερο τον εγχείρηση δεν την γλυτώνεις. Όταν δυσκολεύεστε στην αναπνοή δεν υπάρχουν λύσεις.

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Land-decked είπε

Κανένα πρόβλημα. Πάντως να ξέρεις ότι πιθανότερο τον εγχείρηση δεν την γλυτώνεις. Όταν δυσκολεύεστε στην αναπνοή δεν υπάρχουν λύσεις.

Και αναλογα το προβλημα, θελει και πλαστικη ταυτοχρονα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...