airtrelomike13 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπέρα Τη προηγούμενη εβδομάδα, πήγα σε έναν ΩΡΛ γιατρό, προκειμένου να μου εξετάσει το διάφραγμα για να δούμε αν χρειάζεται χειρουργείο. Πριν με εξετάσει μου έβαλε ξυλοκαινη. Θέλω να πάω να πάρω και 2η γνώμη από άλλον ΩΡΛ για το διάφραγμα και επειδή θα μου βάλει ξυλοκαινη, θέλω να σας ρωτησω, επιτρέπεται σε διάστημα μιας εβδομάδας να ξαναβάλω ξυλοκαίνη στο σημείο εκείνο ή πρέπει να το αφήσω να περάσουν ημέρες?
dbrillis Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Σου εβαλε ΞΥΛΟΚΑΙΝΗ στη μύτη ή καπου αλλού;
airtrelomike13 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, dbrillis είπε Σου εβαλε ΞΥΛΟΚΑΙΝΗ στη μύτη ή καπου αλλού; στη μυτη για να τη μουδιασει και να βαλει μεσα το αναλογο μηχανημα
dbrillis Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Λογικα δεν θα εχεις θεμα αλλα μπορεις απλα να το αναφερεις στον επομενο ΩΡΛ. Εγω για το διαφραγμα εκανα επισκεψεις μερα παρα μερα για εξεταση και δεν ειχα θεμα.
Land-decked Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, airtrelomike13 είπε Καλησπέρα Τη προηγούμενη εβδομάδα, πήγα σε έναν ΩΡΛ γιατρό, προκειμένου να μου εξετάσει το διάφραγμα για να δούμε αν χρειάζεται χειρουργείο. Πριν με εξετάσει μου έβαλε ξυλοκαινη. Θέλω να πάω να πάρω και 2η γνώμη από άλλον ΩΡΛ για το διάφραγμα και επειδή θα μου βάλει ξυλοκαινη, θέλω να σας ρωτησω, επιτρέπεται σε διάστημα μιας εβδομάδας να ξαναβάλω ξυλοκαίνη στο σημείο εκείνο ή πρέπει να το αφήσω να περάσουν ημέρες? Κανένα πρόβλημα. Πάντως να ξέρεις ότι πιθανότερο τον εγχείρηση δεν την γλυτώνεις. Όταν δυσκολεύεστε στην αναπνοή δεν υπάρχουν λύσεις. 1
dbrillis Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 12 λεπτά πριν, Land-decked είπε Κανένα πρόβλημα. Πάντως να ξέρεις ότι πιθανότερο τον εγχείρηση δεν την γλυτώνεις. Όταν δυσκολεύεστε στην αναπνοή δεν υπάρχουν λύσεις. Και αναλογα το προβλημα, θελει και πλαστικη ταυτοχρονα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα