Super Moderators Snoob Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Μην το παρουσιάζετε σαν να είναι καθολική η κατάσταση. Σύμφωνοι, έχουν περάσει δεκαετίες, αλλά όταν έδωσα εξετάσεις, έδωσα μία φορά, ούτε λάδια ούτε ξύδια, έκανα ό,τι έπρεπε στην εξέταση (που πράγματι δεν ελέγχει αν αυτός που θα πάρει το δίπλωμα δεν θα είναι καρμανιόλα στους δημόσιους δρόμους, αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα), κανείς δεν μου ζήτησε το παραμικρό. Θέλω να πω, δεν σημαίνει πως είναι όλοι έτσι. Όπως σε κάθε κλάδο, υπάρχουν οι επαγγελματίες, υπάρχουν και τα χαμερπή. Τώρα, εξεταζόμενη οδηγός, ξεχνάει κάτι απολύτως στοιχειώδες, ε, αν είναι λαμόγιο ο άλλος θα κοιτάξει να τη δαγκώσει. Δεν τον δικαιολογώ που είναι λαμόγιο, μια θλιβερή πραγματικότητα διαπιστώνω. Έπιασε και η άλλη τα παρακάλια, σαν να κρέμασε πινακίδα "αμάν να πάρω το δίπλωμα". Στη θέση της, πάντως, δεν θα έδινα τίποτε και θα άλλαζα σχολή οδήγησης. 2
polog40 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Πάντως αν αποφασίσεις να τα δώσεις, πιστεύω πως και οι δύο θα μετανιώσετε. Εσύ γιατί έδωσες τζάμπα 200€ και αυτός που δεν ζήτησε περισσότερα Πέρα από την πλάκα. Προσωπικά θα σου έλεγα μην δώσεις φράγκο. Και αν δεν το πάρεις τότε ξανάδίνεις και αυτήν την φορά να είσαι περισσότερο συγκεντρωμένη. Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2022 από polog40
Slither Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Θελω να μπορω να οδηγησω βαν σαν αυτα που εχουν οι μεταφορικες και οι εταιριες courier,χρειαζομαι διπλωμα υποκατηγοριας Β η με καλυπτει το βασικο διπλωμα οδηγησης?
guest1997 Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 σε περιπτωση που υπαρχει λαθος στο διπλωμα οδηγησης π.χ στο ονοματεπωνυμο γνωριζει κανεις ποια ειναι η διαδικασια για την αντικατασταση του?
ChristosVl Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 On 20/05/2023 at 00:53, guest1997 said: σε περιπτωση που υπαρχει λαθος στο διπλωμα οδηγησης π.χ στο ονοματεπωνυμο γνωριζει κανεις ποια ειναι η διαδικασια για την αντικατασταση του? ποσο καιρο εχει εκδοθει?
ernia1 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Καλημέρα! Μπορεί να μου πει κάποιος πόσο κοστίζουν τα σήματα για να δώσεις? Τα παράβολα είναι στάνταρ τιμή σε όλη την Ελλάδα? Για δίπλωμα 1100 € (επαρχία) έδωσα μπροστά 550 ευρώ, έδωσα σήματα τα πέρασα και έκανα 4 ώρες μάθημα και σταμάτησα λόγω ανικανότητας του δασκάλου (αγένεια, υπομονή μηδέν..) και μου ζητάνε επιπλέον 120 ευρώ για αυτές τις 4 ώρες? Πρέπει να τα δώσω η καλύπτονται αντικειμενικά από τα 550 της προκαταβολής? Τα σήματα πόσο κοστίζουν γενικά? Μου είπαν ότι τα 550 είναι μόνο παράβολα και για να δώσω για τα σήματα . Ισχύει? Ρωτάω γιατί πιστεύω ότι είναι απλά φεσωμα. Μπορεί να μου πει κάποιος κόστος σημάτων και πρακτικών μαθημάτων σε μια κλίμακα 1000€ σύνολο? Ευχαριστώ 🌺 Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2024 από ernia1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) ΚΟΣΤΟΣ ΠΑΡΑΒΟΛΩΝ : 138 € Αν κατεβεις λιγο κατω στο site αναφερει ολα τα παραβολα. Και τα 1000€ ειναι τρελο νουμερο. Πρεπει να ειναι απο εποχες 2005 και ισως ουτε τοτε. Ακομα και στην Αθηνα με 700-750€ βρισκεις ευκολα. Επαρχια πιο κατω. Οχι μονο τους υπερκαλυπτουν τα 550 μονο για σηματα και 4 ωρες αλλα επρεπε να κανουν και παρτυ. Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2024 από Αλεξανδρος A.92
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα