Iroo Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Καλημέρα!!!! Ξέρετε πόσο πάει σήμερα ένα δίπλωμα οδήγησης αυτοκινήτου;; Ευχαριστώ για τις απαντήσεις 😃
phanispal Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 13 λεπτά πριν, george1807 είπε 550-600€ Πότε έπεσαν; Γύρω στα 800€ το θυμόμουν.
george1807 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Για αυτοκίνητο κασέρι μιλάω 3 λεπτά πριν, phanispal είπε Πότε έπεσαν; Γύρω στα 800€ το θυμόμουν.
phanispal Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Πόσο έχουν τα παράβολα; 138€ δεν έχουν; Συν 20€ τουλάχιστον οι γιατροί. Τα μαθήματα είναι 21 θεωρητικά και 25 πρακτικά. Ποια είναι μια μέση τιμή για αυτά;
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 600-650 παει περίπου. Τιμή Νοεμβρίου είναι αυτή που έψαχνε ένας γνωστός. Χωρίς λάδια ξυδια. Αλλιως +100-150
george1807 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Άρα καταλήξαμε από 550 έως 650. Λογικά κάπου στα 600 είναι ο ΜΟ
sphinxgr Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Τα παράβολα ειναι 70€ περίπου + 60€ για προγραμματισμό εξετάσεων =130€ Απο κει και πέρα ειναι τι χρεωνει ο καθένας σαν μαθήματα + παράσταση. Αυτά χρεώνονται από 500€ Σύνολο από 630€ δηλαδή. Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2022 από sphinxgr
Giwta97 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπέρα..ήθελα να ρωτήσω κάτι..σήμερα έδινα οδήγηση ..έκανα το λάθος να ξεχάσω στην αρχή την ζώνη ασφαλείας αλλά έπειτα από πολλά παρακάλια μου είπε η εξετάστρια να προχωρήσουμε..τελειώνοντας την οδήγηση και μη κάνοντας κανένα άλλο λάθος, κανονικά δεν θα έπρεπε να έρθει ο δάσκαλος να μου πει αν κόπηκα ή αν πέρασα ;; Αλλά άρχισε να μου τα μασάει και να λέει κάτι θα κάνουμε και να ετοιμάσω τα γλυκά και είμαι τυχερή γιατί θα πάει μετά για τσίπουρα με την εξετάστρια και τέτοια.. γελούσε..τον ρωτουσα αν πέρασα και δεν απαντούσε ..και μου είπε μετά που τον πήρα τηλέφωνο να περάσω από την σχολή αύριο και μες τις ακρες να αφήσω λεφτά για "λάδωμα".Και ρωτάω εγώ τώρα ...πως επιβεβαιώνω ότι όντως κόπηκα ώστε Οκ να λαδωσω ή έχω περάσει ήδη και ο δάσκαλος προσπαθεί να μου φάει τα λεφτά ενώ δεν έχω κοπεί ;;; Εγώ ξέρω ότι εκείνη την ώρα σου λένε το αποτέλεσμα.. 1
@11h Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 13 minutes ago, Giwta97 said: Καλησπέρα..ήθελα να ρωτήσω κάτι..σήμερα έδινα οδήγηση ..έκανα το λάθος να ξεχάσω στην αρχή την ζώνη ασφαλείας αλλά έπειτα από πολλά παρακάλια μου είπε η εξετάστρια να προχωρήσουμε..τελειώνοντας την οδήγηση και μη κάνοντας κανένα άλλο λάθος, κανονικά δεν θα έπρεπε να έρθει ο δάσκαλος να μου πει αν κόπηκα ή αν πέρασα ;; Αλλά άρχισε να μου τα μασάει και να λέει κάτι θα κάνουμε και να ετοιμάσω τα γλυκά και είμαι τυχερή γιατί θα πάει μετά για τσίπουρα με την εξετάστρια και τέτοια.. γελούσε..τον ρωτουσα αν πέρασα και δεν απαντούσε ..και μου είπε μετά που τον πήρα τηλέφωνο να περάσω από την σχολή αύριο και μες τις ακρες να αφήσω λεφτά για "λάδωμα".Και ρωτάω εγώ τώρα ...πως επιβεβαιώνω ότι όντως κόπηκα ώστε Οκ να λαδωσω ή έχω περάσει ήδη και ο δάσκαλος προσπαθεί να μου φάει τα λεφτά ενώ δεν έχω κοπεί ;;; Εγώ ξέρω ότι εκείνη την ώρα σου λένε το αποτέλεσμα.. Κατα πάσα πιθανότητα είναι ο τρόπος που λειτουργούν, πατάνε πάνω σε ένα λάθος που κάνεις ώστε να φανεί οτι σου κάνουν χάρη. Έχοντας πεί αυτό, for fuck's sake, πήγες να δώσεις για δίπλωμα και δεν έβαλες ζώνη, πως γίνεται αυτό. Τους το έκανες εύκολο. Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2022 από @11h 1
hp8 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 24 λεπτά πριν, Giwta97 είπε Εγώ ξέρω ότι εκείνη την ώρα σου λένε το αποτέλεσμα.. λογικά αν σου δίνει προσωρινή είσαι οκ Υπενθυμίζεται πως οι επιτυχόντες μετά την 11η Μαΐου 2020 σε δοκιμασία προσόντων και συμπεριφοράς για αρχική χορήγηση άδειας οδήγησης ή για επέκταση άδειας σε άλλη κατηγορία, μπορούν, δύο (2) εργάσιμες ημέρες μετά τη δοκιμασία, να μπαίνουν ΕΔΩ ή ΕΔΩ και να προμηθεύονται την προσωρινή άδεια οδήγησης.
csontheline Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Giwta97 είπε Τι είναι η προσωρινή δηλαδή ;; Εννοιολογική επεξέγηση "Προσωρινός" Εύκολη αναζήτηση σε μηχανή αναζήτησης Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2022 από csontheline 1
phanispal Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 2 ώρες πριν, @11h είπε [...]for fuck's sake, πήγες να δώσεις για δίπλωμα και δεν έβαλες ζώνη, πως γίνεται αυτό. Μισό να μαντέψω, παίζει να αγχώθηκε. 1
@11h Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 8 minutes ago, phanispal said: Μισό να μαντέψω, παίζει να αγχώθηκε. Το πρώτο πράγμα που έπρεπε να κάνει μόλις μπήκε στο αυτοκίνητο ήταν. Τους έδωσε την ευκαιρία να της ζητήσουν λεφτά έτσι. Κανονικά έπρεπε να κοπεί. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα