filop Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 καλησπερα ομαδα εχω εναν δυνατο γριφο πηγα irepair μεσω ενος γνωστου να αλλαξω μπαταρια καθως η μαμα μπαταρια ηθελε αντικατασταση Αλλαζω μπαταρια (ΟΕΜ) και η μπαταρια περα οτι μ κραταγε 3 με 3μιση ωρες οταν εβαζα σε αδρανεια το μακ μετα απο πολλες ωρες φυσικα οταν πηγαινα να το ανοιξω μου ζηταγε φορτιστη,φυσικα οταν εβαζα τον φορτιστη συνεχιζε η μπαταρια απο το ποσοστο που μπορει να το ειχα αφησει το μακ πριν το κλεισω Την πηγα πισω την μπαταρια πηρα τα λεφτα μου πισω και πηγα σε εναν φιλο να μ αλλαξει μπαταρια καθως αυτη που βαζουν εκει θεωρηθηκε μαπα αλλαζω απο τον γνωστο μου (OEM καλης ποιοτητας 100 ευρω) και μου εκανε αλλα κολπα αυτη. Πχ την πρωτη μερα που παλι το εβαλα σε αδρανεια το βραδυ και το πρωι πηγα να το ανοιξω καταρχην μ εκανε διπλο boot και δν ανοιγε αντι να μ δειξει την ενδειξη μπαταριας και την δευτερη φορα μου εκλεισε το μακ στο 50% μπαταριας Αυτο που θελω να πω ειμαι τοσο καντεμης?μηπως εχει κανα θεμα το μακ μητρικης????η κατι αλλο που πρεπει να προσεξω? μην μου πειτε για αυθεντικη μπαταρια γιατι δν δινω για κανενα λογο 400-500 ευρω που θελουν και εκτος αυτου στον φιλο μου εκεινη την μερα αλλαξε και ενας γνωστος με το ιδιο μηχανημα με εμενα ακριβως την ιδια μπαταρια και δν του εκανε θεματα
atheatos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Smc reset έκανες? https://www.lifewire.com/reset-smc-system-management-controller-on-mac-2260840 Το λειτουργικό είναι update?
filop Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 οχι δεν εχω κανει,δεν ξερω καν τι κανει αυτο που λες και σε βοηθαει,ναι εχω κανει εχω monterey τελευταιο update 1 ώρα πριν, atheatos είπε Smc reset έκανες? https://www.lifewire.com/reset-smc-system-management-controller-on-mac-2260840 Το λειτουργικό είναι update? μολις εκανα smc θα το δω πως θα παει και σημερα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα